In my head..

Idag var jag uppe före tuppen måste jag säga, klockan 05:10 stod jag på bena och började göra mig iordning.
Åkte med tåget kl 6 och kom till stan ca 1 timme innan jag börja. Lika drygt som vanligt om man åker med de tåget. Tog mig till skolan och hade prov i balsminkning, gick så där tror jag. Får väl se vad Karin säger....
Efter skolan gick ja med Jullis och handlade, vi åkte hem och fixade lite pannkakor som vi tog med oss på en picknick. Super mysigt och varmt i solen!



Nu ska jag sätta på mig lite andra kläder så ska vi ta en promenad och sen i kväll blir de myyyyyys!

Bilderna får tala för fredagen!




BRUDAR <3

Imorgon...

... kommer ni få världens längsta inlägg, jag lovar! Ska skriva igen allt jag missat att skriva om i helgen!
Idag var de morsdag och de firades med, frukost och picknick med hela fakiljen! Super mysigt och nu ska jag lägga mig i sängen för ska upp 05:00 i morgon.. Tåget går 06:00... JOBBBBBBBIGT!


Lyckad kväll!

Igår blev en riktigt lyckad kväll, hade super kul med både mina brudar och alla andra. Dansade, sjöng, skrattade, gick med bara ben och hade allmänt kul!
Nu har jag åkt tåg i 2 timmar och är lite trött i huvet, ska nog snart dra mig till Linette eftersom hon va så söt och frågade mig om hjälp. Söta!
Hon fyller även år idag så dit går jag gärna och myser ett tag!
Ikväll har jag inget planerat verkligen och de är skönt. Blir nog hemm för i morgon är de morsdag och de har jag mkt planer för. Ska även spela match hemma, så kom och kolla!

22:43

Otroligt att jag är vaken än, men är så himla pigg och glad nu.
Imorgon är de Nobelfestival på skolan och de tror jag blir riktigt kul, sen blir de KRISTINEHAMN men bästa brudarna! Kommer bli en så himla bra helg känner ja! Love it! <3
Gör till och med hjärta!

Jag vill också!!!

Så jävla snygga outfits!


Säg ingeting till mig..

Efter skolan drog jag in till stan idag, hittade tyvär inget linne till dig gullunge! Åkte till Sara och Embla istället och myste som bara den. Helt underbart med små söta bebisar som en inget illa vill och dom är ju så rena, inget har förstört dom än! Jag älskar bebisar.
Åkte hem och fick reda på att ingen klippning idag, lite tråkigt eftersom jag sett fram emot att bli av med de slita och få lite förändring i de hela.
Nu sitter jag i alla fall här och har inte en aning om vad jag ska göra av min dag, ska väl packa och så för imorgon, men de är ju så himla mkt som ska med. Fotbolls grejer, kläder för helgen och allt + lite till.. Hatar verkligen att packa. Men se där då har vi dagens hata och dagens älska.. Hahah!

Just nu känns det som de här är påväg att bli en dålig kväll...




slappis dag :D

Grymt slapp dag idag känner ja, sovmorgon, idrott och nu sitter jag på data fast jag egentligen inte behöver vara här. Duktigt jag är då! Ska in till stan snart och köpa linne åt Linette sen vill jag på bebis mys och sist blir de att klippas ikväll. Ska ta lite bilder sen kanske, en för och efter bild på frisyren, har funderingar på lugg igen faktiskt eller om jag ska spara... Vad tycker ni?

Slut i hela kroppen.

En dag närmare sommarlovet gjord!
En sovmorgon gjorde susen för mig idag,provet kändes helt okej och de tog sin tid att skriva, efter skolan blev de subway med brudsen. Solen kollade även fram en sväng, yeeah!
Mötte upp Maja och vi åkte till Molkom, en super mysigt lite "by" eller vad man säger. Åt god mat, gosade med kissemissen som va hur gullig som helst. Sen blev de även tagga match till hundra. Var en helt okej match måste jag säga även fast de blev 2-2. Men dom va bra och vi inte kanske riktigt lika bra som vi borde, men vi gjorde de bra ändå brudar!
Nu känner jag hur träningsvärken kryper sig på mig, eftersom jag är 000000 tränad så kommer de kännas super mkt imorgon. Får väl se om de blir någon skolan, har bara idrott i morgon, vet inte riktigt om jag är så sugen på de..
Helgen närmar sig också med stooora kliv!

Nej nu måste jag natta min kudde innan klockan blir för mkt, imorgon blir de sovmorgon i allafall, aewsome!

Någon mer än jag?

Är det någon mer än jag som bara hamnar närmare och närmare skärmen på datorn så här på kvällskvisten? De blir lixom som om att man är närsynt eller nått.... Hmmmm.

Dagens:


Godmorgon godmorgon

Nu har jag varit vaken i 1 ½ timme och de känns skönt att ha hela dagen framför sig. Börjar inte skolan fören 20 i 12 idag och då är de prov time. Hoppas väl på de bästa, ska plugga lite nu snart hade jag tänkt.
Efter skolan bär de av till Molkom, för hem till Maja och sen match. Kommer nog komma hem rätt sent ikväll, men så är väl livet och då väntas pannkakor här hemma till mig!

Ny beställt.

Nu har jag beställt en massa grejer till att göra smycken. Så nu någn helg framöver ska jag själv fixa ihop något riktigt snyggt, det kommer bli ett som ingen annan har utom jag! Ni får se framöver här vad som händer!


En bra dag.

Har varit på bebismys idag och även hunnit med stan med mammis och sis. Vi åt på Vero, en italens resturang, jag åt bakpotatis med räk och kräft röra, super gott!
Köpte en tunika/linne idag också + student present till älskling.

pic..


Dagens:


Fix you...

Här sitter man och har redan slutat, hur värd dag var de då? Inte speciellt värd..
Hade lite engelska och lite bild o form sen varre sluttt på dagen. De regnar ute och jag är sugen på att göra något, ska nog ta min kamera och gå ut för lite fotografering folket, vad sägs som lite nya mysiga bilder?
Borde kanske plugga lite också, men det hinns med.
Mammi och sis kommer hit idag så de blir bara massa mys ikväll! Underbart!


Vilken dag..

Idag tror jag att ja har haft kortslutning i hjärnan.
Började dagen med att jag försov mig si så där 40 minuter, fick ta cykeln till skolan. Sen hade vi yä och då somnade jag nästan i stolen när Elin sminkade mig, va rätt skönt. Idag hade vi balsminkning och de blir de prov på nästa vecka. Riktigt kul att få börja sminka igen, har varit lite dåligt med de ett tag, fast har ju hållt på med annat.
Fick reda på nationella matte provet också, helt okej faktiskt och tror de kan bli ett bra slutbetyg. Men nu har jag inge mer matte de här läsåret! LOVE!
Efter skolan åkte jag och handlade lite och sen hem. Bytte om och tog mig en springtur rätt omgående, blev så där lagom långt kände jag. Tog en dusch och bestämde mig för att plugga i sängen under ett varmt och gosigt täcke. Tror ni de blev mycket plugg eller? Nej. Hann läsa igenom 4 sidor sen gick ögonen igen på mig och så sov jag i si så där 2½ timme.
Blev helt förstörd efter, orkade knappt äta.... Men men för väl skylla mig själv.


Julia tog så klart kort på mig, hahah!


Nu ska jag slå mig ner framför tv:n för snart börjar svenska hollywood fruar om jag inte har fel?

/ Ida

Med ena foten utanför...

Här sitter jag för mig själv i Karlstad, det känns jätte lugnt och skönt. Ska snart häng aen tvätt och sen plugga inför provet på onsdag. Jag tycker de är otroligt svårt att få in skiten...

Nej nu ska jag inte klaga har de rätt skönt just nu faktist.


Åhh vad söt du är min älskade lillasyster!

sleeeeeeeeeeeeeeeep.

Då var de söndag igen mina kära vänner. Helgen har bjudit på massa mys, skavsår, party och massa spännande saker.
I fredags va de familje kväll, men tog en sväng på Torsby ändå, hände inte mkt där i alla fall. Kom väl hem runt 1 tiden.
På lördag bakade jag scones på morgonen med min kära syster, åkte till mormor och tog en promenad med henne i ca 1 timme och sen blev de barnkalas för sötkusinen. Sist men inte minst blev de PARTY och Sunne. Hemma runt en kvart över 3 i natt. Skönt att de inte blev allt för sent.
Idag ska jag plugga och äta glass! Senare i kväll bär de av till Karlstad, skööööönt!

sanningen!







Wild child.

Ojojoj ni villken kväll va, ska låta filmer tala för denna kväll sen.
Efter skolan blev de ingen promenad idag för de börja att spöregna och åska. Så himla tråkigt, men ändå lite små mysigt. Jag och Julia pratade, fixade mat medans vi väntade på att Malin skulle komma. Hon kom väl hit till slut och de blev en mer än lyckad kväll. Nu ska jag göra mig klar inför kvällen trot jag och sen lägga mig i sängen och plugga. Har lite prov att se fram emot framöver....


i skolan.

Är inte vädret helt underbart? Solen skiner och de är sommarvärme ute, i love!
Hade sovmorgon idag, men missade bussen så fick ta cykeln, gick väl lika bra även fast det var super varmt! På idrotten hade vi orgentering och bäst som vi var hittade vi alla förutom 7an som de hade flyttat på. Istället blev vi lurade av ett par byggkillar och sprang ända upp till 5:e våningen. Efter de cyklade jag till skolan eftersom alla andra åkte buss. Nu har jag datakunskap och jag är helt klar med den kursen. Har inte så mkt att göra här känner jag. Bara matte kvar nu sen blir de hem och ut i solen. Så himla himla sköööönt!


Klockan börjar slå lunch.

Nu är jag helt klar nästan, har varit ute och sprungit, duschat, plockat undan lite, fixat mig och nu är de väl dags för att få nått mer i magen än bara frukost. Funderingen är just vad jag ska äta? Kanske ska åka hem till mammsen och få mig mat i magen eller göra en sallad. Förslag på mat?


Usch vad bra de gick!

Ja de där men sjukhuset var ju ingen match och jag som gick och va nervös.
Men självklart gick jag fel de första jag gjorde när jag kom dit, men de va väl kanske inte så farligt.
Fick bedövning som jag skulle sitta med i 20 min, sen var jag där i kanske 3 min så var de klart. Brände lite, tog bort lite blod och så klart!
Nu ska jag ta och njuta i de varma vädret under en springtur!

Brunett vs. Blondin



Vad tycker ni?

Fall for you...

Idag är jag utvilad, gick upp för ca 40 min sen och är redan klar. Ska snart ta och gå till sjukhuset fast först ska jag kanske gå till mamma och hämta lite grejer. Efter besöket blir de en springtur och sen träffa söt Emma. Får väl se vad vi hittar på.
Har inte bestämt mig och jag ska åka med de senare tåget eller 4 tåget....
Nej nu ska jag borsta tänderna!


Loving you is eays

Hemma i Torsby efter en dag med mycket att göra och en aktiv Ida.
Igår la datorn därimot av när jag skulle skriva så blev inget på kvällen.

Började dagen i skolan som vanligt, lärde mig en massa nytt som jag inte fattat innan idag. De var bra gjort av mig. Åkte in till stan och kollade runt i alla möjliga affärer, blev mest fashinerad inna på lagerhouse. De är alltid så massa roliga saker! Och nu har jag bestämmt att jag ska inreda mitt eget eller någon annans badrum med bara massa ankor! De är ju helt underbart söta.
Köpte 4 par tights idag också, de var behövligt eftersom dom sista gick de hål på igår.
Åkte med tåget hem, försökte plugga men jag orkar inte läsa den där hälsopedagogiken, de går inte! Sen förstod jag inte de sista på engelskan och inte heller orkade jag lära mig alla gudars namnm, så istället bestämde jag mig för att sova och de va sköönt. Vilade ur mig lite ilska. När jag kom hem till Torsby tog jag en kortis promenad till Johan och nu sitter jag här och väntar på att han ska komma hem. Jag börjar på att bli riktigt hungrig nu faktiskt!!
Sen ska vi iväg och kolla på fotboll, herrarna som spelar match och då brukar de vara mycket folk där. De är aldrig fel att få umgås lite!
Imorgon blir de sjukhuset också. Lite nervös är jag faktiskt!

men öhj?

Idag är de ju 17 maj , Norges nationaldag ju!
Grymt.

det var dåligt gjort!

Här har de inte uppdateras på länge, men kan bero på att jag inte suttit vid datorn speciellt mkt.
Har haft ett bra "lill lov", har umgåtts med mina vänner och pojkvän. Tyvär har jag inte hunnit med min familj så där super duper mkt och de känns inte så jätte bra. Men det ska jag ta igen.
Idag har vi studie dag så jag är fortfarande hemma i Torsby, ska åka med 4 tåget hade jag tänkt. Ska kolla på lägenhet idag med pappsen occh jag hoppas för allt i världen att den är fin och värd pengarna. Efter de ska jag gå och träffa min saknade Emmy, har ju inte sett tjejen på 2 veckor så nu börjar de behövas.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu i 2 timmar innan jag ska hämta min kära lillasyster.

Försöker hitta ett sommarjobb, men går de bra? NEEEEJ...
Hjälp mig någon? Jag är villig att jobba!


Ansiktsburk ansiktsburk..

Ja här sitter man igen och ser på svenska hollywood fruar en måndag kväll. Idag har jag fått mitt hår jätte lockigt och fick en sån där kallad tant frisyr. Va jätte snygg, inte! Men sen fixade vi till de så de vart riktigt coolt. Efter skolan gick jag till pappa och där fick jag träffa min söta lillasyster som är helt underbart vacker måste jag säga.
Nu är jag hemma och är riktigt trött, ska nog snart ta och sova.


Pic..


Hård helg...

naaaat...!
Har haft en super bra helg faktiskt, hunnit med en massa. På freda var jag på Uno och sminkade med mina tjejer, blev en del fräna saker, kom hem och tog de himlans lungt med familjen.
Lördag åkte ja lite raggarbil, inte en sån där ful gammal skrot bil utan en fin en! Åkte runt lite, sen var jag med Ina och Linnea hela dagen och natten! Tack tjejer!
Idag har jag varit på konfa och kollat på Linette sötnosen efter de blev de match och de gick ju som de gick.
Nu är jag hemma i karlstad med Ina efter en bra helg i alla fall!
Tack....

Jag klara de!

Jajamän, jag klarade att fdå ihop massor utan bullar, stora som små, tjocka som smal, ja jag tror de blev i alla olika modeller! Jag är så stolt över mig själv som klarade de, sen gjorde jag även kärleksmums för att visa min kärlek till familjen.
Halsmandlarna bara växer och växer, blir så less på dem....
Ska ta mig en dusch nu, plugga de sista inför provet och sen ska jag ta de jätte jätte lugnt!

Hur F*N?

hur gör man bullar egentligen, vanliga hederliga hembakade kanelbullar? Så svårt ska de väl inte va?

Sepe hals!

Här sitter jag och har hunnit med en massor idag och ska hinna med massor till!
Vaknade hemma hos Johan utan honom... Klädde på mig och tog en morgonpromenad, riktigt skönt. Åt fil med banan och flingor i när jag kom hem, pluggade tills det kändes riktigt bra. Gick ut och målade uthuset klart, blev inte bara färg på väggarna utan även på mig. Var helt rödprickiga på armar, händer och ansikte. Var super fin! haha..
Nu ska jag baka matbröd och en massa godsaker! Sen ska jag väl kanske försöka plugga lite till och läsa ut en bra bok!
Blir ingen träning för mig idag i allafall har svullna halsmandlar så jag nästan inte kan svälja. Kan inte bara alla förkylningar och sjukdommar gå och gräva ner sig lång lång lång bort från mitt liv och så får dom gräva upp sommaren och skicka den på posten hit! YES de låte som en toppen idé!!!!!

Heyheyheyhey!

Nu sitter jag hemma i Torsby i myskläder och är ny duschad!
Efter skolan idag blev de stan och fixa present, sen inhandlade jag även en trosa, en bh och en tröja. Tog halv 5 tåget hem och fick mig lite mat i magen.
Nu väntar jag på att Johan ska höra av sig så får vi se vart jag sover inatt.
Imorgon ska jag måla uthuset och fixa lite, även träna fotboll hade jag tänkt! Blir nog en härlig ledig dag!

Never alone, always alone..

Har faktist tagit tag i pluggandet nu och kört sten hårt i 1 ½ timme! Ska plugga på lite till hade jag tänkt och sen sova skönt. Behöver min skönhetssömn precis som alla andra faktiskt.
Imorgon väntas en inte så hård skoldag, sen efter skolan ska jag fixa konfirmations present och kanske ta en fika. Får se om min kropp tillåter mig att gå på dansen i morgon också, är riktigt sugen på att röra mig nu. Suttit still i 2 dagar, blir så rastlös!

Vad brukar ni göra de dagar ni vill träna själva hemma?

Går segt..

Har inte gjort någon mat än.. Har de grymt tråkigt och skulle gärna vilja ha lite sällskap just nu!
Borde ta mig i kragen nu lite grann faktiskt.

never say never..

Skolan gick riktigt fort idag och jag har både räknat matte bra och gjort klart bild grejerna.
Sen jag kom hem har jag städat, sett på tv och även tvättat fast de gör jag ju än men. Ska snart ta snabeldraken och dra igenom lägenheten. Magen börjar vilja ha mat också, får väl ta och börja fixa lite pasta carbonara hade jag tänkt.
Sen blir de att plugga en massor, har glosor och redovisning i morgon, på fredag har jag prov i arbetsmiljö och jag kommer inte kunna nått!


De jag helst av allt skulle vilja göra just nu är att åka till sjukhuset och hälsa på min lillasyster, Sara och pappa! Börjar få bebis abstinens!!!

Morgon morgon denna sega morgon..

Här sitter man och har inte gått till skolan än, de är skönt men jag är så klart förkyld så är helt slut i kroppen.
Ska snart ta mig frukost, grööööt och smörgår! Sen blir de att fixa sminket och ta cyklen till skolan. Idag får vi väl se om de blir någon träning annars blir de långpromenad.

Inatt sov Emilia och Olivia hos oss, vi hade super mysigt. Hade picknick innomhus, åt pannkakor och massa annat gott! Pratade och hade de jätte trevligt verkligen.
Dom åkte till skolan tidigt idag, men jag fick sovmorgon i alla fall!

Ännu en söndag.

En dag närmare sommarlovet nu och jag kan inte sluta längta efter de!
Idag har dagen varit full bokad tills nu. Har tränat barn, målat och varit på match. Vi vann med 7-2 mot Ämtarna, bra spelat tjejer!
Vädret idag har varit hur underbart som helst och jag har tagit varje sekund jag fick till att steka i solen. Så nu sitter jag här med röda kinder, värk i kroppen, längtar en massor och är hungrig.

Ska snart åka och handla med älskling sen blir de mys mys mys!
Imorgon kommer våra söta tjejer till oss och sover, sen ska jag även hälsa på min prinssesa!

Bra dag igår!

Igår var en av de bästa dagarna i mitt liv, inte för de va valborg utan för IGÅR BLEV JAG STORASYSTER ige. Till en söt lite prinsessa!

RSS 2.0