Ida är mitt namn..

Här sitter jag i mina underbara löpartights. Ska fixa lite mat snart, får bli något med lax hade jag tänkt mig. Sen ska jag dra på träning med Emmy, får bli ett medel pass idag. Ska bli härligt för nu känns det som de var länge sen jag tränade.
Dagen i skolan idag har gått fort, hade ingen bild och form heller så de vart inte alls någon lång dag. Åkte ända hemmifrån Torsby idag. Klockan ringde redan 04:50, då måste ni erkänna att ni låg och sov? Anlände till karlstad 07:30 så då bar de av till lägenheten och fixa lite.
Sen var de skolan som vanligt.
Nu måste jag nog laga mat, sen blir de till Emmy efter tränignen! Love you girl!

Ännu en söndag.

Då var de söndag igen då... Alltid lika tråkigt att veta att helgen är slut, men eftersom jag ska stanna i torsby en natt till så gör det inget. Min kväll igår var jätte mysig, åkte till bada och såg på körslaget. De blev riktigt nervöst i soffan där ett tag, men vi kunde till slut andas ut. Åkte hem till Torsby och det blev en rätt så tidig kväll ändå.
Just nu sitter jag här och ska snart åka hem till oleby från Johan. Idag händer nog inte spec mkt, ska träna barn i gymnastik...

Lördag

Igår var väl en så där halv lyckad dag måste jag få säga, började med skolan och vi slutade lite tidigare. Det blev då så att jag och Julia gick runt på stan ett litet tag, i sista sekund innan tåget skulle gå bestämd ejag mig att köpa ett på blommiga strumpbyxor och några örhängen. Jag hann med det och jag hann även med tåget. Slapp åka själv för fick sällskap av kusin, Emilia och Louise som hade gjort en snabb vända i stan. Jag kom hem och möttes av några inte så glada familje medlemmar och de va där allt börja. Tränade lite fotboll också, märks att jag inte varit med på ett tag, måste verkligen träna kondition och snabbhet! Efter träningen blev kvällen bara ett kaos, tårarna bara rann i flera timmar och till slut hamnade jag hemma i Johans säng. Prövade den nya werthers orginal milk, alltså deras nys choklad.

Det var riktigt god faktiskt, fast idag får de bli dom vanliga tror jag eller dom mjuka. Lika goda båda som så varför inte köpa båda påsarna?

Idag när jag aknade hörde jag hur regnet bara öste ner och det kändes riktigt bra för då vet jag att all snö försvinner. Ska sätta på mig mina älskade gummistövlar sen och ta en fika med mammisen och systeryster. Vi ska nog ha en mysdag idag. Det tror jag behövs!
Ska nog snart gå och krypa ner bredvid min älskling ett litet tag till, sen sla jag nog gå upp på riktigt. Brukar bli så på helgerna.. Körslaget ikväll också, då får vi heja på kära Karlstads lag team rongedals! Heja heja heja.

snart helg!

Idag är de torsdag och i morgon är de fredag och det är lika med HELG!
Idag började jag dagen med att sova till 9, började halv 11 med idrott och då körde vi aerobics. Det var faktiskt väldigt kul och jag gör de gärna fler idrotts lektioner.
Sen åkte vi till skolan och där fick vi våfflor och vet ni varför? Jo för idag är de våffeldagen! Hade datakunskap och matte sen var de slut för dagen så då tog jag bussen hem.
Har plockat lite som vanligt när jag kommer hem efter skolan, bäddat rent i sängen, vikt tvätt, ätit lite yoghurt och special K och lyssnat på en massa Melissa Horn.
Nu sitter jag här och väntar på att Malin ska komma för idag blir de klipp och kanske färg, inte bestämmt mig än om jag ska va lite små lila/röd i håret eller hel brun/svart.. Det märks väl sen gott folk!


Ett litet lanskap

Som jag sa så målade jag naglarna förut och jag orkar aldrig hålla mig utan ska alltid kladda till de. Så de blev en blomma med lite himmel och så på ena tummen.


Men jag är lika glad för de ju.


Onsdag = dans

Idag har jag inte haft någon speciellt jobbig dag. Började med svenska och där fick lyssna lite och sedan skriva lite själv. På engelska kollade vi bara på film och jag förstod inte riktigt varför vi gjorde de, men de va i alla fall skönt. Slutade redan vid 11 tiden. Jag kände att jag hade hela dagen framför mig men ändå gjorde jag inget typ. Efter skolan handlade jag, städade lite, målade naglarna, lagade mat, åt mat, bytte om och så har jag pluggat lite. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka och träna. Gillar verkligen onsdagar, det är korta dagar i skolan och sen är de dans. Så otroligt skönt att ha de lugnt mitt i veckan.
Men det som fattas är vädret nu, de är tråkigt grådassigt väder som får en att bli depprimerad. JAG VILL HA SOL FÖR JAG ÄLSKAR SOLEN!

Ovärt...

Idag gick jag till skolan som vanligt och hade 2 lektioner, inte kändes det så himla jobbigt inte. Skulle haft pov, men det fanns inga prov att göra. Så fick sluta vid 12 och eftersom inte vädret är så super duper bra idag så har jag ingen lust att gå ut heller..Jag hoppas verkligen att Johan kommer ner idag för Julia är inte heller hemma. Ska sova själv 2 nätter i rad, men det tror jag kommer gå bra. Håller på att plugga nu så jag får allt det gjort och slipper ha en jälla massa läxor nästa vecka.. Ska även skriva klart alla färganalyser tills på fredag tänkte jag.

Tisdag

Då var den jobbigaste dagen på veckan gjord, inte för den är så jobbig men. Började dagen med att vakna och inte alls va trött, kände mig riktigt utvilad och tyckte inte alls det skulle bli jobbigt att gå till skolan. Det kändes som en riktigt bra start på dagen. Började dagen med att ha engelska ända fram till lunch, då redovisade vi våra länder som vi skrivit om och som vanligt kändes det som om jag kunde innan jag väl skulle berätta. Men direkt det var min tur så blev det bara mojs av alltihopp. Är det bara för mig det blir så eller? Jag bara undrar.
Tog en lite tidigare lunch för var så himla hungrig och då fick ju en lite längre lunchrast också, det var skönt. Hade matte i en timme och sedan bild o form. Där redovisade vi våra bildanalyser och jag tycker inte själv att jag hade gjort så bra ifrån mig som alla andra. Men jag får väl vara nöjd om jag får ett G i det i alla fall.
Gick till bussen med solen i ögonen och det var verkligen fantastiskt skönt. Nu är jag hemma och har nyss sätt på mig ett par halv torra träningsbyxor. Blir lite kallt, men jag vill verkligen ha dom på mig. Runt 6 tiden blir det ett jobbigt medelpass på syrefabriken. Ska bli super härligt att få röra lite på sig. När jag kommer hem sen så väntas de tacos till mat och såklart en massa massa plugg. För i morgon har jag prov i stress....
Aja nu ska jag försöka läsa igenom nån sida innan jag ska dra, kanske kommer ett inlägg ikväll.

Okej!!

Nu ska förklara en sak som jag verkligen hatar!
Det är när folk har jackluvorna åt fel håll, att dom är ut och in vända. Jag fattar inte att man inte märker det själv, jag skulle tycka det var jätte irriterande om luvan skavde mot bakhuvet. När jag ser någon som har så vill jag abra gå fram och vända på den, jag kan asså verkligen störa mig jätte länge på de. De skulle lätt kunna förstöra min dag. Så hemskt tycker jag att det är, så kolla det innan ni visar er ute bland folk.


INTE OKEJ!

Studion idag.


Faktiskt likt.



Hej hop här gick det vågat till..


Men vi hade i alla fall en trevlig matte lektion.

Jag har på mig idag:



Skjorta - Bikbok
Skinjacka - Marten
Halsduk - Åhlens
Väska - Gina
Deadem - Lindex
Solglasögon - La rose ( i Torsby )
Skor - Sko punkten

Måndag

Idag vaknade jag som vanligt ca 30 min innan klockan och fick somna om. Det är så underbart att vakna när det är mörkt och veta att man får sova vidare och sen vaknar man när klockan ringer med solen som lyser in genom rullgardinen. Jag verkligen älskar när de är så och bäst av allt är när någon underbar ligger bredvid.
Idag på yrkesämnet skulle vi sminka efter en bild, Emelie och jag fixade ihop en härlig make up. Men ingen som man kan gå till vardags med riktigt, men ska försöka få in en bild om jag nu får tag i någon.
Slutade halv 4 och var på riktigt pang humör för att handla faktiskt men ändå glömde jag så klart något. Aja så är de väl när man är lite virrig i huvudet. Nu sitter jag här och har fått ihop båda redovisningarna tills i morgon och det känns skönt. Måste bara plugga på dom lite och sen ska jag även plugga på provet till på onsdag. Lite dygt att det är så mycket den här veckan men så är de väl ibland och att man inte lärt sig på alla år att allt kommer på samma gång så de ät lika bra att få allt gjort direkt man får de, men nej... Ska ta och städa lite innan min Jullan kommer hem, stackarn är på akuten efter en tragisk morgon. Hoppas allt går bra och att du kommer hem snart.
Ska även ringa min gullegos senare ikväll för just nu saknar jag honom lite för mycket känner jag... Aja, livet flyter på som vanligt när man heter Ida Henriksson.

Ojsan!

Råkade vist bli lite fler än bara en bild på mig själv och mitt hår....
Men jag tror det blir en lite mer gosigare färg i kväll, vem vet!

En slitsamm helg.

Har varit hemma i mitt kära Torsby under helgen och det har varit mysigt.
På fredagen tränade jag lite direkt när jag kom hem sen var de mys med familjen och Johan. Alltid lika härligt. Har träningsvärk än så jag knappt kan lyfta armen, DET ÄR HEMSKT kan jag lova er! Lördagen tillbringade jag med Johan och Emma. Vi hade trevligt och kollade in 4 olika filmer, Upp, Prinssesan, Coco Chanel och Allt för min syster. Jag måste få säga att den sista filmen är en riktigt älskvärd film, jag själv som är lite känslig för filmer gråter hela filmen igenom. Den är så grymt bra och ett måste för alla att se!
Dagen idag har gått lite segt eftersom det blev rätt sent igår, men vädret har varit toppen och nu har jag äntligen landat hemma i lägenheten. Ska nog göra mig iordning för kvällen och plugga lite, har många timmar att sova ikapp.
Jo just det! Jag har färgat mig, blev en lila/röd toning, men vet inte riktigt än om jag är så nöjd faktiskt så får se om jag ska lägga på en gyllen brun ton i veckan. Ni kan få ett kort i morgon på hur jag ser ut nu... Men nu ska jag gå och göra peeling, de är så himla skönt!

Gröööööööt!

Just klämt i mig en gröt trallrik med massa massa sylt. Det var gott och nu är jag taggad inför ett stenhårt medelpass. Idag ska jag inte träna själv i alla fall, både Andrea och Emmy ska med. Efter träningen ska jag och Julia göra hemma gjort pizza, det är verkligen super smarrigt! Sen i morgon är de FREEEEEEEEEEDAG och helg! Efter skolan ska jag iväg och sminka några dansare med 3 andra från stil. Är lite små nervös men jag tror nog de kommer gå bra. Karin skulle fixa några skisser så vi hade något att utgå ifrån.
Mer från mig får ni i kväll!

Naglarna klara

Ja nu är jag äntligen klar med mina naglar och inte vet jag om det blev bra ens. Lite kladdigt än, men ska ta bort det till morgonen för nu väntar sängen på mig!!



Välkommen natten.

Klockan börjar bli mycket och jag har hunnit med att träna, duschat, ätit, peelat ansiktet och nu fixar jag naglarna. Vi får väl se hur de kommer gå.
Jag testade som sagt en av peelingarna och de var en från Kibio, ett ekologiskt märke. Jag tycker den var bra och man blev väldigt mjuk och kände sig fräsch i ansiktet. Det är rätt så dyr, 305:- kostar den. Men den innehåller då inga parabener och har även lite kortare hållbarhet. I en skala 1-5 skulle den nog få 3,5.


Ska berätta vad jag tycker om dom andra när jag testat. Men nu ska jag fixa naglarna, har bara hunnit med tummen...

Onsdag

Då är mitten av skolveckan gjord och de har gått fort. Hade svenska, engelska och hälsopedagogik idag, en kort dag alltså. Drog med mina tjejer till stan och kollade runt lite. Det blev även med lite hem i en liten påse. Fixade balsam till mamma eftersom dom har slutat sälja de på Kronans droghandel ( gammla apoteket ) hemma. Sjukt namn har de fått också, helt otroligt att dom kan döpa ett apotek till de. Men ja ja, jag kom väl hem runt halv 4 tiden och var super duper hungrig. Så slängde ihop en laxröra och till de blev de ris. Alltid lika lätt lagat och gott.
Receptet kan ni få någon dag om ni är sugna kanske. Har även städat lite och ska nog städa lite till för här är de stökigt. Ska iväg på dans sen runt 8 tiden, helt själv för första gången. Men jag tror de kommer gå bra, ser riktigt fram emot att få träna efter den här förbaskade förkylningen som sitter i. Efter träningen blir de peeling, fixa naglarna och bara mysa med lite Special K och kall mjölk.

De blev 2 par jeans:
( dom till höger är lite långa, eller så är de jag som är kort! )

även peeling tester från kicks:

Dating in the dark

Nyss sett på ett sjuk tv-program, dating in the dark. Riktigt roligt och det är ju faktiskt så att man går rätt mycket på utseende. Det är i alla fall ett program jag ska fortsätta se.

Som sagt fick jag god mat som vanligt hos pappsen, kyckling och hemma gjord potatissallad. Helt underbar god mat, jag gillade verkligen den hemma gjorde potatissalladen. Det innehöll kokt potatis, oliver, sallds ost, rokolosallad, röd lök och sen någon citron dressing. Det är något ni borde testa. Sen spelade vi yatzi, åt piggelin och spelade även vem vet mest. Tog bussen hem och nu sitter jag här och pratar med mamma...


Vädret (Y)

Underbara älskade väder du är så toppen just nu. Våren är på väg och det är så härligt, jag blir som ett barn igen. Mina ben vill bara springa, mina ögon tindrar i solen och mina läppar slutar inte le. Jag måste få säga att jag älskar solen!
Har inte varit så där jätte duktig på att skriva nu under lovet men jag har inte hunnit med, jag har bara njutit.
Har umgåtts med mina vänner, min familj och min älskade pojkvän. Jag har även hunnit med att åka till Branäs med mina stilbrudar. Det var en oförglömmlig helg måste jag säga, något av de bästa jag gjort trotts en massa feber och förkylning. Hade en extra ledig dag igår också så stannade i Torsby tills idag. Nog för de var jobbigt att gå upp men de var värt att få sova bredvid underbar en natt till. Gick upp 04:45 för 06:01 åkte tåget från station. Efter en kort morgon promenad till stationen så var jag faktiskt inte så trött och det kändes inte alls så jobbigt.
Kom på att jag glömde nyckeln till lägenheten hemma så var bara att åka till skolan och vänta en timme på att svenskan skulle börja. Dagen flöt på väldigt bra och slutade lite tidigare. Efter skolan gick jag och handlade, vet inte vad det var med mig idag men hade inte en aning om vad jag skulle handla. Blev i alla fall lite mat i kylskåpet. De som jag inte gillar med att handla är att de alltid blir så tungt, alla på bussen kollar och jag får ont i mina axlar i flera timmar efter. Annars känner jag mig faktiskt rätt stor när jag handlar själv så och sen när sådana dära telefon försäljare till och med frågar vad man har för abonemang så känner man sig ännu större.
Har bytt om till lite mys kläder och ska ta på mig solglasögonen, tränings skorna, stoppa lite musik i öronen och ta mig en promenad till min kära pappa där jag ska få mig lite mat i magen.
Kan berätta i kväll vad jag fick för mat för här kommer jag nog hamna i vilket fall som helst, måste fixa färganalys papprena som ska vara klara om typ 4 veckor. Men ändå det känns skönt att bli klar med de.


Här ska ni få lite mysiga bilder från Branäs!


I LOVE U GIRLS!

RSS 2.0