För ett halvår sen..

Ja då var de vinter, mörkt och trist ute och jag har gått igenom mkt sen dess.
Jag hade en jobbig vinter med en förkylning som satt i riktigt länge, jag kände mig allmänt nere pågrund av den, jag gjorde verkligen inte mycket men ändå hände de så mycket omkring mig. Jag stod i ett kors och visste inte vilken väg jag skulle gå riktigt. Jag valde en och de var en ensam väg. De tog slut mellan mig och min dåvarande pojkvän,var kämpigt och jag trodde verkligen att botten var nådd. Jag försökte se stark och glad ut, men ibland ljuger utsidan och de är ju trotts allt alltid insidan som räknas. De blev några kämpiga månader då jag intalade alla att jag mådde bra även mig själv, jag gjorde mycket dumt som jag faktiskt idag ångrar att jag plågade mig själv med. Men man ska ju lära sig av sina misstag och de är precis vad jag gjorde. Det är något jag inte kommer göra om trotts att de kanske kommer locka. Att säga att inga känslor finns kvar, de är de dummaste man kan göra mot sig själv.
Men tack vare mina underbara vänner, nya som gammla så lyckades jag faktiskt ta mig ur allt. Tack vare en fest så gjorde det allt mycket lättare, eller kanske inte mycket lättare på alla sätt och vis. Väldigt mycket svårare på ett annat sätt.
Och där stod man mellan gammla vänner och nya och var helt plötsligt tvungen att välja, det var ännu ett hinder för mig i min kamp och jag klarade faktiskt av de hindret. Jag behövde inte välja, jag har allt kvar.
Sedan kom valborg och oj vad bra jag trodde allt var, men kvällen slutade i kaos men de kaoset fick mig att inse vad som faktiskt behövdes göras med allt! Och nu idag någon månad senare lämnar jag nästan inte en tanke åt ditt håll. Jag har tagit stora framsteg med jobb, vänner, familj och mitt liv.
Just nu har jag sommarlov och jag känner mig faktiskt oerhört stark efter att gått igenom så mycket på så kort tid, jag hoppas att jag orkar hålla i allt denna gång och att jag faktiskt tar vara på de jag lärt mig under denna tid. För jag tycker verkligen det har varit lärorikt även om de låter dumt att säga de när man mått så dåligt av de. Men att älska en person och lämna den, försöka hålla i den, men lixom tappa lite i taget, det gör bara lite ont men när man helt plötsligt tappar allt ja då måste man bygga upp nått nytt. Självklart tar de sin tid de med, men de är helt klart värt de, för se vad bra man börjar må, alla bitar börja lixom falla på plats igen. Även om några bitar fattas så kommer de faktiskt alltid göra de, för vissa saker mister man i livet och de går faktiskt inte alltid att ersätta utan man får helt enkelt leva med de!

midsommar.

Vilken underbar helg det varit, tacka alla sköna som förgyllade den!
Idag har jag lite ledig från jobbet eftersom jag ska in till körskolan på teorikurs, men ska jobba tisdag och onsdag istället.
Idag har jag inte gjort något annat än vilat upp mig, har sovit 2 gånger, bakat och plockat lite, känner att de varit en bortkastad dag men den har varit behövlig tror jag!

'
En gammal goding!

Älskar mitt jobb!

Ja, jag tycker de är sjukt kul och all personal är sjukt trevliga och roliga! Kunde nog inte haft det bättre!
Idag hade vi personalkväll och tro de eller ej men jag trottsade mina rädslor och åkte frittfall!
Nu är jag i alla fall helt slut och känner att sängen lockar oerhört mycket. Ska till min Martina fina på morgon kaffe imorgon så borde nog gå och lägga mig snart så jag orkar upp!

Igår överlevde jag även min cykeltur hem från Sunne till Torsby, 4 mil på 2 timmar är ju helt okej för att va sjukt otränad. Tog mig även upp ur sängen idag trotts att jag inte trodde de igår, galet skönt faktiskt!

Kung av sand

Jag har inget vettigt att skriva för jag har sommarlov och jag sommarjobbar!


Helt utslagen!

Det är just vad jag är nu, har jobbat hela dagen och trotts att de va en lugn dag är jag helt slut. Idag slutade de i alla fall att jag kom hem med en fjäril på kinden, ett bevis på att vi umgås med barn hela dagarna!
Har legat i soffan med mamma och lillasyster hela kvällen och bara haft de skönt. Nu ska jag faktiskt snart inta sängen för att ta vara på en lång söndag imorgon.
På måndag blir de jobb igen, så nu har de verkligen dragit igång...


Har inge mer vettigt att säga tror jag.

Snygg!

Sunne vattenland!

Idag öppnade dörrarna till de nya vattenlandet och imorgon gör jag min första riktiga dag. Känns härligt och är ju ett så sjukt bra arbetslag man hamnat i så den här sommaren kommer bli toppen!
Mitt bland allt jobb hinner jag även med lite körskola, lite Karlstad, lite mys med vänner och lite fest.
Allt går i ett och de är riktigt skönt, har inte en ledig dag nästan, jag gillar de. De är så himla tråkigt att gå hemma bara så lika bra att ha mkt inbokat.

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagen, får börja dagen med ett träningspass tror jag och sen heldag i sunne med jobb!

Life is gooooooooooood!

Sommarlovet har börjar högt över förväntningarna måste jag säga. Har tillbringat mycket tid med vänner, haft kul, festat gärnet, haft lite pirr i magen, hunnit gjort första jobb dagen m.m.

Den här veckan lär inte bli speciellt lugn, har hur mycket som helst inbokat och sen ska jag försöka hinna med och sova lite mellan där också!
Om två veckor är de midsommar och sen om 2 månader fyller jag 18. Allt kommer gå så fort och om 24 timmar ligger du bredvid mig!
Helt otroligt vad bra man har de!


Sommarlov och kärlekspirr!


Tåg..

Idag har jag tillbringat undefär 4 timmar i tåg och buss, inte så jätte kul men helt klart värt de.
Åkte ner till stan och fixade Karin och Ina, sen fick ju också träffa Maja och de va efterlängtat!
Tog mig hem för att sen gå på teorikurs och så kom jag hem runt 8. Har hunnit duscha och fixa naglarna sen dess, så nu ska jag andas ut lite och snart faktiskt gå och lägga mig.
Imorgon bär de av till stan igen för att fixa mitt hår, klipp och färg får de bli! Sen ska jag mysa med min klass och så vidare till Sunne för att se Torsbys bal tror jag i alla fall och jag inte tvärändrar mig och stannar i stan och myser i stället!

Kalas.

Oj vad dagarna bara flyger förbi!
Idag har vi haft fullt upp med att fixa inför kalaset och sen haft kalas, fulrulle!
Efter de tog jag mig in till Alexandra för att umgås lite, trevligt tevligt. 
Just nu sitter jag här och funderar över vad jag ska göra för frisyrer imorgon, eftersom jag tagit på mig att fixa två stycken som ska vara balvärdar.



Lite insperation

Trött tjej!

Vädret har ju varit helt underbart de senaste dagarna så har inte riktigt haft tid med datorn har jag känt. Har umgåtts med härliga tjejer, vi har grillat, myst, pratat, festat och haft super kul!
Igår var det graneviksfest och de va riktigt mkt drag och de blev en toppen kväll. Därimot efter att ha somnat runt 4 så är jag lite trött idag, men solen skiner ju ändå inte så kan ju ta de lugnt idag. Ska kanske slänga ihop några muffins eller nått liknande senare idag.
Fast först blir de frukost och sen en lång slappis dag!
'


Make me wanna change my ways.

Martina har redan traskat härifrån och jag hade hoppas på att göra de samma för att möta upp Linette och Fia i stan snart, men de brudarna kommer inte hit förens 1 och halv 2 lämnar jag stan, så kan bli lite tight.
Vädret är inte lika underbart idag heller och jag hoppas solen kommer kika fram mot kvällningen!

Jag har inte en aning om vad dagen kommer bjuda på faktiskt mer än att jag ska åka tåg och de är ju inte allt för kul.


Yeaah!

1,5 timme och lägenheten är som ny!
Nu ska jag ta en dusch och sen njuta av att jag är red face!

Sommardag!

Idag har varit en toppen dag med sol, nobelfestivalen, god mat, mycket prat, mer sol och massa härliga pirr och skratt!
Har tillbringat mestadels av min tud ute idag och det får mig att må hur bra som helst! Alla drar ut och firar ikväll, men jag tänkte ta tag i min lägenhet eftersom de inte blev gjort igår, sen ska jag ta en lång dusch och invänta Martina som kommer hit sen och myser hela natten med mig!
Imorgon åker jag till Torsby för att fira att jag har sommarlov, typ! Ska endast ner till stan på onsdag, fast det lockar att åka ner mer så får vi se!



Underbar dag!

RSS 2.0