Lördag

Har Linette och Fia att tacka för en trevlig kväll igår! Vi satt ute på Linettes altan hela kvällen, åt godis, pratade och hade på mysig musik.

Just nu sitter jag här och äter en stor frukost, ska snart ut och lägga mig i solen för att få lite sol! Sen ska jag träffa Martina en sväng innan vi ska hämta upp Maja på stationen och åka till Julia för att fira valborg med underbara vänner!


Paniiiik, ångest, tråååkigt!

Har inte ens varit i torsby i 12 timmar och har redan panik, hahah. De här måste ju vara sjukt. Vad gör ens alla ikväll?
Men imorgon kommer Maja hit i alla fall och då blir de fullt ös för imorgon är de valborg! Ska fira den med underbara människor, skönt!

Oj nu hände de nått, plikten kallar! Linette räddade min kväll så åker dit nu!
Puss hej

Nu kommer jag älsklings Karlstad!


Äntligen

Drar mig mot karlstad om någon timme för lite shoping och jobb, sen ska jag umgås med bästa Maja! Känner att de är välbehövligt, behöver lite energi och då är de perefekt att åka hem till Karlstad.
Helgen har bjudit på mycket upp och ner gångar men de ska bli ändring på, ska vända tillbaka allt så jag är den jag ska va!
Åker väl tillbaka till Torsby fredag eller lördag för att på lördag fira lite valborg men sen tar jag mig till Karlstad på söndag igen. Så här tänker jag inte stanna för länge inte, för de blir bara skit av allt.

Ska ta tag i och ta med mig kameran vart jag än ska, så de kan bli lite roligare att kolla här.


Va stark och bry dig inte Ida, du kommer och komma framåt!

Trött på den eviga väntan..

Rädd för något nytt, rädd för att bli sårad, svårt att gå tillbaka, rädd att bli sårad. Jag står kvar på samma plats och vet inte vilken väg jag ska gå..


Påsk

Glad påsk i efterskott eller nått.
Har varit full rulle i några dagar nu, har njutit av solen i massor, träffat massa underbara mönniskor och umgåtts med familj och släkt. De är aldrig fel inte!
Känns faktiskt som om jag har sommarlov fasten det bara är april!

Marilyn Monroe

"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left."



Check!

Ja då var redovisningen klar och den kändes riktigt bra. En sak kan jag äntligen checka av på listan. Imorgon väntar två stora prov så ikväll ska jag plugga..
Fast just nu lyssnar jag på härlig musik och väntar på att Maja ska vakna så vi kan ta oss ut på en härlig prmenad i de härliga vädret!
Har lite beslutångest över vad jag ska ta med mig till Torsby och vad jag inte ska ta med mig, de blir alltid för mycket eller för lite, aldrig lagom.
Negativ jag är då, nej de ska jag inte va! Ska fixa mat snart också eller så tar jag en till stor kopp kaffe, de är rätt gött de med!
Älskar att det är lov om 2 dagar också, älska lov, tack skolan för ni kom på lov, dom är bra!

'

Typ så glad för att vi har prov imorgon.

Tyst!

Va är de här? Här ska man sova, men går de? Nej... Jäkla grannar håll käften!

Har i alla fall haft en toppen dag med Maja, vi har tränat, solat, njutit av de underbara vädret, sett på film och ätit väldigt mycket! Kortfattat om dagen var de, har även pluggat lite.
Har varit en bra söndag för en gångs skull och den här helgen har känts ovanligt lång och de tycker jag om riktigt mycket. Känner mig utvilad och riktigt taggad för en jobbig plugg vecka! Är även röd som en kräfta i ansiktet nu, men vad gör de då? Kanske övergår till brunt innan imorgon om jag har tur.



MEN TYSTA DÅ!

.

Klockan börjar på att bli mycket, kanske inte för en lördag men jag ska nog ändå snart krypa i säng.
Ska ta mig iväg på ett träningspass imorgon runt 11 med Maja och sen ska jag plugga resten av dagen, kanske städa lite också om jag orkar.
Till veckan väntar en jobbig början av veckan, först historia redovisning och jobb på måndag, redovisning i kultur och stilhistorian på tisdag, prov i matte och natur på onsdag och sen jobb på torsdag..
Känner att jag ska ge allt resten av veckan,


Idag då, vad har jag gjort.. Jo jag och Linette slappade hela dagen sen tog vi en promenad in till stan för lite glass och så åkte hon och då ålte jag och umgicks med min kära pappa och Sara. Hade jätte mysigt och sen åkte jag hem för att bara ta de lugnt och de är precis vad jag har gjort ikväll!

Lördag

Godmorgon eller godeftermiddag, Linette ligger och sover och jag funderar på att fixa en stor frukost till oss båda och sen väcka henne. Kvällen igår va lugn, vi fick lite besök av Victor, Linus, Erik, Andreas och Linda, allt lika trevligt. Idag vet jag inte riktigt vad dagen kommer bjuda på, funderar på att åka till pappa och Sara ikväll kanske och mysa med dom, eller så hittar jag kanske på nått annat. Under dagen ska jag i alla fall komma iväg på en långpromenad med Maja och sen ska jag självklart umgås med Linette när hon är här och hälsar på i stan.
Nej nu ska jag få upp henne ur sängen!

Dans, bakning, kväll, mys!

Ja då har jag gjort ett härligt danspass och de va extra jobbigt idag för de hade en lite special blandning. Efter dansen gick jag och köpte ingridienser så nu har jag slängt ihop min andra sats av Andrea´s mormors bröd, hoppas på att dom blir lika goda idag som sist!
Om någon timme anländer antagligen Linette hit och då ska bröden va klara, jag ska va iordning, lägenheten städad och jag ska även hunnit plugga en snabbis för när hon kommer ska vi bara mysa!


Älsklings tjejen!

Fredag!

Ja då var de slut på den här skolveckan då och de är redan helg, herregud! Den här veckan har bara sprungit iväg, men jag klagar inte för det är faktiskt helg.
Ska ta tag i lite matte och naturkunskap plugg innan jag ska iväg på dans med Maja, sen får vi se vad fredag kväll bjuder på. Linette kommer ju hit senare ikväll men vad ska jag göra undertiden då? Kanska baka lite bröd eftersom jag var så bra på det sist, haha!
Nej vi får se vad som händer resten av kvällen.
Det blir i alla fall en helg i stan för jag orkar inte åka till Torsby, behöver nog den här tiden för mig själv faktiskt. Ska pyssla om mig själv och ta tag i lite saker som jag bara försökt skita i totalt under de senaste veckorna.


morgonkaffe!

Ja då har Emma just sprungit iväg eftersom hon hade en tid att passa. Själv sitter jag här och dricker upp mitt morgonkaffe i lugn och ro, super skönt!
Om en timme ungefär ska jag ta mig mot skolan och sen vidare på jobb.
Blir en lång dag, men de är de värt för imorgon är de helg redan! Den här veckan har gått sjukt fort!


Hero

Villka vann i går då? Jo Färjestad, helt rätt!

Haft en fin dag och är äntligen hel klar med historia uppsatsen, oerhört skönt! Nu ska jag ta mig lite mellanmål och läsa lite naturkunskap.
Runt 4 ska jag dra mig mot stan för att möta upp pappa och älsklings Embla, sen kommer Emma till stan så blir de hem och fixa mat, iväg på dans och sen en massa mys!
Härlig onsdag måste jag få säga.

Här ska ni få se resultatet av min nya soffa!

Kom igen nu färjestad!

Så här på kvällen kommer hockeyfantasten i mig fram, haha. Kollar lite i alla fall och nu är de ju spännande!
Förlägning, men tror förjestad tar det!

Tog mig iväg på ett medelpass förut men mådde så dåligt så orkade inte köra ett core pass utan gick hem och mår fortfarande lika dåligt om inte sämmre...
Hoppas de har gått över tills imorgon i alla fall.


Har kommit fram till att när jag tagit studenten nästa år ska jag sticka till Australien i några månader och studera där! Jag längtar nått så otroligt, vill bara åka nu nu nu, kan inte sluta läsa om de! Fatta vilken livs upplevelse? Åhhh!!!


Regn?

Ja ha, regn, vem har beställt det då undrar jag?
Springer runt här i lägenheten och prövar massa sommar kläder och sommar skor endast för att ha en liten varm känsla innombords!
Längtar så otoligt tills man kan sätta på sig klänningar, shorts, kjolar och springa med bara ben. Ha linnen och inget mer! Nu är de bara någon månad kvar så är de faktiskt så. Åh sol, kom fram, kom hit till mig och gör mig brun. Hahaha..
Jag behöver sommar och sommarlov!



Tisdag

Försov mig imorse så kände att jag lika gärna kunde stanna hemma eftersom vi endast hade matte idag och de var första lektionen. Så här sitter jag nu och har precis skrivit klart min historia sammanfattning, skulle skrivit klart diskussionen också, men den har jag i skolan, så de får jag ta en annan dag. Ska sätta mig och kolla över naturpeovet som är om en vecka. Sedan har jag faktiskt inte så mycket mer att göra, ska väl träna lite på kultur och stilhistorian också så att jag kan de jag ska säga. Känner mig inte alls lika stressad över allt längre, kanske för att allt börjar bli klart och de är lov om två veckor. Oerhört skönt i alla fall. Ska kanske baka nått roligt sen och självklart ska jag ta mig iväg på träning eftersom det inte händer för ofta.
Jobbet igår gick bra också, topp två säljare var ju inte så dumt ändå, får hoppas på en lika bra dag på torsdag.
Är ju även hockey ikväll som man inte borde missa faktiskt, spännande!


Utan smink i min nya kill t-shirt, trevlig brud.

Ny vecka, nya möjligheter

Ja då var det måndag igen och jag har just tagit vara på en härlig sovmorgon. Sov till halv 10 och sen har jag bara tagit det allmänt lugnt hela morgonen. Ska snart gå ut till bussen för sedan ta mig vidare mot skolan, känns egentligen inte som jag har nått där att göra idag, men åker dit ändå.
Efter skolan blir de jobb som alla andra måndag och sen tänker jag ta de allmänt lugnt.

Idag känns som en så där halv bra dag, kommer nog mest gå i mina egena tankar...


Kram från teliareklamen-

Soffhäng.

Igår blev det en riktigt bra kväll, träffade så otroligt mycket mäniskor som jag inte sett på kanske ett halv år - år. Otroligt roligt måste jag säga, hade även ett toppen sällskap hela kvällen. Spontana utgångar för sig bäst tror jag!

Har legat i soffan hela morgonen, man mår väl lite som man förtjänar antar jag. Men ska ta mig upp och baka lite så småningom, sen bär de även av mot Karlstad i eftermiddag eller kvällningen.


Utgång

Blev en lite spontan utgång idag så nu sitter jag här och väntar på att Malin ska anlända hit så får vi se vad kvällen bjuder på sen.

Helg

Ja då var ännu en helg här och jag funderar på vad jag ska göra av min helg.. Hmmm.. Utgång? Eller ska jag mysa ner mig i mjukiskläderna. Antingen eller, men tror nog det drar mot mjukiskläderna faktiskt, ingen som ska ut ikväll ändå, så känns roligare imorgon faktiskt.
Idag har jag haft en kort skoldag i alla fall då vi har dansat zumba på idrotten, hade lite engelska och sen satte jag mig på tåget mot Torsby. Åkte till mormor och morfar en sväng, körde lite bil och nu ska jag kanske sätta mig och läsa igen 40 sidor om pearl harbor, lockar väl inte, men lika bra att få det gjort.
Klockan är redan 6 men känns som om den bara är 3 på dagen, är ju för underbart de måste jag säga.
Nej nu ska jag göra nått!

Snabbt!

Den här veckan har ju gått hur fort som helst! Imorgon är de redan helg och jag har knappt hunnit börja på mitt historia arbete.. Skit också..
Men men får fixa det i helgen!

Idag har jag sovmorgon så har varit ute på en morgon promenad med Andrea i en timme och nu har jag just haft besök av nån gubbe som skulle kolla ventilen och nu ska jag fixa lite och sen dra mig mot skolan. Efter de ska jag jobba och sen följer Elin med hit och myser!
Känns som en riktigt bra dag, så ska väl platta håret nu så jag kan se lite bra ut också, hahah!


rörigt

Idag sitter jag i en enda röra!
Har hunnit varit på ikea men ska dit imorgon igen och inhandla de jag kollat på idag. Jag har hunnit möblera om så det som kommer ska få plats, jag har diskat och handlat. Nu ska jag laga mat, plugga lite och sen drar jag mig bort till Malin hade jag tänkt.

Sen skulle jag behöva lite hjälp med att lyfta upp en dörr också, så finns någon händig och stark man där ute så kom hit och lyft! Jag bjuder på fika som gengäld :)

Oj då

Nu har jag ju inte skrivit här på hur länge som helst!
Har haft lite att göra helt enkelt, helgen har varit skit rolig och de blev utgång både fredag och lördag med trevligt folk. På söndag tog jag mig ner till Karlstad, jag och Maja hade vårat vanliga söndagsmys med poppcorn och bb. Igår var de skola hela dagen och sen jobb till 9.
Idag är de tisdag och jag börjar känna mig lite stressad över allt skolarbete, även fast de är två veckor kvar, men känns som de kommer gå så jävla fort!

Orkade inte skynda till bussen idag heller så ska ta mig en promenad in till stan om 10 min ungefär. Idag ska jag försöka hinna med att få en promenad, åka till Ikea och kolla med pappa, sätta ihop och fixa allt, börja skriva på en uppsats, städa, handla mat, laga mat, åka till Malin på myskväll, ta mig hem och sen ska jag försöka hinna med att tänka lite där emellan, lycka till Ida, tack!


RSS 2.0