Fredag

Idag blir det en kort dag på jobbet och en liten sväng på stan. Är egentligen inte i behov av någonting men man kanske finner nått ändå.

I eftermiddag ska jag åka till Torsby en sväng och hälsa på lite. Sen så är det bara att ladda för en helg med jobb. Det är lika bra att jobba när man ändå kan, haha.


Inspiration

Här kommer lite inspirationsbilder


Dåligt

Dålig uppdatering är pågrund av att jag lever i en resväska och gör inte så mycket mer än jobbar.
Har inga möjligheter att ta med mig kameran och datorn överallt så därför blir det ofta mobil bilder och korta inlägg. Jag vill så gärna bli bättre och jag ska försöka!!


Marknad

 
Här kommer lite bilder från marknaden:

Lever i en resväska

Just för tillfället så lever jag i en resväska känns det som, därför ska jag börja kolla på lägenhet idag så att jag äntligen kan få mitt eget igen.
Vart i Värmland jag hamnar vet jag inte än men troligen Sunne eller Karlstad. Mest av allt vill jag väl flytta till min älskade solstad men vi får väl se..
Hoppas för allt i världen att jag finner nått!!


Det vackraste jag vet

Det är mina syskon och min familj, jag kan inte säga annat än att jag älskar dem mest av allt i hela världen!
Jag är en så otroligt stolt storasyster just nu, jag ser min 9 åriga lillasyster vara störst på skolan och bara bli allt mer vuxen. Jag ser min 2 åriga lillasyster utvecklas, prata mer, springa och stoja och sist men inte minst så har jag äntligen fått träffat min knappt 1 vecka gammal lillasyster som är helt underbar.
Sen har jag en älskad storebror som är en underbar storebror som tar väl hand om alla oss.
Jag är verkligen tacksam för det jag har fått!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_504f86eee087c33c104e0484.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_504f86eee087c33c104e0484.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_504f8709ddf2b30b6300055b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1761170/images/2012/pic_504f8709ddf2b30b6300055b.jpg" class="image">


Söndag

Hej.

Då var även denna marknadshelgen över.
Igår bjöd dagen på lite allt möjligt, började dagen med att kolla på marknaden, sen var de dags för 13års kalas och sist med inte minst blev de utgång och fest med mina ärliga tjejer. Jag hade verkligen en toppen dag och en toppen kväll/natt igår, dansade nonstop i flera timmar.

Idag har jag också varit nere på byn och kollat lite och jag tänkte jag skulle avsluta den här dagen med att åka och kolla på hockey i Sunne och sen mysa med min prins.


Marknad

Hej!
Idag ska jag ta mig ut på marknade med mamma och Oskar, kolla lite, ta lite kort och sen ska jag åka på kalas till min kusin som blir tonåring. Så härligt att va i den åldern, ibland önskar man att man var fortfarande var så gammal med många gånger är man glad att man inte är det dock. Haha!


Fredags lyx

Det här med fredag måste ju ändå vara lite lyx, man får köpa choklad, mysa med underbara vänner och få massa bra besked.
Dock kan man inte börja njuta riktigt fören halv 10 men vad gör det när man tjänar pengar!


Fredag


Idag ska jag åka ner till Karlstad för att jobba några timmar och ikväll när jag kommer hem ska jag träffa två av mina underbara tjejer för lite mys och prat.
Idag börjar även den årliga marknaden ("Mârten") i Torsby, så imorgon blir det fest och roligheter hela dagen.

Men nu ska jag snart åka in till tåget för att ta mig iväg.

Godmorgon


Hoppas ni sovit gott, för det har jag.
Fick inatt reda på att jag blivit storasyster ännu en gång till en lite prinsessa. Så mysigt och härligt med en liten bebis igen. Så grattis Pappa och S till ett litet underverk.

Torsdag

Hej!
 
Idag har jag också haft en ledig dag som jag tagit vara på väl, jag började dagen hos mormor och morfar, gjorde lite viktiga ärenden och sen tog jag en promenad med hunden.
Efter lite mat hos dom så slängde jag mig upp på cykeln och trampade hem och sen dess har jag lagat mat till mamma och syster och städat mitt så kallade "rum". Känner mig nu väldigt nöjd och kan faktiskt tänka mig att bo här några månader till.
 
Fick även en härligt besked idag som gjorde dagen väldigt bra och som släppte på många spärrar!
 
Mitt rum innan:


 
Efter:

Resultat

Här är resultatet av mitt pyssel igår.
Innan:
 
Efter:Onsdag och ledig

Förmiddagen har bestått av en morgon promenad, stor frukost och sen pyssel i flera timmar som jag ska visa sen.
Just ni har jag just ätit lunch och ska snart hoppa i duschen och sen ta en promenad in till byn i det fina vädret.

Underbart att va ledig en dag som denna!

Den bästa platsen jag vet är.,

i sängen!!!!


Trött

Två dagar med jobb gör en trött.
Nu väntar jag på tåget som äntligen ska ta mig hem till mamma och hem till min säng och allt de där. Har varit på resande fot sen i fredags och det är inte det lättaste att bo i en resväska, garderoben och toalettskåpet får inte riktigt plats av någon konstig anledning.
Den lediga tiden jag har nu i två dagar ska jag ta väl vara på, pyssla lite, träna och söka lite mer jobb..


Tack lady gaga!

Du gjorde en del av mitt liv helt underbart!


RSS 2.0