Fredag

Befinner mig i Göteborg och har inhandlat dom finaste skorna jag sett på länge!
De ska få pryda mina fötter många kvällar i vår och sommar.

Sen måste jag bara få säga att jag är fruktansvärt kär!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235080.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235080.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235080.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235080.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235080.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235080.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235080.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235080.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235129.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235129.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235129.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_196235129.jpg" class="image">


Onsdag

Själv tror jag det är torsdag!
Idag har vi varit och fixat kläder och smycken till våra modeller till nästa veckas modevisning. Så är ni sugna på att komma och kolla så är det på Nobelgymnasiet det 4/4 kl:18.00 och det kostar 20 kr i inträde. Detta är ett av våra slutprojekt i skolan och de ska bli riktigt kul.
Fick sluta mycke tidigare idag än planerat så då var jag ju nästan tvungen att åka hem och plugga. Har varit riktigt flitig de senaste dagarna med de så kan ju lika gärna fortsätta.

Sen ska jag ta mig iväg till gymmet tänkte jag, ska köra lite mage/rygg och kondition.


Hårvisning

Igår sminkade jag och 4 andra tjejer till en hårvisning för hårologi. Tog dock bara kort på en av modellerna men det var riktigt kul i alla fall!
Sedan fick vi med oss lite produkter hem och det tackar man för. Alltid roligt med lite nyheter i badrummet!

Här en en av modellerna och hårprodukterna:


Tror det är okej!

Börjar känna lite smått med panik nu, om två månader åker vi utomlands och sen kommer vi hem, då är de bal, sen är de student och sen är de lixsom slut. Alla dessa pengar på vad? Herregud jag börjar känna paniken växa..
Jag vill göra så mkt mer innan jag tr studenten!
Efter skolan då? Ja då måste jag flytta ut ur lägenheten och flytta hem till mamma. Känner att de kommer kännas riktigt konstigt efter 2 år med helt egen lägenhet. Sen då? Jo då ska man jobba!
Allt de här ska ske innom de nästa 4 månaderna, jag känner lite smått ´panik! Eller väldigt mycket panik faktiskt!

och jag tror det är okej...

Naglar

Nu har jag fixat till dem lite!


Söndag

Sämsta starten någonsin en söndagsmorgon.. Och just nu känner jag att den inte kommer bli något bättre heller.
Plugg och städning står på listan, ska vända upp och ner på lägenheten, plocka undan vinter grejerna och fram med vår kläder m.m.

Ska fixa naglarna ikväll också så det blir nått roligt att kolla på här idag.


Jobb

Idag står några timmars jobb på listan och sen ska jag mysa med Oskar!


Naglar

Har ju glömt att visa hur naglarna blev, nu är dom dock några dagar så lacket har börjat släppt. Använde mig av den smala penseln för att lägga det rosaglittriga sträcket.


Motivations bilder


Torsdags tips!

Måste bara tipsa om en riktigt bra blogg, de här är 4 tjejer som bloggar om smink m.m. Hur goa som helst!
http://beautyou.se/

Tisdag

Gårdagens träning har satt sina spår i magen och bena så därför blir de till att köra armar idag! Får med mig Maja som sällskap också.

Nu när de jobbigaste dagarna på veckan är gjorda så är de ju snart helg igen, underbart!

Vann en dekorations pensel till naglarna som jag fick idag. Ska testa den sen så får vi se vad resultatet blir. Spännande!


Måndag

Tillbaka i vardagslivet efter 4 veckor på resande fot.
Idag intog jag gymmet på Friskis och Svettis och körde ett härligt pass. Känner att motivationen ligger på topp och att jag bara vill köra stenhårt!


Torsdag

Idag har det varit en lång och härlig dag på praktiken, jag började dagen med att få en 30 minuters klassisk massage. Sedan hade jag en smink kurs och vid 11 tiden var de dags för ett sh'bam pass. Så en effektiv och njutningsfull förmiddag blev de.
Eftermiddagen var desto lugnare, hade en smink kurs och stod i fittnes receptionen hela eftermiddagen. Sen åkte jag till Lindex och köpte lite presenter till min lillasyster. Ska åka dit i morgon, var faktiskt 2 veckor sen jag var där nu så jag tyckte de va dags att åka dit.
Just nu sitter jag och smider lite planer för mig och Oskar, eftersom hans hockey säsong snart är över så ska vi ha en hel helg tillsammans bara. Ska bli skönt att komma iväg lite!


Helt ändrat

Den här dagen vart de helt ändrade planer. Det blev en stressig förmiddag med filminspelning, stress och efter lunch hade jag 2 smink kurser, vilket var riktigt kul! Åkte hem till Oskar runt 4 och sen ner på Sunne en sväng. Där fyndade jag järnet på Lindex, köpte 3 tröjor och 7 par strumpor för 135 kr. Som hittat måste jag säga. Lägger upp bilder sen.

Just nu behövde jag lite ensam tid så ligger själv i Oskars säng och funderar. När man är van att va själv ofta är de svårt att alltid ha någon runt sig. Jag behöver verkligen min egen tid!


Onsdag

Den här dagen ska jag börja med ett body balance pass och sen efter lunch ska jag få lite klassisk massage. Ser verkligen fram emot den här dagen.


Pass jag testat under min praktik hittils

Body balance
Det är en blandning mellan yoga, pilates och tai-chi där rörlighetsträning, styrka och balans står i centrum.
Jag tyckte det var ett härligt avslappnande pass för själen men kroppens muskler fick ändå jobba. Jag skulle rekomendera de för er som är sugna på att finna ett lugn i er själva men ändå träna.


Core
Är träning för mage-, bål- och ryggstabilitet. Jag tycker de här är ett suveränt träningspass, det är intensivt och man märker verkligen av att de är magen och ryggen som får jobba. Det passet som är här på Selma spa+ är bra fart i, de är bra musik och suveräna instruktörer.
Jag ger de 5/5, för den träningsvärken jag fick!sh´bam
Är ett fartfyllt danspass som verkligen testar konditionen, man kan göra det extremt jobbigt om man tar ut övningar mycket, man kan även göra det väldigt lätt genom att göra mindre rörelser. Det är lika roligt vilketsom tycket jag!
För er som gillar och dansa och vill släppa loss, testa det och va inte blyg. Det får också 5/5.


Mot torra händer

Den skönaste skrubben jag testat för händer och fötter. Den doftar fruktigt och fräscht. Testa den!
O.P.I manicure och pedicure, crumber scrub och massage.


Nytt nagellack

En av de saker jag inhandlade i söndags när jag hade lite tid på stan.
Köpte även en sommar topp och super söta hjärtformade skålar som jag får visa någon dag.

Idag körde jag ett härligt yogapass på morgonen och avslutade sen dagen med ett corepass. De satt riktigt fint i kroppen så här på måndag.
Imorgon ska jag övernatta på spa, jag ska bada, bubbla, basta och njuta av hotell frukost!


Startar veckan

Den här veckan startar jag med ett yoga pass redan halv 9 på morgonen. Trött som få men de får väl gå, haha!
Sen blir de hel dag på praktiken och så avslutas de med ett core pass innan jag åker tillbaka till Oskar. Kommer bli en lång dag!


Söndag

Fick sova tills jag vakna själv idag, det var hur skönt som helst!
Nu ska jag snart gå upp och komma iväg på en promenad eller kanske gå till gymmet. Sen blir de en fika på stan med min kära bror och sist tänker jag åka till Sunne och förbereda ännu en vecka på Selma spa.
Jag känner att den här söndagen kommer vara riktigt skön utan någon stress alls, underbart!


Melodifestivalen

Ja vad tycker man om de i år då?
Jo jag tycker de är bra, skit bra faktiskt. Jag har bara missat ett program bara och jag hejar fullt ut på Loreen även fast jag är från Torsby. Visst är Top Cats bra men de är inte gjorda för melodifestivalen. Nu har jag sagt mitt och nu ska jag mysa ner mig lite innan jag ska börja agera frisör till Maja.


Har laddat om

Nu är jag påväg till jobbet med ny energi och redo för en hel dag.

Dagens make up i lite snabb version.


Dagens jobb

En hel kväll på Tempel va riktigt härligt. Blev extrema ögon med mycket glitter och enkla läppar. En helt klart lyckad modevisning.
Nu är jag äntligen på väg hem och ska ladda om batterierna för en heldags jobb imorgon.

Mobil bilder är de jag kan erbjuda men här är 3 av sminkningarna.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_193193355.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_193193394.jpg" class="image">


Fredag

Ja idag är de äntligen helg för många, själv får jag inte ta helg fören lördag kväll. Ikväll efter praktiken bär de av till kär solstaden för att sminka till
Modevisningen på Tempel. Sen blir de hem och sova för att komma upp i tid på lördag.
Ska försöka ta lite kort på resultaten som kommer bli.


För ett år sedan

Då trodde jag inte att jag skulle ligga i en säng i Sunne och ha en underbar pojkvän, att jag skulle ha två jobb och att jag skulle njuta av livet så mycket som jag gör. Nej för ett år sen grät jag var och varannan dag, jag kunde vända mig ut och in inför någon jag inte kände. Min osäkerhet smög sig fram och jag ville inte stå på egna ben. Jag festade oerhört mkt, åt dåligt, tränade fel och jag trivdes inte med något. Jag var på rymmen från mig själv. Detta var på grund av att mitt ett och ett halvt långa förhållande hade tagit slut. Enligt mig då så rasade hela min värld eftersom jag då trodde att jag och han hade en lång framtid tillsammans.
Nu när jag blickar tillbaka så inser jag att de var en bra tid för mig, att jag kom ifrån en trasig förhållande som inte alls var bra sista halvåret och att jag gjorde alla misstag som jag lärde mig av. De fick mig att växa fruktansvärt mycket som person och jag har nu äntligen börjat finns tillbaka till mig själv. Att jag lärde känna många nya människor var inte heller något dåligt för med nys kontakter kunde jag skapa en ny start. Och som jag vet hade jag heller aldrig sökt sommarjobb på Sunne vattenland och då hade jag aldrig träffat de underbara människor som faktiskt står mig närmast idag.
Men för ett år sen trodde jag aldrig att jag skulle kunna lära mig något av den tiden. Men de gjorde jag. Nu står jag på egna ben, ska snart ta studenten, lever ett sunt liv, jobbar, tar vara på dom jag faktiskt tycker om och på mig själv.

Så här har ni mig!


Tillbaka

Måste få ha någonstans att skriva av mig och de kommer bli här. Mina tankar mellan himmel och jord!


RSS 2.0