Vad tror ni?

Tror ni jag gjorde nått plugg alls? Nej, jag sprang och köpte tuggummi och halstabletter för jag va så himla sugen, sen la jag mig med boken i sängen efter ca 15 min sov jag som en gris. Det var skönt på ett sätt men är historia verklien så tråkigt eller är de läraren?
Nu ska ja springa på träning!

Onsdag

Var lika jobbigt att gå upp idag som de har varit varje dag hela veckan. Förstår inte riktigt varför jag är så trött egentligen. Aja, idag har jag i alla fall varit i skolan, efter de blev de stan i en timme ungefär, köpte endast ett par tights för de är ju imorgon jag ska handla på tjejkvällen. Sen var de hem och göra mat, blev inte så gott så är inte så där super duper mätt, men får väl ta en banan om ett tag och tagga träning sen. Idag blir de dans trotts att jag har lite träningsvärk idag, men den försvinner kanske om jag har tur.
Ska ta och plugga lite historia nu hade jag tänkt och sen kanske pröva att sminka mig som min stilikon, måste ju lära mig de...


Gött!

Idag har jag hunnit med mycke, har varit i skolan, varit hos Julia, varit hos pappa, pluggat och även tränat ett stenhårt ki box pass. Är helt slut i armarna nu och vet inte riktigt hur d här ska gå imorgon, men vi får väl hoppas på de bästa.
Nu sitter jag här ny duschat och har just ätit 2 kokta morötter och en halv majsburk, super gott men lite salt och smör på.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och sova.


Här har ni min stilikon Rachel Bilson, ska ta fram fakta om henne, se hur hon klär sig, för sig, sminkar sig, vilken stil hon har m.m. Ska alltså göra en stilanalys. Sen ska vi sminka oss och göra oss iordning om våran stilikon, ta kort, jämföra och sedan redovisa för klassen!


Trött!

De känns att de är måndag och att de har varit en seg dag. Känner mig helt utmattad just nu, men inte kan jag ligga i sängen hela dagen, ska iväg på ett medel/styrka pass och sen ikväll väntar ju Idol på tv:n. Kommer nog bli en härigt kväll om jag nu kommer iväg då vill säga, haha!


Söndag

Det har faktiskt varit en bra söndag. Har ätit pizza som man ska på söndagar, kollat på fotboll och frusit, åkt tåg och prata massa skit, gått i mörkret och druckit varmt oboy. De har alltså varit en bra och vanlig söndag.

Imorgon börjar skolan igen och då är de dags att ta tag i saker och ting. Ska försöka damsuga och komma iväg på lite fler träningar i veckan, ska även börja med min stil ikon på riktigt. Sen är de tjejkväll på torsdag också som jag självklart inte får missa!

Men just nu ska jag njuta av att de fortfarande är helg!


Super trevligt!

Det är just vad jag har haft ikväll, mina nära och kära vet precis vad man ska göra och säga. Efter si så där 4 popcorn påsar va magen utslagen och med två trötta tjejer på varsin sida såg vi på film.
När jag kom hem luktade de fis i hela lägenheten och eftersom jag inte är trött så har jag bestämmt mig för att städa bort fis lukten.
Så de blir att jobba hårt inatt.. Hahah!



De blir bäst så här..


Då så!

Idag är de lördag och vad jag har längtat efter den här kvällen, ska få va med mina tjejer. Vi ska prata, skratta, äta gott och njuta av att bara vi är med varandra.

Min gårdags eftermiddag/kväll var inte alls den roligaste. Men sådana saker händer väl ibland antar. Tack pappa i alla fall!

Idag har jag inte gjort mycket, köpt en nagelfil och en hår klämma, sen har jag bara varit hos M&M och nu har jag nyss duschat för snart ska jag iväg.


Sent!

Klockan är egentligen för mkt redan, men jag har inte tid med att sova längre tror jag. Lite plugg här och där som ska göras, måste läsa på massa produkter och sen måste lägenheten grovstädas, jag måste hinna ta hand om mig själv och även må bra mitt upp i allt. Visst mår jag inte dåligt på nått vis men tror de är för jag inte hinner känna efter riktigt faktiskt.

Aja, imorgon görs sista dagen och efter de ska jag åka hem till Torsby som de är tänkt nu. Men man vet aldrig när jag ändrar mig. Kommer inte komma hem fören halv 10 i så fall och de är rätt sent. Vi får se vad min dag säger imorgon.
Tog faktiskt lite mysiga bilder förut, men dom ska jag försöka få in här imorgon. Tar sån tid att ladda upp bilder när jag har mobilt bredband.


På lördag ska jag mysa med mina två tjejer och de va så otroligt länge sen!

Nej nu ropar produkterna sen tror jag kudden står på tur. Godnatt!


Natt

Just nu, behöver jag just dig!

Mera bröllop!


Dans!

Efter praktiken idag så blev det ett härligt danspass, jag älskar verkligen att gå på dom, blir både glad och motiverad till nya grejer! Dock inte till att damsuga och plugga men som sagt NYA grejer. Hahah!
Satt just på kanten av sängen och tyckte synd om mig själv för jag frös, sen kom jag på att jag har ju två duntäcken i sängen och massa kuddar som värmer. Så varför la jag mig inte där från första början? En bra fråga...

Imorgon är de näst sista praktik dagen och de är både tråkigt och skönt. Skönt att skolan börjar så jag får träffa mina tjejer hela tiden och även att jag slipper sluta 7 varje dag. De är ju så klart mer tråkiga saker, t.ex. kommer jag inte träffa mina härliga handledare varje dag, inte heller träffa massa trevlig folk eller stå i kassan och va nöjd med mig själv. Men de kommer fler gånger!


Okejra.

Har varit lite kasst här, men jag har bara inte orkat.
Har nyss tagit en varm dusch och snart ska jag göra lite kvällsmat till Idol. Trivs fortfarande lika bra på praktiken, men nu är de bara 3 dagar kvar och jag vet inte om jag är så sugen på att börja skolan igen eller så är jag de. Hahah!

Nu ska ni få lite bilder!

blöööp!

Helt slut körd just nu, har så mkt bilder jag borde lägga upp här också.
Under den veckan som har gått med kasst bloggande har jag varit på bröllop, praktiserat, varit på mârten, festat gärnet, myst, ätit god mat, praktiserat lite mer, städat och varit en duktig hushållerska eller ja i alla fall lägenhetshållerska.

Just nu ligger jag i sängen med allt klart inför imorgon, tänkt sova en extra halv timme eller nått. Har varit på dans idag och känns helt klart bättre efter varje gång, har börjat lära mig de nya danserna och de blir bara jobbigare och jobbigare. Imorgon hade jag tänkt komma iväg på ett medelpass och nu tiden vill sig de, ska försöka hinna handla också. Herregud vad upptagen jag låter, hahah!
Trivs som fisken i vattnet på praktiken och vill helst av allt inte tillbaka till skolan, skulle kunna tänka mig att börja jobba på en gång, yeeaah!

Nej nu ska jag inte skriva något längre eftersom jag inte har några nya bilder att lägga upp, då blir de så jobbigt att läsa!
Puss och godnatt!

fullt upp!

Igår hade jag inte en lugn minut för mig själv. Praktik, kalas, städa, diska, packa, tänka och sen runt 10 fick jag väl slå mig ner i sängen och bara slappna av lite.
Idag blev jag väckt halv 8 och kunde inte somna om, så har haft en väldigt lugn morgon kan man säga. Ingen praktik idag heller eftersom idag ska min pappa gifta sig, spännande! Ska ta mig in till stan och ca 40 minuter för att fixa lite och sen ska vi äta middag.
Idag börjar mârten i Torsby så i helgen kommer de va fest och sen kommer jag få träffa alla söta gullungar som jag inte sett på år och dar!

Onsdag

Idag kommer jag ha fullt upp, praktik till 7 sen hem och byta om, iväg på dans och så blir Julia med hem och sover här. Kommer landa och kunna slappna av runt 10 i kväll. Så jag har självklart laddat med en dunder frukost och massa musik nu på morgonen och tror helt klart att jag kommer orka!

Idag ska jag få lära mig lite om olika vitaminer som man ska äta för att stärka hår,naglar och hyn. Som t.ex. öljäst, hårkontrol , silica m.m.

Nej nu måste jag rusa! Vi hörs ikväll!


7 september

Dag 2 är avklarad och jag kan knappt vänta tills imorgon då jag får komma tillbaka och lära mig massa massa mer om alla produkter. Just nu känns de som jag har brist på precis allt jag sett i butiken idag och som om jag vill ha allt. De är väl så de blir, haha!
Blev ingen träning idag utan ger min kropp en dag vila till efter igår. Har nyss tagit en varm dusch och nu ser jag på Idol. Vad tror ni om de då? Tror ni de kommer va bra i år också? Jag tror faktiskt de kommer va lite anorlunda iår, men mest gillar jag de som är nu i början. Alla som gör bort sig är ju bäst.

Nästa reklam ska jag ta tag i disken som är lika stor som mounteverest just nu och sen fixa matlådan tills imorgon.


dag 2

Igår gjorde jag första dagen på praktiken och de va jätte kul, trevlig personal och jag fick göra mycket. Så idag kan jag knappt bärga mig för att få komma dit!
Inget inlägg igår pågrund av att jag mådde inte så bra, låg i sängen redan vid 9. Men idag mår jag bättre igen!

Men nu ska jag snart gå, vi sörs senare ikväll!


Toppen!

Vädret har ju varit helt strålande idag, så himla skönt. Har inte gjort mycket av min dag alls, mest bara gått runt och varit lite halv social. Nu ska snart jag och Johan sätta oss på cyklarna och cykla till Ica sedan vidare till Per och Pia. Där blir de middag och mys, alltid trevligt.


imorgon ska jag ta mig ur sängen redan klockan 8 för 11 väntas en match i östra deje......

Ha en trevlig lördags kväll!



Just nu

Här sitter jag fredagkväll, ny duschad och äter ahlgrens husvagnar för första gången. Och dom får 7 av 10 endast pågrund av att dom gula inte va så jätttttte goda precis.


När jag kom hem med tåget idag så blev de till Julia, sen mormor och sist hit hem. Känns skönt att äntligen landat faktiskt. Ska se på någon bra film och mysa.

mat!

Just nu sitter jag här och håller på och äter, kyckling sallad al lá Ida!

2 september

Ja ni mina kära, jag har nyss fixat mig och nu äter jag frukost iväntan på att pappa ska komma hit.
Idag har jag inte många lektioner mer än ergonomi och yrkesämne. Vad de blir efter skolan har jag inte bestämmt riktigt, ska nog försöka göra ett tränings pass idag också, de är härligt!

Önska mig lycka till på skolkortet! hahah

elva

tror jag blir lite små knasig på mina grannar, dom hörs inte alls på dagen men på kvällen då kommer dom fram. Så kör dom rally på övervåningen tror jag. Ska ta friskis tidningen och läsa lite innan jag ska sova, ögonen börja närma sig sovdags.
Godnatt mina kära.

skönt!

Nu är passet avklarat och jag har tagit hand om mig själv. Får en riktigt sån här må bra kick av att röra på mig och dans, helt underbart roligt även fast jag typ inte kunde något steg typ. Tror nog jag lär mig efter några gånger.
Har gjort hårinpackning, smörjt in benen och nu sitter jag här o äter vindruvor och pratar med älskling, blev många och.

Imorgon kommer pappsen hit med en ny tv så jag kanske kan få nåfra tv kanaler i alla fall.
Den här veckan har varit riktigt bra hittils och jag storm trivs i lägenheten just nu. De kommer nog fortsätta gå upp och ner vecka för vecka och de kommer ni märka.

nu ni!

Nu sticker jag iväg på ett jobbigt och svettig danspass!

Inte sån dans då, men tyckte de va en söt bild!

Ni dör ut!

Och de förstår jag, fy vad hemsk jag varit!
Just nu sitter jag här och äter korv med bröd, en riktigt super middag!
Har varit med Julia och Emma till Elgiganten idag och fixat lite och om ca 1 och en halv timme drar jag iväg på mitt första danspass för den här terminen! Åh vad skönt de ska bli att få röra på sig igen och dans? SUPER!

Igår var de full rulle hela dagen, Mikaela blev med hem fast först va vi till rusta och köpte lite små saker, handlade mat och jag pratade ännu en gång med min handledare inne på life! Känns verkligen som de kommer bli en kul praktik.
Va även över och kollade på Idas och Amandas lägenheter, dom bor faktist rätt över gatan och de känns riktigt skönt att ha några från Torsby så nära.

Imorgon är de dags för skolkort också, hatar de. Säg en gång någon någon gång har blivvit bra? Eller jo när jag var typ 3 på ett dagis kort, de gillade jag faktiskt.


RSS 2.0