sista inlägget för i år... tror jag.

Blev att jag sov bort hela morgonen som vanligt idag också men vad gör de.. man gör ändå inget vettigt då. Så idag kanske jag ska träna, hadla strumpbyxor och klistra ihop en skylt. Ja så ska min dag se ut fram tills 5 för då åker jag till Julia och börjar fixa mig och de kommer bli en toppen kväll trotts allt töl och jag kommer njuta av de nya året som kommer!


Funderingar.

Ska man ha nyårslöften som man ändå inte håller? Eller ska man försöka ta tag i saker och ting någon vecka och sen skita i de? Måste man berätta för alla vad ens nyårslöfte är?
Jag tror inte de. Jag tror heller inte jag ska ha ett enda nyårslöfte som lyder, gå ner i vikt, sluta äta godis, börja träna och äta sunt, ta tag i skolan m.m.. Nej de är sånt man ska göra ändå, eller inte allt men godis får man äta för de mår man bra av, träna är bra men inte under hård press, skolan borde man sköta så slipper man bli skoltrött och ja...
Jag tror jag ska fixa en lite skylt med alla mina mål med 2011, en liten skylt som kan sitta så jag ser den jämt, så jag kan gå fram till den och nöjd pricka av den som är gjort och bara drömma vidare om de som ska göras. Ja men ni vet, resa, ta körkort, njuta av sommaren, ha en sån där toppen bra myskväll men mina älskade vänner och så massa sånt. Ja de är en sån skylt jag vill ha och en sån ska jag faktiskt göra i morgon och jag ska sätta massa glitter på den, massa färger ska de också va och jag ska älska den både in och ut och ut och in för att jag själv har valt att göra den, för att den är min och för att de är mina mål. Nu känner jag mig sjukt motiverad för 2011, men först ska jag avsluta 2010 på ett otroligt bra sätt oavsett vad som hände, de blir vad man gör det till mina kära vänner!

Det bröjar i botten men jag skriver mig upp på till toppen, de tycker jag om faktiskt!


kvällens!

Jag och Linette har lekt fotostudio som hände nån gång då och då, de är alltid lika kul.
Lite smakprov får ni här!


Ja ha du!

Gud vad dåligt de har gått här då! Men sitter inte allt för mmycket vid datorn nu när jag har lov.

Idag ska vi inhandla maten till nyår, kolla efter smycken till Linette och se på victoria secret show! Jag kan knappt bärga mig, underbart!
Imorgon ska vi inviga ett nytt år och jag ska göra de med mina nära och kära, de kommer bli riktigt bra.

Vad ska jag säga mer....

De har varit mycket..

Några dagar har gått ohc jag stor njuter av att ha lov, har firat jul med mina nära och kära, fått toppen saker, ätit mig mätt på julmat och godis. Igår sminkade jag mamma och hennes kompisar, väldigt roligt! Sedan blev de en spontan utgång och d va riktigt roligt. En lyckad kväll som tyder på en mindre lyckad dag idag, men va gör de.
Imorgon ska jag ta mig till Karlstad för lite shoping och sedan julmys med pappsen, Sara och Emblisen. Ska bli super mysigt!


3 dagar kvar.

Näst sista skoldagen idag nurra, ska bli riktigt skönt! Idag ska vi pyssla om oss själva och varandra i studion hela dagen om inte Anna är sjuk vill säga. Emelie blir med hem och vi får väl se vad vi hittar på mer än färga mitt hår. Imorgon är de endast avslutning i kyrkan och sen blir de hemfärd för att ta ett efterlängtat lov.


Funderade just på hur många sådana hära bilder jag har egentligen, hahah! TUMMEN UPP!

Nagel pyssel.




Ta tomten med en nypa salt för de va inte lätt! Men nu är naglarna julfina i alla fall.

4 dagar kvar.

Har inte haft så värst jobbig dag idag faktiskt, åkte med tåget 08:40, kom till Karlstad och tog mig iväg till skolan, där lyssnade jag på lite musik på byggs julshow, sen va de möte och så slut. Åkte hem och har fixat lite små saker, nu är jag sjukt sugen på att baka men vet inte om jag orkar gå och handla, så tror jag skippar de och tar en lång varm dusch istället. Sen ska jag kanske börja packa lite inför jul lovet, är ju trotts allt en del som ska med. Bara 4 dagar kvar nu till julafton, 3 till dagen innan man klär granen och de är ju super mysigt!

Julen 2006:


2007:


2008:


En kväll till och vad gör man?

Ligger här i soffan och har absolut inget att göra, de är riktigt tråkigt. Jag hoppas Linette anländer snart så det händer något i alla fall. Idag har jag vaknat sent, städat, ätit mat, garnerat pepparkakshus, fikat och mått lite kasst.  Inte så händelserik dag om jag ska vara ärlig.
Vad negativ jag är hela tiden, ni får ursäkta mig men jag har trååååååkigt!

Kom just på att jag faktiskt klippt av mig rätt mkt hår!


Den dagliga tågresan på fredag..

Ja den kan jag snart checka av och då tar jag riktig helg, en timme kvar sen är jag i Torsby. Idag hade jag en skön sovmorgon, engelska redovisning där jag bara förnedrade mig själv och sist fika på samhällen. Har även funnit en nyårs klänning som jag vill ha och jag hoppas tomten kommer med den annars får min plånbok plågas lite. Har ju varit på hm varje dag den här veckan men ändå har inte den klänning jag velat ha funnits, typiskt de.. Ja ja i alla fall så närmar jag mig Torsby för vaje minut som går och jag hoppas på en toppen helg faktiskt. Är i behov av att de händer mycket för på måndag är de dags för sjukhuset igen..

Mysamys.

De är så jobbigt att va i skolan med den här rinnande nästan och den här hostande halsen. Så därför ska jag gosa ner mig i sängen och se på massa tv och film ikväll. Packa gjorde jag ju igår eftersom jag hade tänkt åka till Torsby idag, men dum som jag var slutar jag ju 10 i 4 och tåget gik 5 i, lycka till lix.
På väg hem från skolan idag drog de igång och snö/hagla/rengna så de va nästan omöjligt att se något men hem kom jag och ínte nog med det, jag har fått mat i magen också.

Ja ha, vad har jag mer att berätta då.. Jo just de! Jag har ingen lampa på toaletten så de e mörkt där. Måste få hit pappa till veckan och fixa de, eller någon annan händig?


Så här känner jag för att gå ut i detta vädret..


Godmorgon

Nu har jag legat i sängen en timme och dragit mig så nu är de väl dags att gå upp. Ska till skolan och sminka lite brud make up och ha lite ergonomi, helt okej skoldag faktiskt. Men nu ska jag göra mig iordning och få lite frukost i magen. Förkylningen kommer nog aldrig släppa tror jag.


.

Host, nys, host host, nys och en jäkla massa slem över allt. Jo de är så de ser ut här hemma i lägenheten.. Aldrig roligt.

Sjuk!

Feber och snor över allt ja och på de har ju inte hostan släppt än heller... Hatar vinter och kallt för man blir bara jävligt sjuk.
I förrgår sprang jag runt i hela karlstad och leta nyårs klänning men fann då ingen, kollade igår också, men de fanns så klart ingen.. Ska kolla idag igen annars beställer jag imorgon för nu vill jag ha en. Har även haft besök av älsklings Johan i två nätter, aldrig fel. Vi har ätit gott och bara tagit de lugnt. Nu ska jag snart ta en alvedon och försöka piggna till för så här kan man ju inte hålla på att må.

Vågar inte vara hemme efter ett heller för då kommer någon som ska kolla på badrummet eftersom jag inte har någon värme typ.

Lucia

Idag var de ånger för att jag gick upp, såg på et lucia tåg på 15 min sen var de slut för dagen... Sprang runt i hela karlstad och letade nyårs klänning, men fann inte någon som va bra. Sedan blev de en promenad till Emmy med lite plugg, god mat och prat. Nu sitter jag här och är mest lite besviken men men de är väl så. Ska väl hitta på nått snart så jag inte blir stilla sittande här hela eftermiddan/kvällen.



Idag är de 5 år sedan du gick bort och jag tänker på dig!

Without you

Jag kom på ett stort pluss med söndagar så här i december, man har 3 chokladbitar att äta upp i kalendern bara för att man inte kunnat öppna på hela helgen, underbart!


helg

Ja ha och då var den här helgen slut, söndag kväll är kommen..
Gårdag var kul, lärde mig spela poker och hålla koll på pengar, jag var MAFFIA BOSSEN där.. haha Eller?
De få bilder jag tog.

Redo!
 Maffia grabbar.

En gång i tiden

var jag blond, hade långt hår och va vältränad.. De trodde ingen va!


FREDAG!

Borde egentligen inte sitta här för om ca 10 min går min buss och de kan bli lite bråttom men jag har ingen lust att gå ut än bara. De är ju så förbannat kallt!
Idag är de nobeldagen i skolan och vi ska ha massa aktiviteter, ska faktiskt bli kul- Efter skolan får jag antagligen springa till tåget och inte nog med det utan jag ska åka själv.. Hatar att åka tåg själv de är tråkigt...

Lyxfällan

Det är då ett ställe där jag aldrig ska hamna det är en sak som jag vet! Man bör se på de tycker jag för man lär sig en massor faktiskt.


Kvällen

Ja då var det kvällen och imorgon är de helg, underbart!
Nu ska jag duscha, måla naglarna och sen bara mysa ner mig i sängen.


har glömmt!

Jag har glömmt att berätta hur jäkla pepp jag är på skolan nu, har så himla mycket att se fram emot!
Vi ska på kryssning och jobba i april eller maj, vi har fått en fotostudio så vi ska kunna ta jätte bra bilder, vi börjar få ordning på den andra studion och jag älskar Make up storst prudukter! Jag bara älskar det!

rubriker och jag..

Nej de där med rubriken kommer jag nog aldrig på kläm på. Haha.
Morgonen har varit super lugnt och jag är fortfarande super nöjd med mitt hår.
Något som alla borde dricka till frukost för en bra start är hallon/blåbär lättdryck, man blir så glad! I alla fall jag, så ett tips nu så här i jul mörkret, testa att drick nått riktigt gott på morgonen de är en bra start på dagen.


Godkväll

Klockan närmar sig sovdags trotts att jag har sovmorgon imorgon. Hade tänkt att ta mig upp i tid faktiskt, få lite gjort och kunna ta de extremt lugnt.
Imorgon ska vi gå igenom brud makeup på yrkesämnet och de ska bli riktigt intressant. Efter skolan vet jag inte vad sóm händer, ska packa e allt jag vet.

Just ja, min dag..
Jag har varit i skolan, gått på stan, klippt mig, hälsat på pappa, Sara och Emblisen och sen har jag inte gjort så mkt mer, legat i sängen!


Klipp klipp!

Ja idag klippte jag mig lite till, riktigt förbannat nöjd idag faktiskt!




Smörgås!

I timmvis kan jag sitta här och sträckläsa bloggar, jag är för nyfiken på alla andra tror jag.
Här sitter jag i allafall och äter en smörgår med bara smör och inget pålägg.. Ska snart lägga mig i sängen och ringa min pojkvän :)


Snälla tomten!!!!

GE MIIIIG!

Mat mat mat...

Har just hoppat i myskläderna trotts att klockan inte är mer än 3, men vad gör de? Ingeting för jag är klar med historia uppsatsen och har endast naturkunskapen kvar idag, men först ska jag ta och få lite mat i magen. De är jag värd efter allt kämpande!

Tummen upp!

Det är super fint väder ute men svinkallt så att man inte orkar vara ute...  Hade två lektioner förut, fick reda på att jag inte hade något matte prov i morgon. Både skönt och drygt, för skulle vara skönt att ha de understökat, men jaja. Efter skolan blev de en tur in till stan och jag fann mig en tröja, ska väl kanske lägga upp en bild sen om jag får lust. Åkte buss hem för de va så förbannat kallt och nu sitter jag här. Ska plugga på naturkunskaps provet om inget annat händer, ska väl även försöka skriva klart historian så jag slipper den.
Gud vilket tråkigt liv man har just för tillfället, bara en massa plugg.. Jaja, snart är de helg!


jadå jadå..

Har hunnit med endel idag, skola, handla, laga mat, plugga och slappat lite. Faktiskt riktigt bra gjort, är ju flera timmar kvar tills jag ska sova. Fast måste nog fortsätta plugga nu, 2 prov på onsdag, engelska redovisning ska vara förberedd på onsdag, historia uppsats ska vara inlämnad på måndag.. Jag tycker det är mycket just nu jag...

Men jag ska inte klaga för är klar med en hel del också.. Nu ska jag forsätta läsa lite om Christofer Columbus, jaaa vad kul, elleR?

Make me feel gooooood!

Har haft en skönt sovmorgon idag och de va riktigt värdefullt. Ska om si så där 20 minuter åka till skolan och ha lite estet och yrkesämne. Har inte så speciellt jobbig dag, kommer nog bli mer jobbig i kväll då jag ska plugga en jäkla massa.


At home!

Hemma i lägenheten nu och de är riktigt skönt, har pysslat om mig själv lite och lägenheten lika så. Har även just varit med om lite händelse, kvällen tandborstning slutande med tandkräm över hela mig, hela golvet och även stor del av handfatet, detta skedda tack vara min hosta.. Den släpper ju aldrig den här skiten! Jo just de, de va inte så där kletig tandkräm utan lödder som blir när man borstar, de bara flög och jag kunde inte göra något... Gött gjort!

Åt i alla fall julbord idag och de är ju för gött, helt underbart med julmat faktiskt, jag älskar de! Så nu har jag fått riktig julstämning trotts allt plugg..

Ska lägga mig och läsa lite naturkunskap nu innan jag somnar, hoppas något sätter sig inne på hjärnan i allafall. Ha de gött!



Sämst

Ja den här helgen har jag inte varit speciellt aktiv här, men vad gör de när jag har haft en bra helg!
Igår hade jag en mys dag och de va skönt, idag har jag varit på julbord, pluggat och ska snart iväg till tåget för att ta mig vidare till Karlstad. Så nu väntar en ny vecka, härligt, eller?

03.35

En helkväll och en del av natten har jag varit i stjernehallen och kollat på innebandy. Tycker jag egentligen att de är kul? Nej kanske inte innebandyn men att träffa folk som man aldrig ser annars älskar jag.
Men nu är jag trött och har träsmak i röven, imorgon ska jag på julmarknad med mammsen, men först ska jag sova.
Natti!



Mitt rum i pappas gammla hus, de va fint!

Så!

Nu blev de en ny enkel design, kanske byter tillbaka till den gammla, men jag vet inte. Ska kanske försöka fixa lite till på den här, vem vet. Det kanske blir en toppen design, var så länge sen jag gjorde egena nu så roligt att testa igen!

Godnatt!

Vad säger man?

Inget går riktigt som det ska just nu, har i alla fall fårr klart lite av allt skol arbete men de är långt ifrån mycket. Håller just nu på att skriver om lite olika stilar och det är inte de lättaste. Ska försöka bli klar med det ikväll så jag har presterat något idag i alla fall. Har historian kvar som jag inte kommer någon vart med alls, ska sätta mig i blioteket i morgon och försöka få lite ordning på de i alla fall, sedan måste jag börja plugga inför no provet som är om knappt en vecka.. ´Lite stressigt så här innan jul är inte kul.. Eller stressigt jag har väl skjutit upp en del också, men ändå...

Ska ta en dusch som lite omväxling nu!

Host host....

Hostan vägrar släppa och de gör mig så jäkla deprimerad, orkar inte göra mkt. Kan inte ens skratta mycket utan att jag ska hosta, knappt få luft, låta kostigt, tårarna rinner och näsan blir tät.. Så här de hållt på nu i snart 4 veckor och inget hjälper.. Va är de hääääär!!!

Var tvungen ta astmamedicinen nyss för jag inte fick någon luft och så ska de väl inte vara heller?

Fast inte konstigt man blir sjuk, de är ju så jäkla kallt överallt trotts man klär sig!

och idag?

Har jag varit i skolan som alla andra dagar, sedan har jag fyndat lite på myrorna. Blev en väska och ett par ljusstkar eller vad de heter. Tog en promenad hem från stan och nu ska jag fixa lite mat. Vågar inte sätta upp ljusgrejerna själv ifall att de inte blir bra.. Behöver lite hjälp!
I kväll ska jag plugga gärnet och få lite saker klara hade jag tänkt.

Gårdagens fynd, två prydnads hjärtan.

 Dagens fynd!

RSS 2.0