Första skoldagen, check!

Ja då har man börjar skolan igen, hade två lektioner på 1 ½ timme vardera så inte speciellt jobbigt.
Efter skolan gick jag till Värmlands teatern och fick mig en rundtur eftersom jag ska praktisera där i 6 veckor, ska bli riktigt spännande att få se allt. Tog mig även en tur förbi Life och prata lite innan jag åkte hem.
Nu har jag just slängt ihop en lasange för fösta gången och väntar på att den ska bli klar. Får väl se om jag vågar äta den och bara hoppas på att jag inte dör eller nått.
Ska ta mig iväg på ett medelpass sen och så kanske de blir lite styrka efter i gymmet om jag orkar. Heja Ida som kommer igång med träningen igen!

Tänkte visa hur stark jag blev efter igår! hahahha



sen kan jag visa hur jag ser ut när jag kör bil:





Tack och hej!

Träniskorna och gymkortet fram!

Ja ni, mycket till grovstädning blev de inte. Gick och handlade sen flyttade jag om lite och mixtrade lite så nu är jag nöjd för ett tag. Har lite små ideér som jag vill göra med lägenheten så får väl se vad jag kan fixa.
Ska ta fram träningskorna och gymkortet nu efter en lång sommar utan att ens tagit promenader, så kommer nog bli lite små tufft, men man måste ju komma igång.



Mot Karlstad

Kom tillbaka till Torsby igår för en natt och åker tillbaka till kära Karlstad redan idag, så fort som möjligt.
Imorgon börjar skolan för mig och jag har haft det riktigt skönt de sista dagarna nu. Men idag ska jag förbereda allt i lägenheten inför en vecka, eller kanske två framåt. Ska handla mat, fylla kylskåpet till topp, köpa nytt länskort, grovstäda hela lägenheten och då menar jag verkligen grovstäda och sen skulle jag behöva fixa gymkort och kanske träna en sväng!

Så nu kan man väl säga att de är dags att gå tillbaka till rutinerna!


Godmorgon!

Inte för mig då, har faktiskt varit vaken några timmar trotts att jag hade en super trevlig kväll igår och inte kom i säng förens halv 4. Lite seg idag men de är smällar man få ta, man lever bara en gång!

Om två timmar ska jag pallra mig in till stan för en hamburgare och kaffe, livet är bra gött!

Just nu sitter jag på min toalett för att inte väcka de två andra som ligger som två utslagna grisar i sängarna. Snart måste jag de ändå tyvär, men de får de ta! Haha


YEaah baby!

Jag har tagit körkort och är så jävla stolt över mig själv, körde för första gången bil utan skylt där bak och bara kompisar i bilen, vilken känsla!
Idag är jag tydligen ledig från skolan och de är jag på måndag med, så jag tänkte ha sommarlov ett litet tag till, har ju fått lön idag så ska in till stan och shoppa lite med Elina och så kanske Maja kommer och gör oss sällskap!
Sen ikväll får vi se vad de blir, kanske åker tillbaka till Torsby en sväng, man vet aldrig.


ångest..

Låt det vara över nu, jag vill sitta på tåget mot Karlstad...

Vilken kväll!

Började hemma hos mig igår, åkte till Hanna, till stan och avslutade hemma hos mig. La mig på sängen för att sova runt halv 7 i morse, men jag klagar inte, förstår bara inte hur jag kan va så pigg idag.
Har städat hela lägenheten, ska bara packa och ta en dusch för att åka tillbaka till Torsby idag.

Vädret är super fint också så ska nog se till att sitta ute och plugga lite nån gång imellan allt.

Redo!

Klänningen på, sminket på och håret uppsatt. Jag är redo, ja de är jag!


Lördag

Igår landade jag i stan och i min lägenhet, har packat upp allt och herregud vad mycket grejer, man allt fick plats och kom till rätta tillslut. Idag har dagen bjudit på en lång sovmorgon, varit på besök hos pappa och Sara, gjort en vända på bergvik och inhandlat lite höst kläder. Börjar trotts allt bli lite kalt nu på kvällarna!
Just nu sitter jag har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig i kväll, men de bestämms nog snart. Snart kommer även Maja och Elina hit och vi ska förfesta lite innan vi ska vidare till Hannas avskedsfest!


Pluggis!

Känner mig lite så, men de måste man väl kanske just nu!
Idag bär de av mot Karlstad med alla grejer och herregud vad mycket de blev. Men innan jag åker kanske jag ska baka lite mormor bröd och sen nått annat gott som jag kan ta med. Får se vad jag orkar med, ska även ta mig en liten promenad sen men först får de bli frukost!



Stor häst, liten tjej..
Eller nej, liten häst, stor tjej!


Packa packa packa!

Blir galen på hur mycket grejer jag faktiskt samlat på mig i sommar. Utökade flytten tillbaka med minst dubbelt så mycket. Tur att man får åka bil ner till stan imorgon.

Åkte som sagt från stan till Torsbt idag och ska ner imorgon igen, har inte hunnit med så mkt mer än att pluggat på körkortet och kört en massa bil, sen umgåtts med mormor och morfar och just nu sitter jag här och har lite ångest över att allt har gått så fort. Sommaren är över, kommer inte träffa mina underbara jobbarkamrater varje dag, jag kommer inte kunna ligga ute i bikini och sola, de kommer inte bli några sena utekvällar på en cykel någonstans i en skog, jag kommer inte bada mer.. Men självklart för de ju med sig sina plus också. Kommer ju träffa alla tjejer i klassen varje dag, kommer va i min älskade lägenhet hela tiden, kommer få lite rutin på livet och förhoppningsvis kommer jag ha mitt eget körkort. Jo de är ju lite plus men sen kommer hösten komma och då kommer man bli super deprimerad och bara inte orka med något alls, jag som alltid blir sjuk kommer säkert ligga i feber var och varanan helg. Tjolahopp vad kul de kommer bli, eller? Jora.. Nej oj vad flumigt de blev, men de kanske behövdes. Ja faktiskt behövdes de, ett lite längre inlägg och lite så.. Nej nu ska jag fortsätta packa, hoppa i duschen och sen måla mina naglar.

Här har ni Sune, mig och Selma!
Saknar mitt sommarjobb redan.



Tummen upp!


Mina kära underbara!

Ni är så underbara som håller i nu när inte jag gör de!
Har jobbat så mycket nu och umgåtts med så många underbara hela tiden att jag inte riktigt har haft tid med datorn!
Men nu börjar skolan och allt snart igen och då kommer de bli full rulle här igen!

Kan ju säga att jag har hunnit fyllt 18 och haft världens kalas helg med alla härliga människor man kan tänka sig!
Och just nu befinner jag mig i Karlstad, började min dag med att försova mig så jag hann inte med min tvätt tid, så ska försöka boka en ny tid och bara hoppas på att ingen gör de före mig. Har ett bärg av tvätt som jag vill ha bort innan skolan börjar känner jag.

Idag ska jag annars kolla runt på stan lite, fika och sen ikväll ska jag frossa mat och sitta på uteservering med mina underbara tjejer.





RSS 2.0