Godmorgon

Jag är uppe med tuppen, eller kanske lite efter men ändå. Jag har gjort mig iordning för kanske min sista jobb dag, det känns skit bra och jag kommer vara super trevligt jordgubbs försäljare idag hade jag tänkt.
Efter jobbet blir de till att tagga, åka till Julia och fixa sig sen ärre Feeeeest folket!
Just nu funderar jag över hur min hals kommer låte ikväll, igår hade jag som en torr fläck i halsen så kunde inte prata, de blev lite halv jobbigt!

Men nu sticker jag på jobb!

Hemma

Den här kvällen har faktiskt varit bra, jobbet gick fort och jag kom hem runt 6. Räknade kassan och sen gick jag till Linette, har nyss kommit hem därifrån och nu ska jag snart krypa i säng. Imorgon väntas arbete 10-14, sen blir de bara att fixa en massa också är de feeeest sen!



Här är mitt hemma gjorda halsband som jag beställde grejer till innan sommaren började. Tycker om de väldigt mycket!
( undvik den vackra inte alls för glada minen! )


Något måste man ju hitta på.

Kom just på att mitt 10 ´kroners inköp förra veckan kunde både vara en filt, en lång klänning, sjal och sarong. Helt klart värd 10 kr.




glad?

Nej nu är jag halv glad igen.. Kanske måste jobba nästa vecka ändå...

Insperation!

Kom på helt plötsligt att jag behöver insperation till lördagens utgång, någon som har förslag??

OMG, GLAAAAD!

Det är snart slut, slut på dessa förbaskade röda jävlar! Jag är såååååååååååååååååååååå här glad just nu!
Jobbar idag och imorgon sen är jag klar klar klar klar klar. Underbart! Idag ska jag desutom bara jobba 2 till 6 och de är inte 3 till 9. Börjar inte fören 10 imorgon heller, åh kan jag inte få lite mer glad elleR? Nej för de går nog inte, är ju mega glad!



Jag har just tagit mig upp ur sängen och ska snart äta lite frukost. Sen vet jag inte vad jag ska göra riktigt till 2, kanske gå till Linette.

Vad säger man.

Regnet höll upp och jag blev riktigt glad av att få spela lite fotboll. Gjorde sig gott i själen att få skratta med dom roligaste med bäst humor! Dock blev det en förlust men en väldigt jämt match. Tack vare min rumpa och Olivias fot fick vi ett mål också, de kallas Teamwork!
Nu har jag nyss ätit en magnum mandel, den bästa glassen som finns efter twister. Ska sätta mig i soffan med min älskling, soooft!
Imorgon väntas en promenad om vädret vill och sen jobb i några timmar, de vill säga 6.

Höst?

Är de höst nu redan eller? känns så!
Idag har de regnat och regnat, just nu bara vräker det ner. Jag ska iväg och spela fotboll om 2 timmar, hoppas de slutat regna annars vill jag stanna hemma och se på en film.
Har varit hos mormor och fikat lite idag, övningskört och ätit god mat.
Jo just de, en sak som e possetivt med regn är att jordgubbarna förstörs!!!! JAAAAA!
Sover nog hos älskling ikväll också, mysigt!

Onsdag

Jobbat förmiddag idag och under den tiden fick jag veta att efter den här veckan blir de en veckas jobb till. Måste tänka pengar pengar om jag ska orka de här känner jag. Sälj aldrig jordgubbar, lova mig de?
Efter jobbet cyklade jag hem och tog mig an slipandet och måladet. Vart faktiskt klar med båda bord och stolar idag. Imorgon kanske jag tar tag i byrån om de lockar nog mycket.

Just nu ligger jag här i sängen med ett vanilj ljus bredvid mig. Är ny duschad och har just tagit hand om mitt hemska ansikte som inte ser riktigt klokt ut just nu!



i en sådan här jobbar jag i hela dagarna, fast utan jul, kantigare, endast ett litet kryphål istället för dörr. Tack Stig, du gjorde min sommar!

Tips?

Just nu behöver jag en massa massa tips till att bli motiverad till att träna. Så någon som har några bra tips????


De står still!

Just nu är jag super trött på alla jordgubbar i hela världen och vill aldrig mer se nån. Behöver jag de? Ja för jag ska jobba imorgon. Nu är jag otroligt trött på de här...
Aja, på förmiddagen idag hann jag både med att köpa färg, hämt ett bord, hämta linette, slipa bordet + 2 stolar, måla bordet och äta mat. Så en del hann jag faktiskt med innan jag fick stressa iväg på jobbet.

Nu har jag och Johan nyss städat och jag ska snart krypa ner i sängen!


Måndag

Förkylningen tar över och jag är rejält sliten just nu, men helgen var värt varenda förkylníng faktiskt.
Hade super trevligt hos Emelie och allt folk gjorde verkligen min kväll/natt. Idag har jag jobbat i regn vädret, sen plockat i lite grejer här hemma inför flytten, tränat och nu bara myser jag. Imorgon ska jag upp tidigt för det är mycke som ska målas innan jag ska till Jobbet vad 3. Som tur är får jag hjälp av Linette.


Är de någon som?

Är de någon som är sugen på att fixa en blogg design åt mig eller? Snälla

Super trevligt!

Igår var en toppen dag, såg på rix fm festival och fick se snyggingen själv, Eric Saade!
Sen blev de nån timmes promenad runt i stan och träffa massa folk, bland annat Olivia och Madde, sötnosar.
Sen bar de av hem till Julia och Emmas lägenhet.
Idag har vi bara tagit det lugnt, åkte med 2 tåget hem. Har nyss kommit hem och samlat mig, ska ta och koka lite majs och äta med salt och smör.
Senare får vi väl se vad kvällen bjuder på, inget är planerat i alla fall.

Rix fm

Nu sticker jag till Karlstad på rix fm festival, seya!


ny färgad!

Äntligen ny färgad och klar, snart väntas jobb.. Jag är så himla trött på de där jobbet just nu och vill bara skjuta mig själv! Jag får ju för fan inget riktigt sommarlov...
Jag vill också kunna gå ut, festa, grilla, bada sent på kvällarna, åka iväg på lång semester och bara må.







Meningen jag ska vara så här glad ju!

Onsdag

Idag ska utväxten bort!
Emma kommer snart hit och de blir till att färga på både henne och mig, efter de blir de nog rätt lugnt. Ska jobba vid 3 till halv 9 som vanligt....
Imorgon är de rixfm festival i Karlstad, någon som ska dit kanske? Jag ska i alla fall!


La inte upp alla bilder igår.

Men nu ska ni få resten.
'
Muffinsen jag ocg mormor gjorde, dom ble goda!






22.00

Idag har jag hunnoit med att städa, vara hos m&m och baka, umgåtts med Ina, städat hennes garderob och sen varit med Johan. Har varit en skön dag utan stress.

Blev lite bilder hos mormor och morfar.

Morfar fixade med fönstrena som dom nyss har bytt.
Mormor fick bara putsa!



Tisdag

Godmorgon godmorgon.
gårdagen var toppen, kollade på lägenheten. Det var mer än bra och sen efter de blev de ikea och inhandlade lite små saker. Får nog bli ett eller fler besök till där innan allt är klart. Jag kommer antagligen få börja flytta in i mitten av augusti, innan skolan börjar som tur är.
Efter Ikea tog vi en sväng inne på bervik, fick med mig en kavaj, en tunika, en sjal och en hårinpackning. Nu har jag även fått ordning på kameran och hittat allt. Så snart kommer bloggen bestå av bilder igen!

Nu sk jag städa lite med mamma, sen träffa Ina och så färga mig!

Lisa Nilsson - Handens fem fingrar




jobb jobb jobb

Tror jag ska sluta gå upp så tidigt när jag ska iväg och jobba, blir klar på 15 min.
Idag väntas ett 6 timmars pass i jordgubben, ska ta ett kort så ni ska få se hur töntig jag ser ut i den. haha!
Efter jobb bär de nog av till kära Karlstad på lägenhets visning och lite ikea. Hoppas jag inte kommer hem allt för sent, eller spela roll e ju ledig imorgon. Ska nog ta och färga bort utväxten ikväll med Olsson!

Söndag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket och kommer inte göra de heller.
Vaknade och tog det riktigt lugnt, kollade på grejer som jag ska ha med till lägenhete, tvättade 2 par skor och hängt en tvätt. Just nu sitter jag här och har just fått i mig lite lunch. Ska snart ta och cykla in till mormor och morfar en sväng innan det bär av på jobbet.

Imorgon bär de nog av till Karlstad efter jobbet, så fullt upp hela dagen!



Josefin på skolavslutning, jag hade gjort iordning håret på henne.

svart vitt och gammalt.


just nu.

Här sitter jag och har haft en hyfsad trevlig kväll måste jag säga.
Gjorde verkligen inget speciellt på hela dagen, låg väl i sängen till 1 och vid 4 drog jag med mamma och lilla syster på kalas i bada. Mammas kusin Lotta har fyllt 40. Jag kom nyss hem och riktigt trött, skulle egentligen viljat åka hem tidigare men de blev kul ändå. Imorgon börjar jobbet igen.
Just nu känner jag mig väldigt negativ och de är väl kanske inte de bästa man kan va eller?
Ska försöka sova och ta tag i saker och ting imorgon i stället!


tänk om..

man var 18 år, du kunde man festa mkt mer och hela tiden.. Nej men, just nu sitter jag och väntar på johan hemma hos honom. Mest av allt vill jag hem och bara gosa ner mig i min nybäddade säng!
Klockan börjar bli mycket och jag vill inte missa hela dagen i morgon.

Har haft en toppen kväll hos Emma med god mat, tårta, massa prat och trevligt sällskap. Vi gick till kolsberg runt 12 tiden och var där i ca 1½timme, pratade mest där med, lika trevligt de. Jag lättade på massa känslor. Kändes nästan som man renade sin hjärna eller nått. Hahah! Nej nu lät för djupt.

Men nu väntas en promenad på 40 min antagligen. Mmm se gött!

Fredag!!!!

Åh underbara helg, välkommen!!
Just nu sitter jag hos Emma och vi ska snart äta och mysa, senare kanske kvällen bjuder på utgång. Känns som det kommer bli en toppen kväll i alla fall.
Och vi alla hoppas väl på att inte vädret sviker oss ikväll/natt va?


10.54

JAG ÄR SUGEN PÅ LUGG IGEN!
Vad tror ni om de?


Godmorgon.

Idag har jag en ledig dag och de är skönt!
Vädret verka inte va så där super bra, men man måste ju göra nått kul av dagen i alla fall, eller hur?

Inatt vaknade jag inte av någon åska men igår natt va ju grymt läskig, trodde nästan jag var på ett disco eller nått. Hatar åska för de nu!

Nej nu blir de att fixa sig och sen se vad dagen bjuder på.

Semester bilder


Hemma!

Igår kom jag hem runt 9 tiden efter en dag på ett shopingcenter i Trollhättan. Super mysigt måste jag få säga att jag har haft de den här helgen. På lördag var de en heldag på Liseberg och på kvällen blev de bad och kortspel.
Dock har en förkylning smygit sig på under helgen och jag har varit otroligt slö. Nu har jag svullna halsmadlar och är helt slut i kroppen, men de är bara att ta sig i kragen för idag väntar en 6 timmars lång jobb dag.

Lite bilder kommer ni få se när jag lagt in dom i datorn, så länge får som här duga.


12.13.

Tiden går så sakta när man bara väntar....
Ingen bra musik har jag att lyssna på heller så nu är jag lite deprimerad, några bra musik tips?


Love the way you lie med Eminem och Rihanna

Godmorgon!

Klockan är halv 10 och jag har tagit en liten sovmorgon idag. Ska ta en dusch, sedan en promenad och köpa mig frukost och lite mat som vi kan färdas med. Ska packa de sista och sen bara vänta på att Johan ska komma hem så vi får åka någon gång!


Glömde säga!

Jag har fått lägenhet nu! Känns underbart bra faktiskt, så är så hääääääääääääär glad just nu!


Toppen dag!

Åh vilken bra dag jag har haft idag, började dagen med att träffa söt Ina. Var super länge sen vi sågs, vi åt glass och pratade igenom allt vi missat om varandra de senaste veckorna.
Sen åkte jag hem och väntade på att Julia skulle höra av sig och poff där stod mina favoriter i dörren, Emma och Linette överraskade mig. Vi pratade på ett tag. Mormor skjutsade mig till Julia runt 2, där va Viktoria. Vi bakade och myste på, en toppen dag.

Just nu packar jag upp och ner och funderar på vad som fattas, för nått är de. Imorgon sticker jag till Alingsås med min kära pojkvän, där blir vi hela helgen. Självklart blir det ett besök i Göteborg också, Liseberg står på listan plus shoping!



Bilden är tagen av Lina ( som nyss skaffat blogg, kolla! )


Världens bästa...

..är DU!



Så här snäll pappa har jag!



Han gör narr av mig och min blogg men hjälp av min lillasyster.
HAHAH, lite klockren är den faktiskt!


Heey baby!

Idag gick jobb dagen fort, nu har jag landat hemma, ätit lite och tagit de lugnt. 
Har lite lång ledigt nu också och de ska bli otroligt skönt, börjar inte förens på måndag igen!

Inga bilder än, men ska leta senare idag för ska hem och hämta en massa grejer, fast först ska jag till Bada och äta lite mat.

Vädret är underbart!!





Njut av sommaren :)

VART!!!

Har någon sett min kamera laddare eller? Helt borta är den juuuu..
Nej nu får ni nöja er med mobil bilder ett tag då.

Sommaren tar över!

Det har varit mycket jobb och njuta av sommaren de senaste dagarna. Igår gjorde jag mitt tredje dopp för i år och de va inte ett dugg kallt, men så ska det väl vi i Juli eller?
Idag ska jag i alla fall ta en promenad med Emma om ca 1 timme sen blir de jobba 6 timmar. De är lite mindre kul, men det är ju trotts allt pengar. På fredag sticker jag till Alingsås/ Göteborg med Johan och där möter vi upp mamma, Lars-Erik och Josefin. Så då får jag min lilla semester den här sommaren i alla fall. Nu ska jag äta upp min frukost och sen byta om.


RSS 2.0