Jaru förut idag!


Klippte till den långa luggen lite också!

Vi är på gång!

Ja nu är jag påväg till karlstad efter en hel lugn dag. Har nästan inte gjort något alls idag mer än ätit ungspannkaka med M&M och myst en massa med Johan.
Imorgon börjar den vanliga skolan och jag har faktiskt lite arbete att göra, men de gör jag nog ikväll när jag kommer hem. Måste även köpa nytt länskort och gymkort. De lite som ska göras alltså!


Tur att jag har mig själv på den här resan!

Godmorgon

Jag har som sagt ingen skola idag och det är skönt. Tog mig en lite längre sovmorgon och sen en varm dusch.
Nu sitter jag här och väntar på att en förkylning ska bryta ut på mig, har haft alla symtomer som jag ska ha för att bli sjuk.

Solen skiner och jag ska ta mig en cykeltur till M&M sen, tåget till karlstad går kl 2.

kväll

Klockan är inte så jätte mycket men ändå sover mitt sällskap, det kanske jag också borde men orkar faktiskt inte.
Just nu är de mkt tankar i mitt huvud och jag vet inte riktigt vart jag ska göra av dom alla. Antar att några kommer få ta sin tid att reda ut för mig själv och några kommer jag vara tvungen att prata mig till för att kunna tänka ur ett annat perspektiv. Den lättsama personen drar utomlands inatt och jag skulle egentligen behöva en heldag med henne, men om 2 veckor ses vi igen min kära och då blir de timmvis med prat. Men jag hoppas som sagt jag kommer lyckas lösa många av mina funderingar själv.
Ett tankefyllt inlägg kommer komma någon gång så här ibland mitt i veckan kanske, i slutet eller varför inte i börjar. Man vet aldrig.

Nu ska jag samla mina tankar och knyta ihop dom så jag sedan kan ta min väl behövda sömn.



för mkt!

Den här helgen ahr bestätt av för mkt fika och godis känner jag just nu men ändå ska jag iväg på kalas med massa tårta och sånt nu. Men i morgon blir de till att köpa nyss års kort på friskis, vad tror ni om de?
Den här helgen har varit dåligt med uppdatering och de beklagar jag, men veckan kommar nu och då ska de bli ändring.

Jag har i allafall valt ut vem jag ska ha som stilikon och göra stilanalys på, tror jag.. Men tror de blir Rachel Bilson!

för mkt!

Den här helgen ahr bestätt av för mkt fika och godis känner jag just nu men ändå ska jag iväg på kalas med massa tårta och sånt nu. Men i morgon blir de till att köpa nyss års kort på friskis, vad tror ni om de?
Den här helgen har varit dåligt med uppdatering och de beklagar jag, men veckan kommar nu och då ska de bli ändring.

Jag har i allafall valt ut vem jag ska ha som stilikon och göra stilanalys på, tror jag.. Men tror de blir Rachel Bilson!

Ingen sömn

Ja inatt har jag inte fått mycket sömn alls, kanske 3-4 timmar. Men min morgon har varit rolig ändå!
Nu ska jag fixa mig lite frukost och sen får vi se vad den här söndagen bjuder på, antagligen mest mys!

Lördag kväll

och jag har tid med ett blogg inlägg. Jo de har varit lite grann nu så har inte riktigt hunnit med.
Fredag efter skolan, såg på en film, blev med killarna till stan som smakråd. Kom hem sent, umgicks med mamma, såg på film och sedan blev de sängen.
Idag, sjungit för älskling, grattis grattis världens bästa! Sendan var jag hos M&M i många timmar, fick ihop en halsband och nästan ett armband som passar ihop. Åkte på kräftskiva och sen lite fest som man inte kan kalla fest, åkte hem och nu sitter jag här. Rätt bra dagar måste jag säga.
Har inte så mycket att säga faktiskt mer än att Twix är enormt gott!

Godnatt!

Nu ropar sängen efter mig och de blir sängen på en gång!
Gonatt!

Bebis mys!

Nu är jag på toppen humör trotts min ensamhet! Har varit på bebismys hos världens bästa bebis.
Har gosat och snosat i några timmar, helt underbart.

Här låg vi och gymma tillsammans!

KUNG!

Nu ser ni vad jag är uppvuxen med!


Dagens jag


Oj då.

Förut var ett litet jag saknar hem anfall tror jag. Nu har jag samlat mig efter att fått pratat med Johan.
Dagen idag har varit bra, har fixat prektik plats och de blev på life i stan. Fick även presenter av sötaste Arbresha idag också, en mascara, 2 ringar och ett frans manikyr kitt! Tack sötnos!

Jag hade en tanke..

Jag trodde faktiskt att de skulle bli riktigt skönt att bo själv, men nu vill jag inget annat än hem.
De är tråkigt, ensamt, jag vill träna fotboll, träffa Linette och sova bredvid Johan..
Just nu suger de här...

Godmorgon!

Idag är de härliga torsdag och med de menas att imorgon är de helg!!
Här sitter jag och skolan börjar om en och en halv timme. Faktiskt inte speciellt peppad om jag ska vara ärligt, skulle heldre åka hem och gosa ner mig i Johans säng och bara ligga där. Ja så här i min ensamhet saknar jag faktiskt Torsby för då behöver man aldrig vara själv för där finns mamma och allihoppa!

Idag ska jag ta med kameran till skolan tänkte jag.

Då va de gjort.

Tog på mig tränings kläder och stack på en promenad och tro de eller ej men jag gick vilse. Hamnade lååååångt hemmifrån och hade inte en aning hur jag skulle komma hem igen, men så plötsligt! Där gick hon min räddare, Julia Barremyr och helt plötsligt visste jag precis vart jag var. Då bar de hem på en gång och så körde jag lite styrka här hemma på min rya? matta. Nu ligger jag i säng och kollar runt på massa olika bloggar, klädsidor och ofc facebook.
Snart bir de nog en sallad eller rättare sagt, gurka, feta ost och paprika! Hahah.

Nej nu ska jag ringa min mamma.

Trött?

Gjort andra skola dagen nu och de känns annrolunda att pallra sig upp på morgonen, göra sig iordning för en gång skull och sedan gå ut innan klockan ens slagit halv 9!
Just nu känner jag mig trött efter en hel dag, efter skolan blev det stan och fixa present, sen hem på fika med Julia och nu ligger jag mätt och belåten i sängen efter 2 korvar.
Ska ta de lite lugnt en timme nu, sen blir de en spring tur, eller i alla fall en gå tur plus lite styrka i min härliga lägenhet.
Jag tycker verkligen om den, men de där och vara helt själv kanske inte är min starka sida, trivs bra i omgångar med de, men just nu vill jag helst inte vara själv en sekund.
Träffade även Martina i stan, så kul när fler flyttar hit som man känner. Vi bestämde oss för att hon skulle komma hit imorgon på film mys, tycker jag låter toppen bra.
Men ska  jag nog ta mig en power nap eller två.


Kameran har jag glömt hela veckan så får bli en gammal en då.

At Emmy.

Sitter hemma hos Emmy darligt, blev vjuden på mat när jag kom hit. Hemma gjord köttfärssås med spagetti. Vi har bestämmt  att vi ska ha halv 8 hemma hos mig, jag, hon och Julia. Fast julia vet inget än, men snart så.
Nu har vi bara luggit i soffan i några timmar och väntat på att Fångarna på fortet ska börja.

Är jag galen?

Är sugen på en sån här onepiece dräkt, tänk att va helt ny duschad och hoppa i den. Så springer man runt och leker nallebjörn resten av dagen, helt underbart ju. Skulle nog aldrig visa mig bland folk med den på men bara nu när jag är för mig själv så mkt. Vad tror ni, är jag galen?


Dag 1

Jag klarade natten själv i lägenheten trotts att jag sov lite dåligt pågrund av regn. Blev nyss klar och nu sitter jag och äter frukost, gött!
Tror min kära Emmy kommer hit snart, då ska vi pallra oss iväg till Akelius så jag får hämta ut lite mer nycklar och sen bär de av till skolan.
Hörs senare. Ha en bra dag!


Present

Emma sötnos kom hem igår och med sig hade hon en jätte jätte fin present till mig som jag fick idag!


Mig själv.

Kom just på att jag ska ta en "ta hand om mig själv kväll".
De är ju trotts allt sista dagen av sommarlovet!

At home!

Ja då sitter man här i lägenheten själv, har gjort en tur på stan med Emma. Blev inget speciellt. Nyss varit och handlat lite och nu ska jag bara packa upp allt som jag dragit med mig från Torsby, blir så otroligt mycket.

SOL!

Ut och pressa i solen sista sommarlovs dagen!


Insperations blogg!

Linn och Bea, en helt underbar blogg!

Sista dagen nu!

Ja idag är sista sommarlovs dagen och den ska jag ägn aåt att komma riktigt till rätta i min lägenhet. Ska ta tåget ner vid 2.
Solen skiner ute så mest av allt vill jag bara ligga ute och sola, men de är för kallt än. 15 grader kanske?
Ska försöka få internet till lägenheten ikväll också så jag inte missar fongarna på fortet!

Kvällen.

Börjar bli riktigt trött nu och klockan är inte ens 10.. Men de är väl bara possetivt när skolan ändå nu börjar. De här sommarlovet har gått fort och de har mestadels bestått av JORDGUBBAR!

Slappis dag? neeej.

Idag skulle nog jag egentligen behövt en riktig slappis dag, men fick jag de nej?
Pallrade mig iväg till m&m, åt mat och sen iväg på match. Det blev en vinst med 3-1 men va ändå inge kul att spela. Nu sitter jag här och skakar lite gran på grund av astma grejser, ni vet den där jäkla brekanylen är ju farligt mer än va den är bra. Nejra, men har i alla fall nyss duschat och ska snart fixa nått att äta. Väntar på att älskling ska komma hem också, han har varit på Ikea idag och handlat lite, alltid roligt att skruva ihop.


Vill även säga lycka till alla första klass elever, gymnasiet är inte så farligt, det är bara nerverna som spökar. Själv drar jag mig till Karlstad i morgon och har en dag till sommarlov, men på tisdag ska jag dit igen och träffa mina skönheter!


Dagens:


pic. från igår


Toppen!

Igår var en riktig toppen kväll och de har jag endas våran kära värd Frida att tacka! Mycket trevligt folk som jag inte träffat på år och dar och även många trevliga spel. Bilder kommer ni få så fort jag klivit ur sängen, letat fram kameran och lagt in dom.
Men nu vet ni att jag lever i alla fall.


Fiiieeesta!

Skål mitt folk!

Taggar!


Sol vid och vatten!

Solen tittar fram och de är super varmt ute, jag fick byta ut min nya kofta mot kortbyxor och t-shirt. Men de är skönt de med! De är en perefekt kväll för grillning och fest, åh ett perefekt slut på sommarlovet kommer de bli känns de som. Jag är super taggad och om ca 1 timme åker jag upp mot östmark!
Än så länge idag har jag hunnit med att både besöka min M&M och även Älsklingens. Även träffat världen sötaste hundvalp och gosat i massor.
Men nu ska jag tagga vidare och sen go al in ikväll!


Typ så här!

Lugg?



e gött!


Fieeeesta!

De är lördag och de bara regnar ute, tror de är höst nu faktiskt?
Ska ta och gå upp till M&M en sväng, sen måste jag fixa kött till i kväll för i kväll ärre fest!
Sista festen på sommarlovet och de ska jag gör till den bästa kvällen på hela sommarlovet!
Men nu ska jah ta mig i duschen och göra mig iordning för idag!

Grym!


Lägenheten

Rummet


Toaletten


Fredag!

som ni förstår har jag landat hemma i Torsby igen efter en härlig natt/dag i stan. Jag och Linetter har lärt känna herrhagen lite bättre och lägenheten är nästan fulländad.
Blev lite inköp också, 2 ringar, en underbar kofta och ett par svart nya byxer. Eftersom mina andra sprack fredag den 13. Hahah, typiskt eller vad?

Idag kom jag hem och då var de bara att packa ihop hela rummet. Flytta saker hit och dit, grejer över allt. Det tar på alla krafter men jag tror ändå att i slut ändan så blir allt bra.
Just nu känns saker och ting väldigt jobbigt och de ska bli väldigt skönt att komma tillbaka till skolan och få träffa mina tjejer igen.  

Tack Matilda!

Mega mycket tack till dig tjejen! Jag är super nöjd och headern är ju bara för snygg! TACK!

Gästblogg ;>

Så då var det klart!
Hoppas du blev nöjd, Ida! :) Säg till om något ska ändras.

/Tilda.

Dags för stan!

Om 2 timmar sticker jag till stan med Linette. De ska bli super mysigt!

Bilder från gårdagen!



Hon rår inte för att hon blöder lite mer än andra. HAHAHAHAH!

Ny klippt, ny färg!


Ida


Otroligt

Helt otroligt, de var ju de här som inte fick hända.
Ett helt sommarlov har gått och jag har inte träffat mina tjejer en enda gång tror jag. Vad har hänt? Jag tror mina läppar kommer stå mig upp till öronen på tisdag när jag äntligen får träffa alla.

Vart tog allt vägen som vi skulle göra tjejer? Sommarstugor, fester, mysiga kvällar? Oj va vi har mkt att ta igen!
Jag saknar er väldigt mkt!


Great!

Utväxten borta, gött!
Ska ta och lägga mig i sängen och bara mysa resten av kvällen hade jag tänkt.




Tänker stötta dig genom de här, för de är de allra bästa som finns.

Åhhhh!

Skrattar lika mycket varje gång jag ser den här och har nog gjort i snart 3 år, eller vad säger du Julia?


si så där ja.

Sitter här och väntar på att färgen ska få verka klart medans jag luktar på min egen svett, gött!
Blev ett blött tränings pass och kalla skor, inte har jag kommit i duschen än heller.
Imorgon blir de tight om tid, ska först in till frisören, sen till Linette, sen till Karlstad. Ska försöka hålla er uppdaterade ändå.


All the things I feel I need to say



Imorgon ska jag klippa mig och då blir de lugg.
Ikväll ska jag färga mig och då blir de ingen mer utväxt.
Idag önskar jag att jag kunde göra den här frisyren

Live, love, laugh.

Jag tog mig ur sängen för en halvtimme sen och börja vakna till lite nu. Ska ta mig frukost och fixa mig lite, sen ska jag antagligen ta en promenad till Linetter. Vi ska mysa hela dagen och bara ta de lugnt, eftersom väder inte är speciellt bra. Tråkigt!


Pic.

Blev inga bilder från fikat med Ida idag men de var super mysigt.
Blev även en tur till m & m. Sen var de bara till att laga lite mat och dra iväg på fotbolls träning. Nu sitter jag i soffan hos älsklingen och leker med min nya dator. loooove!

 

 gillar den här bilden, för blommarna ser ut som dom säger HEEEEJ!

HAHAH KOLLA!


Mina fina systrar



Ni är så underbart fina!

Tisdag

1 vecka kvar tills skolan börjar nu, så den här sista veckan ska jag göra till en riktig lov vecka oavsett väder!
Ska snart cykla in till byn och ta en fika med Ida, ska bli super trevligt eftersom jag inte träffat henne på år och dar!


Godnatt

Klockanär inte mycket, men jag ska mysa ner mig i sängen med en ny spännande bok och ny målade naglar.

 En fågel råkade visst flyga förbi.


Småkusinerna

Här har ni en underbart fin bild på alla mina småkusiner på pappas sida.


Härligt

Idag och igår har befunnit mig i Karlstad och fixat iordning min lägenhet. Är riktigt nöjd med hur allt ser ut och ni kommer få se bilder på torsdag. Har även gjort ett härligt inpuls köp idag, en ny dator. En bärbar sådan som är min egen och nu kommer jag kunna uppdatera mycket oftare och mer.


Dom är mina!

Har nyss varit och köpt dom otroligt fina skorna och är super nöjd!


Värmen som är ute nu är inge rolig. Det är kvavt och man känner hur åskan ligger i luften, allt ligger som ett lager runt om en.

Fredagsmyyyys!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls. Fixat klipptid, hittat ett par super snygga skor och lagat mat. Ska ta och fixa mig lite nu för senare ikväll blir de kräft kalas hemma hos Johans föräldrar. Trevligt trevligt!


Små godis


I väntan..

..på en ny design får de se ut så här.

Vattnar i munen!

JAG VILL HA! JAG SKA KÖPA!



Så otroligt snygga!

Rubriker är komplicerade..

Tack för alla grattis jag fått över allt!

Idag är de fredag och de ska bli en enda lång mysdag hade jag tänkt faktiskt. Ikväll ska jag tillbringa min tid med min pojkvän. Fast först har jag lite ärenden att fixa.

(min kamera är inge batteri i och hingen sladd finner jag.. Ska leta leta leta när jag kommer hem, looooovar! )


Idag e ingen vanlig dag!

Nej för idag är de min födelsedag, ett år kvar nu!

Jag är!

Jag är fascinerad( stavas? ) av modet i världen. Att ett klädesplagg kan reprensera så mycket av en människa, humör, känslor och en massa mer. Modet är så lika över allt men ändå så olika, de för hela världen samman på nått vis, för alla klär vi oss ju..

Jag sitter här och kollar på min verkligen favorit sida just nu Lookbook.nu. Den är inspererande till 100% och där kan man alltid hitta lite tips om vad man ska välja under dagen.

SNAAARTY!

Jag ska uppdatera snart, men jag städar mitt dödliga dammig rum. Höll på att ha ihjäl min morbror när han kom in. Hahahha! Packar även.

Men jag uppdatera ju nu ju, bra där!

Ingen rubrik

Klockan känns mkt och imorgon sticker jag till Karlstad tidigt med Emmsan.  Mys i stan, kanske träffa papps och bebis eller Sara!

Idag har jag varit hurtig i alla fall och sprungit, spelat tennis, gjort klar en hel byrå, plcokat iordning grejer till lägenheten och även myst med min pojkvän.

Imorgon hade jag inte bara tänkt att hinna med KArlstad utan även måla byrån en gång till, plocka blåbär med min mamma och ta en promenad med mig själv.

Tisdag

Imorgon är de onsdag och sen är de Torsdag. På Torsdag är de den 12 augusti och då är de 12 dagar kvar till skolan börjar, alltså en veckan och 5 dagar. Men med det menar jag ärr de är faktiskt bara 2 veckor kvar till skolan börjar eller nej jag vill faktiskt berätta att jag fyller 17 år på Torsdag!



.

Dagen bjöd på molusk bak, golf spel, fika, mat, kort spel och lite tråk. Fördrev dagen rätt okej faktiskt.
Imorgon kanske det blir tennis spel, lite mer golf, kolla på fotboll, men förstav allt blir de en springtur direkt jag vaknat.
Har en byrå att fixa också, massa grejer att packa och rensa, ett rum att städa, en lägenhet att fixa och en massa massa mer!


Måndag

Idag regnar de och de finns ingen energi till något då.
Ska i alla fall packa ihop mina kläder och åka hem till mammsen idag. Vi ska vara hundvakt i 3 dagar, så nu kommer de bli mycket promenader.
Jag vet inte riktigt vad dagen kommer bjuda på men de märks väl. Sugen på att dra till Karlstad men de kanske blir chalottenberg i morgon, man vet aldrig.


Saknar mina tjejer!

Söndag = 1 vecka kvar

Idag var jag uppe före tuppen, halv 7 stod jag och försökte få ordning på håret. Halv 8 var jag vid fotbolls planen och agerade matchvärd ända till 11. Då gick jag hem la mig i soffan och somnade oerhört skönt, vaknade för ca 10 min sen och är nu lite yr i bollen. Ska ta och ta mig upp till fotbollen snart igen och kolla de sista finalerna.
Senare ikväll blir de fotbolls träning själv. Hurtigt av mig att gå på den för en gångs skull!

Gårdagens bästa!

( Linda lägger en straff ) L: Dom tar Linda de säkra kortet, bra.
( missar straffen ) L: MEN VA ÄR DE HÄR!! Hon kör en joker!
(Efter en stunds fundering) L: De va nog Ola som inte orka böja sig ner och plocka ur de ur leken... Jäkla rygg..

Ibland är de lätt att glömma bort.

Vad har denna dag erbjudit då?
Jo jag har haft en lugn morgon, varit hos mormor och hämtat Zorro. Vi tog en promenad och kolla på fotboll i någon timme.
Vi satt lite undan gömda i skuggan och kollade på när Torsby If spelade.


Gick tillbaka med Zorro och fick mig fika av söt mormor. Sedan blev de en kortis hem innan Julia ringde. Hon kom hit och vi pallra oss iväg till Kina restaurangen och jag åt kycklign kebab, underbart!
Sen gick vi och kolla på lite mr fotboll, sist men inte minst tillbringade vi resten av kvällen genom att strosa runt.
Nu sitter jag här och känner mig jävligt ensam.. Ska tillbringa resten av kvällen med en bok. Imorgon ska jag upp halv 7 för att beffina mig vid Björnevi halv 8...


Mina sötnosar Julia och Emma.


Sen har vi dommar Alexandra! Söööööt


Jag vill ha dig nu, så som jag hade dig förut.


Rubriker är komplicerade..

Vad har jag hunnit med idag, jo jag har både hunnit med 1, 2, 5, 6, 7!



Dagens:


FREDAG!

Igår på bilbingon blev de ingen vinst för mig, men Linettes mormor vann 2000 kr, ett riktigt proffs!
Så nästa vecka blir de bingo igen, de är en sak som är klart i alla fall. De va riktigt kul och spännande!

Nu har jag nyss tagit mig ur sängen och gjort frukost, har legat och läst i en timme typ. Så otroligt intressant bok måste jag säga.

Vad har jag framför mig idag då?
1. Klä på mig och göra mig iordning.
2. Diska.
3. Boka klipp tid. ( dags för lugg! )
4. Läsa lite mer bok.
5. Äta middag.
6. Leta reda på alla fotbolls saker och packa.
7. Kolla på lite Svennis cup.
8. Åka på match.
9. Komma hem sent och kanske dra på nån fest?
10. Somna skööönt!

Glass!

Nu är jag mätt och belåten efter 3 glasskulor med grädde, chocklad sås, daim kulor som strössel och en massa bär!
Nu sitter jag hemma hos Emma och hon ska få fixa mig, senare ikväll bär de av på bilbingo med Linette. Första gången för mig faktiskt, ska ta oskulden av bingon där idag.


Torsdag

Det är redan torsdag, den här veckan bara rusar iväg ju.
Igår var jag till Deje och spelade match, en förlust med 9-1, men vad hade vi förväntat oss? Serie ledarna som egentligen ska spela div.3.
Blev ingen rolig bilresa hem i alla fall, blev åk sjuk och mådde skit kasst när jag kom hem. De var bara att lägga sig och sova direkt de.

Idag vaknade jag redan vid 8 och var pigg, läste lite i Elsas Mode, en bok som är skriven av Sofi Fahrman. En läsvärd bok!
Nu ska jag snart göra mig en stor och härlig frukost, för att lite senare idag åka till mormors glass café!

Jag gillar kläderna!


Drömmer mig bort!

Gär ligger jag och drömmer mig bort och kollar på massa olika outfits. Önskar mig en ny garderob eller i alla fall lite bättre fantasi.
Sen om värmen ville hålla i sig så skulle allt va mkt lättare också!

Tagit mig i kragen!

Nu ni mina kära vänner har jag tagit mig i kragen och bestämt mig för att ta tag i mitt liv.
Gjorde sista daget på jobbet idag, har nyss varit ute och sprungit och ska nu ta en dusch för att sen städa mitt rum undertiden jag äter min blåbär/hallon/banan smooti!!



Man eller kvinna?

Nu mina vänner!

Nu väntar jag en ny blogg design från Tilda! Toppen bruden fixar åt mig!

Underbar!

Kvällen igår var verkligen super duper toppen! Hade riktigt kul och träffade sjukt mycket folk. Idag är de däremot lite segare, ska ta och gå till Konsum för att inhandla lite godis. Börjar väl jobba vid 2 om de nu blir då.
Bilder får ni senare

RSS 2.0