Onsdag

Solen skiner och det är underbart väder ute! Här sitter jag då framför datorn eftersom jag har dåligt att göra och är ledig... Tror jag ska köra 1 timme på crosstrainern och städa mitt rum för där skulle en dammalergiker dö inne. Sen får vi väl se vad som händer i kväll, antagligen inte så mycket eftersom jag ska med tåget klockan 8 i morgon. Efter skolan och träning i morgon ska jag till min faster och ha lite myskväll och det är aldrig fel. Nej nu måste jag nog göra nått utav dagen så ha de toppen.

Tisdag

Ännu en dag närmare lovet måste jag säga, de kommer gå i dunderfart, så snart står jag där i backen med mina brudar i Branäs. UNDERBART!
Dagen idag har varit helt okej, hade svenska och engelska och då gjorde vi inte så mkt. Skrev om Australien, så nu är vi snart klara. Hade lite matte snabt med Stellan för att senare sitta modell åt Emilia. Hon var jätte duktigt och jag hoppas det gick bra för henne. Fick lite bild och form uppgifter innan jag slutade. Det blev alltså en kort dag så då tänkte jag " äsch lika bra att dra in till stan och kolla lite". Och det gjorde jag helt rätt i, hittade mig ett par tights med nitar på från hm, även en tröja till mamma från cubus. Den var riktigt mysig och jag hoppas hon är nöjd. Åkte med halv 5 tåget hem och där hämtade mormor mig så åkte jag hem till henne och morfar. Satt mest och prata, gosade med hunden och tog det lugnt. Mamma kom runt 7  och då åkte vi hem. Det är verkligen toppen att få komma hem, men jag gillar verkligen att va själv i också. Båda ställena har sina för och nack delar om man säger så. Sitter här och väntar på att Johan ska komma och få sitt min redface! Har nämligen nyss klämmt en finne även fast jag vet att jag inte får.... Fuck!
Puss

I´m back!

Tro de eller ej men jag är tillbaka ännu en gång efter att varit borta. Det var svårt att klara sig utan att få skriva av sig massa roliga händelser.
Ska inte ha något speciellt tillbaka ilägg så. Men jag ska nog ligga lite lågt just nu med bloggen, men den kommer ju komma fram tillslut den med.

Min dag idag har varit toppen, började med att vi hade genomgång på sminkprovet som vi hade senare på eftermiddagen. Vi ställde frågor och övade på varandra. De känndes bra och jag kände att jag hade koll på läpparna och ögonbrynen eftersom det var det som va i fokus idag.
Vi fick lunch sen var de bara matte innan provet. Kände mig riktigt nervös i början men sen när modellerna väl kom så kändes det mest roligt. Jag tror jag klarade mig, hade en helt okej tid för att ha hunnit med rengöring, bryn plockning och en dag make up plus läpparna.
Slutade halv 3 och fick några timmar över nu innan träningen. Så jag gick och handlade, fick i mig lite mat, plockat lite, fixat en bloggdesign och så har jag även hunnit med att druckit lite kaffe. Alltid skönt att ta det lugnt. Ska snart byta om och dra mig in till stan, byta buss där och så  åka ut till syrefabriken. Känner mig pepp för ett härligt medelpass just nu, inte tränat på en vecka så. Efter träningen ska jag möta upp Linette och Malin i stan så bär det av hit och så tar vi en lång myskväll. Låter inte de toppen så säg? Jo det tycker i alla fall jag.Måste även få säga att jag trivs bra som brunette.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0