Söder sliten, vill du pussla ihop mig igen?

Träningspasset va välbehövligt! De fick mig att slänga ur mig några av de dålig tankarna och tänka lite mer positiv igen. Nu ska jag ta tag i pluggandet inför provet imorgon eller ja i alla fall efter top model.
'

SOMMAR KOM NU SOMMAR SOMMAR SOMMAR JAG VILL HA SOMMAR!

Slutar aldrig tänka på dig.

Vad ska jag säga om min dag, har kännt mig värdelös på historia, agerat Björn Borg i Reketcentret här i Karlstad, lämnat tillbaka ett par vantar, gått på fel buss, åkt en bit och hoppas av för att i stället gå hem, lagat för stark mat och känns mig allmänt nere. Ska försöka ta tag i lite plugg innan jag ska dra mig iväg på ett träningspass med Emmy. Lite träningsvärk efter igår, men de får gå ändå.


Tror du får bli min framtida man Jude Law..


Plugg..

Här sitter jag och försöker få ihop något bra svar till varför jag tycker Hedi Klum är så fin, men vad ska man säga, de är bara att kolla på henne.. Nej de här kommer ta längre tid än jag trodde men ska bli skönt när jag är klar med det.
Solsidan snart också, de är veckans bästa halvtimme faktiskt!

SÖNDAG.

Blev lite ändrade planer, ska inte iväg till pappa eftersom de är sjukstuga där och jag vill hålla mig frisk. Men jag får väl kolla på solsidan själv ikväll och kanske gör klart någon läxa. Om inte någon har lust att komma hit vill säga!
Nu ska jag i alla fall byta om och sen gå iväg på ett medelpass i de alldeles underbara vädret!

Karlstad

Snart sätter jag mig på tåget och åker hem efter en omtummlande helg. Ska bli skönt att få komma till lägenheten igen även fast jag bara har varit borta ifrån den en dag.
Ska ta mig iväg på ett träningspass sen och efter de åker jag till pappa och ser på solsidan där. Blir en rätt lugn söndag och de är skönt.

Lite bilder från mammas kamera:


Dagen efter.

Gårdagen slutade i kaos men började toppen mer kan jag inte säga!
Dagen idag har inte varit bra, är trött, ledsen, sårad och jävligt tom just nu. Flyttat ut alla mina grejer så nu är de ju helt över och de är väl kanske dags att inse de också.. Måste ta mig i kragen även fast de är tufft har jag kommit fram till själv..

27 Januari

Idag är de förinelsens minnesdag och därför har vi pratat mycket om de än så länge. Smart har vi yrkesämne och då blir de till att rullar curler och sen se på en film.

Sovmorgon

Ska snart ta en promenad in till stan i de fina vädret, ska endast ha yrkesämne och egonomi idag så känns inte speciellt jobbigt att åka till skolan. Ikväll ska jag ha en super mysig kväll och i morgon är de fredag!


tvätt..

Kom just på hur jäkla tråkigt de är att ta reda på tvätt och speiellt strumpor, därför råkar dom hänga kvar... Men ska väl kanske ta reda på dom med.
Igår kom jag på att min mamma är den bästa mamman man kan ha!


I really feel that I'm losing my best friend

Onsdag hej!

Ja ha då var den drygaste dagen på veckan gjord i skolan och de känns skönt. Åkte in till stan en sväng efter skolan också men fann inget speciellt.
Har nyss pratat med Linette och vi har bestämmt en myskväll på lördag och de ser jag fram emot nått så grymt!

Ska väl fixa mig lite mat här och sen plocka iordning lite, plugga och sen dra iväg på dans. Ska bli skönt att få skaka av mig lite känslor känner jag. Är lite upp och ner just nu men de är nog förståligt.


Önskar allt kunde spolas tillbaka ett år och allt va så där nytt och spännande fotfarande!

.

Tysta tårar gör sig bäst i den här situationen!

Ibland blir de inte som vill.

Jag kan inte styra mina känslor, inte du heller och hur mycket vi än vill så går de bara inte just nu. De är så läget är och de kommer bli skit tufft men ändå kommer de va en lättnad. Jag kommer göra mycket jag inte skulle gjort kanske dumma saker men kanske även många saker som jag verkligen inte kommer ångra..
Jag har mina vänner som ställer upp i alla lägen och de är jag så himla glad över. De är dom jag kommer behöva nu och min familj men mest av allt kommer jag behöva mig själv och min egen vilja för att inte gräva ner mig i botten. Vi kommer ju självklart vara vänner och umgås oavsett för du är en av mina bästa vänner just nu, du är en stor del av mig och de kommer du få fortsätta va. Vi kanske finner tillbaka till den där gnistan någon gång, men inte just nu. De är så, livet förändras och inget varar förevigt.

Kom igen Sverige!



Ja nu är de Sverige-Danmark på 4an, ni måste se och heja på Sverige så klart!




Olycka!

Hahah, hände just en liten olycka!
Skulle ha en c-vitamin brustablett i ett glas vatten, slutade med att de blev 3 brustabletter i ett glas vatten...
Trodde verkligen det bara var en kvar så vände bara upp och ner på den och så sa de plums,plums,plums... så de va tre, starkt och mörkt blev de!

Hallihallååå!

Tisdagen är snart avklarad och de känns bra, nedräkningen till helgen går framåt!
Igår var jag i skolan och sen blev Elin med hem. Vi va på ett styrka medelpass och de va underbart.

Idag har vi haft en ta igen dag i skolan på yrkesämnet. Har rullar curler, topperat och tränat på att lägga blöt eyeliner. Tog en sväng på stan efter skolan och inhadlade strumpbyxor och ett par örhängen. Nu har jag nyss ätit och ska snart iväg och köra ett träningspass.

Har inge speciellt roligt att berätta men kan väl slänga upp en fin bild!




Avklarat!

Nu var provet avklarat, vet inte om de gick så där super men klarade i alla fall att svara på alla frågor, inte dåligt de.. Nu har jag 2½ timmes hål tills nästa lektion börjar, men om mindre än en timme blir de mat!
Éfter skolan ska jag laga mat till mig och Elin och sen ska jag dra med henne på ett härligt styrka/medel pass. Känner att jag har lite att förbränna efter helgen, haha!


Ser fram emot helgen nått så extremt!! 

Söndag

Jo men de här söndagen ser ut som alla andra i princip. Har suttit bredvid 2 bakis killar och degat framför tv. Känns allmänt ovärt...
Ska snart åka till tåget´och ta mig vidare hem till Karlstad, fast hem ska jag inte utan sover hos sötis Andrea.
Imorgon väntar ett hemskt histoia prov...

Check!

Förmiddagspromenaden avklarade!
Nu väntas en dusch och så ska jag fixa mig, sen ska jag nog ta mig till Emma på något vis, yes!

Torsby

Vet inte hur jag ska göra eller vad för att kunna ta mig i kragen och bearbeta de här på rätt sätt...

Bröllop

Här kommer lite bilder från studion idag då vi stylade till bröllop.


Alla va super fina!

Forever young

Godmorgon!
Ska åka till skolan om kanske 40 minuter och de känns skönt, för nu kan jag äta en stor frukost och jag kan sitta länge! Det är nog de jag tycker om med sovmorgonar, att man kan ta de hur lungt som helst på morgonen.

Idag ska vi göra helhet i bröllops sminkning, frisyr och klädsel. Ska försöka få med mig kameran så ni får se.


Onsdag

Lite halv tråkig dag i skolan idag, men efter blev de stan och då inhandlade jag en skjorta och en t-shirt. Allt lika härligt med något nytt!
Åkte hem och fick lite mat i magen, sedan tänkte jag plugga men somnade och halt plötsligt var klockan halv 8 och då var de bara att skynda sig upp och springa iväg till friskis på ett dans pass. Så himla roligt är det nya passet!
Nu ligger jag i sängen trött och sliten, ska försöka plugga in några sidor från historian efter som det inte blev något av de förut. Lycka till Ida, tack Ida!


Onsdag

Lite halv tråkig dag i skolan idag, men efter blev de stan och då inhandlade jag en skjorta och en t-shirt. Allt lika härligt med något nytt!
Åkte hem och fick lite mat i magen, sedan tänkte jag plugga men somnade och halt plötsligt var klockan halv 8 och då var de bara att skynda sig upp och springa iväg till friskis på ett dans pass. Så himla roligt är det nya passet!
Nu ligger jag i sängen trött och sliten, ska försöka plugga in några sidor från historian efter som det inte blev något av de förut. Lycka till Ida, tack Ida!


UTLÅST!

Ja ha, Core passet var skönt! Jag och Andrea kom hem men kom vi in genom huvudentren, NEJ! För hennes nyckel går bara till ytterdörren till lägenheten men inte till huvudentren. Vi försökte få kontakt med någon granne, men alla sket i oss, sedan försökte vi få hjälp av hyresvärden. Men tror ni vi fick de eller? Nej, de skulle va tvugna kontakta jäkla lås företag som skulle kosta massor, nej tack. Kärringen var otrevlig och behövde en service kurs tror jag faktiskt. Men så kom ett par jätte gulliga grannar och vi kom in efter mycket om och men. Nu har jag äntligen duschat och nu ska vi mysa!

Tisdag

Nu har jag nyss ätit mina allra första hemmagjorda köttbullar och dom smaka toppen. Inte alls så svårt som jag trodde, men ska inte vara så rätt med kryddorna nästa gång.
Nu ska jag packa, plugga lite och sedan dra på ett Core pass med Andrea. Efter det går vi till henne och myser, kommer bli en toppen kväll!


20-tals

Idag gjorde vi som sagt 20-tals sminkning i skolan och jag kände mig som en geisha.
Men de är roligt att testa något annorlunda!

Det finns två olika sorters make uper, en där man sminkar mökast in mot näsbenet och sedan skuggar utåt sedan en där hela ögonlocket är mörkt målat, lite som en slarvig sotning.

Sverige-Korea

Ja nu hoppas jag ni ser på handbollen på tv, måste ju heja på Sverige!

Min dag har i alla fall njudit på tåg åkning som gick rätt fort eftersom jag pluggade, sedan blev de en snabbis till lägenheten innan jag skulle handla. Efter de blev det hem och fixa lite mat innan jag gick ivåg på ett träningspass. Va ricktigt skönt att få röra sig, men kommer ha träningsvärk imorgon. Fast de ska väl kännas att man har gjort nått, haha! Nu ligger jag i sängen efter en varm dusch och målar naglarna.

Imorgon i studion ska vi sminka 1920 tals sminkning, ska bli riktigt kul faktiskt och jag ska ta med mig kameran så de kommer ett kort på kvällen.



H&M

Kollade just in vårens nyheter och blev lite kär, skulle kunna klicka hem hur mycket som helst.


Måndag

Nu ska jag göra mig frukost och sen mysa vidare med min snygga ring framför tv. 10 över 2 bär de av mot Karlstad!


NÖJD!

Öppnade just en försenad julklapp från Johans föräldrar, tack tack tack! Fick en underbart fin ring, hur snygg som helst! TACK


i silver

Söndag

Här sitter jag kvar i Torsby trotts att de är söndag, vet ni varför? Jo jag är ledig i morgon och de ska bli skönt!
Idag har jag färgat mammas hår, byggt pussel med mormor, bastat med mina sötnosar och sedan bara mys famför tv med väldigt trevligt sällskap. En väldigt lyckad söndag om jag får säga det själv!
Imorgon ska jag ta mig till Karlstad och träna lite, plugga och förbereda mig inför ännu en vecka i skolan.

Tror jag skulle vilja bli blond när jag ser den här bilden:



Och vill inte bli lila när jag ser den här:


Fast sen ser jag den här bilden så trivs jag rätt bra i mörkt ändå:


Nattens städryck!

Har aldrig förståt mig på mig själv, men så här när jag har umgåtts med mina vänner och haft en riktigt rolig kväll så vill jag bara städa och de gör jag också, jag grovstädar hela lägenheten för jag tycker de är äckligt! Och just nu har ett av dessa rycken dragit igång så nu är de dags!

Men måste berätta om min kväll först, har färggat utväxten, ätit god mat, umgåtts, skrattat, pratat skit och mått allmänt bra! Jag tycker verkligen om dessa kvällar, de slutar oftast bäst också!

Förklaring!

Ursäktar mig för att varit borta många dagar men det beror på att min dator la av och då blev jag datorlös en vecka. Men nu är vi återförenade!
Min vecka har bjudit på lite smyg start på träningen, planerat inför bröllops smink/fotografering, kroppsformer, mys, fika, köpt nya lyckter till lägenheten och så har jag börjat läsa Elsas värld och den är skit bra!
Gårdagen igår bjöd på skola, tåg och när jag kom till Torsby så blev det middag på hörnet. Sedan åkte vi och handlade och sen till mormor för att bygga lite pussel och mysa lite. Halv 9 åkte vi och såg herrarna spela handboll och sen hem för lite tv mys med trevligt sällskap.

Dagen idag bjuder nog på att jag ska färga mig, plugga lite och nu ska jag göra en sen men stor och god frukost till min älskling eftersom jag är en sådan bra flickvän! haha.
Jag är i alla fall lycklig!


snö.. Snö.. SNÖ

Ja de tar nog aldrig slut på detta eviga snöande. Börjar på att bli lite drygt faktiskt, nu räcker de tycker jag!
Igår var jag och fick lite massage av Gitta och om du läser det här så, tack så jätte mycket det var verkligen super snällt!

Idag har jag varit ute och kollat på skidåkning en sväng, köpt mat, lagat mat och sen inte gjort så mycket mer. Nu väntar jag på att Linette ska höra av sig så de händer något med den här dagen också. Förkylningen börjar dra sig bort och jag hoppas innerligt på att mitt imunförsvar blir lite starkare nu!

Har ingen dator heller eftersom den inte ställer upp och tänker funka.

Är väldigt sugen på att åka till Karlstad också, vill till min lägenhet och pyssla lite i min ensamhet och slippa tänka på någon annan i hela världen!

Är dööööööende!

Ja de är just så jag känner mig just nu, hostar tills hjärnan släpper från kraniet och tills hostan över går till en nys så kroppen helt stannar av. Febern tränger sig på och jag bara älskar hur jag inviger 2011. Hahah!
Imorgon ska jag ta mig till sjukhuset åter igen och kanske finna ett fel eller bara leva vidare med de. Fast tror nått är fel, för tror inte man ska bli anfåd av att sitta ner... Knasigt detta!


Nu får linette säga vad hon vill, men jag tycker dom här korten på henne är as snygga!

Make up/ hår: Jag
Foto/redigering: Jag
Modell: Linette


Då så!

År 2011 har börjat och jag har tagit det super lugnt, skönt!
En vecka kvar av lovet nu och de ska jag ta vara på. Ikväll vet jag inte riktigt vad de blir, de är ju trotts allt söndag, men vi får se vad det slutar med.


2011

De här suger och i år ska jag vara stolt över mig själv!

RSS 2.0