Måndag

Då är de dag ett på sportlovet och jag har faktiskt tränat lite, vädret är toppen och jag är sugen på att gå ut. Men vad ska man då göra ute? Kanske ska ta mig en kopp kaffe och sätta mig i solen och bara njuta tills jag kommer på nått bättre att göra!
Ikväll ska jag nog ta mig bort till Julia och umgås lite, ska bli skönt.
Men nu måste jag faktiskt hitta på nått att göra idag, men vad? Help me?


Smycken

Här är en liten del av alla smycken jag och mamma har gjort, behlver lite respons. Så vad tycker ni?




Ny funnen kärlek!

Ida Sjöstedt, vilken toppen designer!

Hej lördag

Igår var en sper mysig kväll tillsammans med Carl och Julia. Tack mina kära vänner!
Idag sätte jag mig på bussen halv 11 i 2 timmar för att ta mig vidare till Torsby för att avnjuta lite sportlov! Siter nu hos mamma och vi ska snart åka in till mormor och morfar. Där ska jag mysa tills Martina slutat och då drar vi oss hem till henne och har en härlig lördagkväll!


Har bestämmt mig för en tatuering nu också som jag ska gå och tänka på tills jag fyller 18. Ett lejon med mamma och pappas namn under, den ska sitta mellan skulderbladen fast lite mer upp mot nacken


FREDAG

Vädret idag suger men vad gör du när jag ändå ska ta lov om si så där 8 eller 9 timmar! Ska iviga lovet med ett träningspass på syrefabriken och sen ha en underbar mys kväll med Julia. På lördag blir de antagligen lite jobb och sen ska jag ta mig till Torsby. Idag blir de även att äta lunch med några tjejer som är i stan på praktik. Har inte så mycket mer att säga just för tillfället. Men skriver väl lite senare!




.

Varför ska man tänka på någon annan än sig själv?



Vem har sagt att packa är lätt? De suger!!!!

Hej hopp torsdag kväll!

Här sitter jag och är helt slut i kroppen, hör på bra musik, är lite ful och fet i håret. Jo men jag trivs faktiskt väldigt bra!
Dagen idag har varit givande och den har gått oerhört fort, imorgon hoppas jag på en lika bra dag!
Ska snart äta lite pannbiff och mos som jag inte gjort de senaste 2 dagarna, varierad kost är nyttigt. Hahah.

Ska väl se till att börja packa lite och tänka på lite vad jag tar med mig så de finns nått som passar ihop för en gångs skull.



Förstår inte varför jag plågar mig själv med att ödsla onödig energi och tid på dig!

Praktikdag nummero 4.

Helt slut i kroppen i morse när jag vaknade, antagligen för att jag inte är van att det går i ett från halv 9 på morgonen till halv 11 på kvällen. Hahah!
Ska snart ta på mig och gå in till stan trotts att det är kallt och snöar, när ska de sluta snöa för den delen? Jäkla skit grej de där.
Idag ska jag börja packa lite smått, för på lördag åker jag ju till Torsby för att tillbringa mesta dels av mitt lov där med familj och vänner! Underbart.
Ikväll får vi se om min kropp vill ta mig iväg på ett pulsmedel pass eller om mig kropp vill att jag stannar hemma och fixar lite.



Skyll inte på praktikanten!

Onsdag

Praktik dag nummer 3 väntar, solen skiner och jag mår toppen! Har lite träningsvärk efter gårdagens träning, men de ska man väl ha om man är otränad, haha!
Idag efter praktiken blir de dans!


Kolla gärna in om ni har vägarna förbi Life mitt i city och säg hej!


Dagen har gått iett!

Praktik 10-18, medel pass och core pass 19-21 och mellan praktiken och passen hann jag handla, gå hem, byta om och gå till träningen. Sen när jag kom hem lagade jag pannbiffar och mos, 3 matlåder nu då klarar mig nog ett tag! Tog en dusch och nu ligger jag här i sängen helt slut. Så ska sov nu!

Ville bara visa at jag lever och sen måste jag säga att jag verkligen tycker om mig praktik!

-

SKIT DAG / SKIT KVÄLL......

Toppen

Helg har varit toppen! Linette och jag har sysselsatt oss med mycket.
Idag började praktiken och självklart åkte jag på magknip så jag knappt kunde stå, sitta eller ligga.. Visste inte vart jag skulle ta vägen så fick åka hem. Och nu har jag legat i sängen i typ 3 timmar under två duntäcken och känner mig lite bättre. Så ska väl snart gå och handla lite, fixa matlåda till imorgon och sen kanske diska eftersom ingen annan gör de till mig.
Just nu känner jag mig väldigt negativ och nere och skulle nog behöva en riktig uppåt puff för att bli lite glad!"

Gulliga vänner!

Elin och Andrea sov här inatt och när jag kom hem från skolan hade Eli bäddat och diskat, så söt!

Sitter och hör på den bösta spotify listan som finns, är man lite nere så tar den dig upp på toppen!


Onsdag, resursdag!

Idag har inte varit en speciellt jobbig dag, har endast gjort ett del prov i matte b och de gick väl kanske inte så där alldeles för bra. Men får väl se hur de går om någon vecka. Har även varit och klipp mig idag hos Malin, tack jag blev jätte nöjd.
Nu ska jag plugga lite och sen invänta dansen och efter de kommer mamma och Josefin hit!


Alla hjärtans dag!

Idag är de alla hjärtans dag ja, för er som missat menar jag. Det är en dag som idag jag skulle vilja bli överraskad, skulle vilja få oväntat besök eller nått fint brev eller nått gulligt sms eller varför inte en lite lapp. Men nej så blir de inte för mig, i stället har jag köpt min egen alla hjärtans dag present. Det blev två bas linnen och ett par tights!



Ska plugga lite nu innan jag ska dra på träning och sen efter de kanske jag går till Emmy och Andrea!


Söndag

Då var helgen slut och jag kan inte sluta längta till nästa. Helgen blev bättre än jag förväntat mig, umgicks med mina vänner, skrattade, pratade, mådde allmänt gött och åt massa gott! Den här veckan kommer bli bra men lite mycket plugg känns de som. Har matte prov på onsdag, samhälls prov på fredag, glosor på fredag och historia prov på måndag veckan efter. Men de är väl bara att ta sig i kragen och göra de.
På onsdag kommer mamma och Josefin hit och de ser jag fram emot nått så enormt, de ska bli otroligt mysigt!
Men nu ska jag invänta solsidan och äta lite.

Ida


Snöstorm!

Seriöst, kan du sluta snöa nu? Är riktigt trött på de!

Idag tog jag mig lite sovmorgon eftersom jag inte vill åka skridskor i detta vädret. Ska snart sminka mig, diska och fixa lite annat innan jag drar till bussen för att ha 1 riktigt lektion. Sen bär de av till Torsby för en mysig helg!

LALLALA TARALLALAL DR JONES!

Tror just min mamma glömde bort mig, så jag dansar till dr. Jones med Aqua istället och målar mina naglar!

I've got to keep the feeling in!

Har haft en bra dag men förmiddaskaffe hos Hjalmar,
sen rullade vi curler i skolan,
Skjutsade på bussen som hade fastnat i snöstormen,
gjorde en tårta och åt men mina älskade vänner,
åkte buss till pappsen, myste där i några timmar,
nu är jag hemma och ska packa inför imorgon.

Har lite beslutångest om jag ska åka imorgon eller på lördag.. Får nog se hur de blir imorgon.

Min frisyr jag gjorde idag:


Snygg Emelie:



Arbresha och den frisyren hon gjorde:



Sötnosen Andrea:




Våra fina tårtor!:




Sovmorgon is the shiiit!

HAr sovmorgon till 1 och de är ju för underbart. Ska ta mig till Hjalmar i snöstormen för lite förmiddags kaffe. Ska bli riktigt gött måste jag säga!



Måste nog börja använda kameran nu! Ska göra de idag.

Idag väntar skolan, sen ska vi till Uno och göra tårta och sist ska jag åka ut och hälsa på pappa.

Dancing on my own

Underbar man mår efter dans pass, man bara sprutar av energi och det är verkligen det perefekta passet så här mitt i veckan! Har nyss duschat, dricker nu min dagliga dos av c-vitamin och känner mig allmänt gosig, så ska gosa ner mig i sängen och njuta av hur glad jag faktiskt är idag!
Imorgon har jag sovmorgon och de ska bli hur skönt som helst, har varit segt att ta sig upp de senaste dagarna. Kan bero på att jag ligger och spelar harpan till halv 12 men vad gör de? Hahah.


Jag älskar webcam bilder.. hahah!




Onsdag

Blev ingen klippning idag så nu vet jag inte vad jag ska göra tills träningen börjar. De va synd i alla fall! Men de är rätt gött och inte göra något alls också.



Här myser jag nu vill jag lova!

Fynd dag!

Idag har varit mycket bättre än igår, även fast jag över vägde att ligga kvar i sängen så blev dagen bra!
Vi fick sluta en timme tidigare och jag lyckades finna ett fynd på monki också. Blev en svart klänning för 40 kr. Helt klart värd pengarna!
Sen mötte jag upp Maja i stan och vi köpte färg så nu är både hon och jag ny färgade efter en mysig kväll hos mig!

Nu ska jag snart natta kudden så de inte blir så sent!


Inte min lycko dag!

Ja som sagt inte min lyckodag precis... Först och främst snöar de och med de menas att våren får vänta lite till innan den får komma.. Sen skulle jag slänga soperna och så slängde jag min ena vante, har bara en och de känns inte alls bra. Kunde ju inte hoppa ner i kontainern precis och hämta upp den. och för de tredje slog jag i huvudet i dörrkanten när jag kom hem efter träningen.. Inte min dag idag!

Men ska beställa en ny telefon sen och de kanske tröstar mig lite men skulle inte förvåna mig om den inte finns kvar då.


Måndag, en ny vecka utan dig..

Sitter här och tycker att alla hjärtans dag bara kan ge fan i alla finnas just nu! De kan heta Martinas födelsedag i stället, så mycket bättre!


Idag har inte varit en toppen dag precis, försov mig, gjorde inget på historian, gjorde inget på esteten och typ inte heller något på fackteckning och design... Nu sitter jag här och tycker att någon kan komma och göra mat åt mig för jag orkar verkligen inte!! Ska iväg och träna om några timmar och innan de har jag inte en aning om vad jag ska göra! Hatar att va själv... Negativ dag idag!!!

Åmål

De blev en toppen kväll i Åmål med brudarna! Vi åt god mat, skrattade, dansade, pratade och tog det allmänt lugnt. Den enda som va lite jobbigt va de 2 timmars långa resan dit och den 2 timmars långa resan hem, men de helt klart värt de.
Nu har jag nyss varit på ett medelpass och ska hoppa in i duschen medans jag väntar på att Martina ska komma hit. Vi ska kolla på solsidan ikväll, ser riktigt fram mot de!


Natt inlägg..

Kollar på min gammla blogg och oj så många minnen.  Många bra och några dåliga, men dom är ett minne blott.

Elin ligget och sover bredvid mig, vi har haft en mysig kväll med fruktsallad och bra film. Jag är inte speciellt trött så vet inte riktigt vad jag ska göra.  Men tror nog jag också slummrar in snart, här har ni en bild från min gammla blogg. 2008:


SPICE GIRLS!

Alla deprimerade, lyssna och sjung med! Spice girls-Wannabe
http://www.youtube.com/watch?v=jCBLVgHamgo


Yo, I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really
really really wanna zigazig ha.

If you want my future forget my past,
If you wanna get with me better make it fast,
Now don't go wasting my precious time,
Get your act together we could be just fine

I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really
really really wanna zigazig ha.

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends,
Make it last forever friendship never ends,
If you wanna be my lover, you have got to give,
Taking is too easy, but that's the way it is.

What do you think about that now you know how I feel,
Say you can handle my love are you for real,
I won't be hasty, I'll give you a try
If you really bug me then I'll say goodbye.

Yo I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really
really really wanna zigazig ha.

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends,
Make it last forever friendship never ends,
If you wanna be my lover, you have got to give,
Taking is too easy, but that's the way it is.

So here's a story from A to Z, you wanna get with me
you gotta listen carefully,
We got Em in the place who likes it in your face,
we got G like MC who likes it on an
Easy V doesn't come for free, she's a real lady,
and as for me..ah you'll see,
Slam your body down and wind it all around
Slam your body down and wind it all around.

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends,
Make it last forever friendship never ends,
If you wanna be my lover, you have got to give,
Taking is too easy, but that's the way it is.

If you wanna be my lover, you gotta, you gotta, you
gotta,
you gotta, you gotta, slam, slam, slam, slam
Slam your body down and wind it all around.
Slam your body down and wind it all around.
Slam your body down and wind it all around.
Slam your body down zigazig ah
If you wanna be my lover.

Remember me, I´m your best friend!

Åh äntligen har jag tagit helg, gjorde ett medel pass på friskis nyss och de är precis så man ska iviga en bra helg känner jag! Nu ska jag duscha länge, sedan göra köttbullar och mos som fredags middag, ska faktiskt bli oerhört gott! Runt 8 kommer Elin hit och vi ska mysa ikväll och tagga inför en till myskväll hos Andrea imorgon med brudarna!
Bjuder på en glad, svettig Ida som är på toppen humör!

Skuuuulan!

Står i bibloteket och väntar på att matsalen ska öppna, är hungrig efter ett arobics pass. Om några timmar tar jag helg och de ska bli så otroligt skönt!


Oj oj oj

Tror jag har blivit en riktig data nörd den senaste veckan, tycker bara jag sitter här hela tiden. Jaja, de får väl över de med. Har nu gjort klart alla läxor förutom svenskan då, men den kanske jag gör imorgon eller i alla fall lite.

Ser fram emot att ta helg imorgon, ska bli riktigt skönt. Ska bara umgås med dom jag tycker om och njuta av livet.
På fredag kommer Elin hit och vi får se vad vi hittar på, på lördag drar vi till Åmål och sova där med alla brudar och sen på söndag ska jag träna och se på solsidan hos pappa, ska äntligen få träffa dem!

Just nu har jag intagit säng position och ska se på the big bang theory innan jag ska sova hade jag tänkt. Ligger även och planerar att jag ska lära mig åka längd skidor innan vintern är slut, lycka till Ida! Tack Ida.
Kommer se ut ungefär så här:


Kärlek är skit..

Ja då var samhälls frågorna avklarade då!
Yrkesämne och svenska kvar då bara... Jobba Ida jobba!



Vädret är ju underbart!

Har hunnit med mycket idag och klockan är inte alls mycket. Har varit modell vid operan, men fick tyvär inte lägga upp några bilder.
Sen tog jag och Elin en promenad in till stan, pratade lite med mina handledare på praktiken som närmar sig, sedan gick jag och handla och sist hem. Fixade undan disken och sen blev de en lång promenad i de fina vädret. Självklart var jag tvungen ramla också, kännde mig nästan tvingad till de nu när de är så jäkla halkit ute...
Har även hunnit städa och nu väntar jag på att maten ska bili klar innan jag ska göra mig iordning och sen sätta mig med läxor.

Kommer behöva flera lediga dagar framöver känner jag, mår bra av de!

Plugg plugg plugg..

Ja just nu är de lite mycket, men de får gå ändå. Är i alla fall klar med 2½ uppgifter och då är de 2½ kvar, så det går frammåt i alla fall. Har legat i sängen och pluggat nu i si så där 2 timmar så de ska bli riktigt skönt att dra iväg på ett dans pass sen! Synd bara att alla är sjuka så jag får gå dit själv, men ska bli skönt att skaka loss lite!

Imorgon ska jag vara modell för ansiktskulptering eller målning eller vad de va. De ska i alla fall öva på mig och några fler. Ska bli rätt roligt, sen är jag ju ledig i morgon också och de ska bli så otroligt skönt!



Godmorgon!

Idag har jag fått en sovmorgon och de var riktigt skönt, vaknade till om med av mig själv.
Ska ta och gå ut till bussen om en kvart och jag är redan klar. Idag har jag inte så mycket mer än skola och träning inplanerat, så jag är öppen för förslag!


Skeda?

Idag har varit en bättre dag än igår, har varit i skolan, gjort ett prov som faktiskt kändes bra, sen haft lite lektion och så sluta jag halv 1 istället för halv 5. Det var faktiskt väldigt skönt, efter de var de ett möte med elevskyddsombudena och rektorn runt 2 tiden. Va väl klara runt 3 så då drig jag, Jenny, Sara och Julia till stan och sen till Julia för att äta Ben&Jerry´s, de va som en dröm att stoppa i munnen. Så jag har haft en mysig pratstund idag och nu ska jag snart ta tag i lite plugg så jag blir klar med det, de ska inte in fören nästa torsdag men skulle va skönt att få de undan stökat. Fast innan jag ska göra de ska jag se klart på Sofias änglar.


RSS 2.0