Torsdag som känns som söndag

Känner mig helt dagblind när jag är ledig mitt i veckan. Har i alla fall börjat ladda upp för en helg med jobb, teater, middag och lite mer jobb. Ska bli riktigt roligt! Tidigare idag trodde jag att min ryggvärk hade släppt men icke, ligger nu i sängen raklång och har riktigt ont... Måste kolla upp vad det är som är fel snart..


Måndag

Om två veckor är det advent och snart lucia, sen jul och så nyår.. Jag tycker inte det var länge sen jag gick runt i klänning, bara ben och sommarjobbade. Tiden går oerhört fort och jag vet inte riktigt vart allt tar vägen!

Helgen har bestått av mys, utgång, god mat, bio och sist men inte minst en smärta i ryggen som är obeskrivlig. Men det går ingen nöd på mig, haha.
Ska snart åka och hämta upp Josefin och vi ska ha några timmars systermys innan jag ska åka till Sunne och ladda upp inför en vecka med jobb!


Det vackraste jag har!


Jobb

Så här vacker ska jag vara idag på jobbet... Det tema tusen och en natt i mitt i city vilket resulterar i detta.. Lite plågad känner jag mig!


Fredag

Dagen startade bra men slutade som skit!


Söndag

Jobb, jobb, jobb... ja min vardag helt enkelt... Hahah!
 
Förutom igår, då fick det bli utgång med mina härliga vänner. Det är alltid roligt att umgås, skratta och dansa med dom. Och idag är en riktigt söndagshäng dag, då man inte gör mycket, går runt i mjukiskläder till mitt på dagen och bara är. Ska ioförsig iväg på hockey sen, men de är också lite söndagstrdition. Det blir så när man har en pojkvän som spelar hockey.. haha.
 
Sitter även här och laddar upp inför imorgon då det bär av till Ullared tillsammans med Emma och Julia. Bilen rullar 04,00 imorgon och när vi kommer hem det vet man aldrig. Ska bli riktigt roligt att komma iväg från lite vardag och sen även fixa så mycket julklappar som möjligt.
 
 

RSS 2.0