KOLLA IN!!

Här är mitt och Elins projektarbete, kolla in och ge respons!
http://iesmycken.blogg.se

äntligen

Börjar äntligen få lite ordning och reda på mitt liv.
Ni får ursäkta för att jag varit borta så länge men de har varit ite behövligt!

Förre veckan köpte jag baklänning, kanske lite väl tidigt men vad gör de när jag älskar den!
Idag hade vi resursdag och så ringde dom från life igår så de passade ju utmärkt att jobba lite idag. Kom hem för en timme sen, så har hunnit diska och betaa lite räkningar tills nu. Ska snart ta mig en smörgås och sen hoppa i duschen för att sen krypa ner i sängen och plugga tills Oskar kommer.
Imorgon väntar 2 prov och ett studie besök, ska bli riktigt trevligt!

image description

rörigt!

Jobb, stress, skola, stress, träning, mer stress... Ja just nu är de mycket och de känns, allt känns rörigt och jag har noll koll på allt... Behöver någon form av återupphämtning med vet inte riktigt vad, så tips för nervarvning och avslappning skulle behövas!!! Jag är ju inte mer än 18 år trotts allt.

Morgontrött!

Ja de här med att gå upp tidigt är inte riktigt min grej.. Men jag kommer väl in i de snart, hoppas jag. Idag väntar en lång dag antar jag men de gör mig inge för de är ganska skönt inbland. Tänkte jag skulle försöka se lite glad ut så här i höst/vinter ( fast de är ju ingen snö) mörkret!


Måndag

Då har skolan börjat på riktigt då, dags att börja ta tag i sitt liv och inte hamna efter en massa direkt. Har även lämnat in min älskade iphone idag så känner mig helt lost, men de kommer hem igen om 1 till 2 veckor.. Får överleva med min ex telefon, samsung.. Gjorde ett träningspass på gymmet också med Maja förut så är helt slut i kroppen, men de ska man väl va? Vad bjuder dagen på imorgon då? Jo. Jag ska till skolan, till teatern, hinna träna, handla mat, plugga lite och hinna andas!

Smink!

Lagt min första beställning från Elf nu, ska bli oerhört kul att se hur de funkar när de är så billigt. Har hört lite bra om de så ska bli kul när de kommer! Känner mig som ett barn på julafton!

Underbar!

Kom hem och möttes av en chokladask! Jag har funnit en underbar pojkvän!


Jobb

Just varit och jobbat i några timmar, imorgon väntar en heldag så ska nog ta de väldigt lugnt ikväll har jag tänkt!


Träning är underbart!

Just kört ett ben pass plus kondition i gymmet!


RSS 2.0