Pirr i magen, jag känner mig som en liten flicka igen..

Oranga naglar med fin dekoration, nu ska jag lysa!
Brun brända ben och solblekt hår, nu ska jag lysa!
Färglada linnen och shorts, nu ska jag lysa!
Kolla på dig i smyg och känna spänningen spira genom kroppen, nu ska jag lysa!
Underbara sommar du kommer få mig att lysa!


Slutar aldrig tänka på dig.

Ska ta tag i min garderob nu faktiskt, ska försöka se in i den på nytt.. Sitter fast i den typ, så ska se vad jag kan få fram..
Packa packa packa är så jäkla tråkigt och alltid lika svårt!

Du har alltid ett val!

Här sitter jag och är glad över att lyckas hålla mig undan solsting. Låg ute i solen i ca 3 timmar utan vatten, inte speciellt lyckat men brun blev jag eller ja lite röd också. Så nu har jag äntligen börjat få lite färg, ska försöka ta mig ut imorgon också om solen tänker kicka fram.
Åkte som sagt in till stan för att fixa lite och nu har jag köpt present till lillasyster som faktiskt fyller 8 år på måndag. Hon blir så stor för fort!
Fick även med mig ett linne och en liten plåndbok hem, så det var inte en alls dum vända på stan.

Nu bör jag ta tag i min lägenhet, grovstäda hela skiten eftersom jag faktiskt inte kommer vara här så mycket nu framöver.
Ska börja kolla över lite vad jag borde ta med mig hem, får ju inte med mig allt på en gång för sommarlovet, men ska försöka få med hälften i alla fall.



Torka!

Här har de varit dåligt ja, men inte pågrund av mig utan pågrund av min mammas dator. Kom inte in på blogg.se på den datorn, den bara ville inte.
Men i alla fall så hade jag en toppen helg i Lysvik med Maja, vi mådde så jävla gött helgen rak igenom!
På söndagn gjorde jag mat till mammsen eftersom det var morsdag och sen firade jag Linette som fyllde år med en lite överrasknings picknick.
Gårdagen bjöd på sol så jag låg ute i några timmar sedan va jag på körskolan och gjorde min första kurs.
IDag var de upp tidigt för att ta mig iväg till Karlstad. Kom till skolan och lika ovärt där som vanligt, va där i 2 timmar och sen drog jag hem. Nu ligger jag ute i solen och väntar på att Maja ska komma hit en sväng. Hon drar ju till London senare idag den lyckoosten!
Ska dra mig in till stan en sväng sen också och fixa lite, ett par skor skulle ju vara behövligt.




Återblick!

Satt och kollade tillbaka lite i min blogg förut och många fina minnen väcks. Men jag har kommit fram till att allt sker av en anledning och herregud vad klok man blir när man är ledssen.
Självklart har mina vänner och min familj gjort så mycket för mig de senaste månaderna, de har ställt upp, sagt kloka ord, tagit mig fram på vägen och ända fram till här jag står nu. Men jag tror att jag har mig själv att tacka mest, att jag orkat tackla alla problem, tagit varje dag som den kommit även fast den varit dålig, tagit mig fram genom alla uppförsbackar och att jag fått mig själv att bli så jäkla stark. Så jag tackar verkligen mig själv men också alla andra underbara människor som fått mig att bli den jag är idag!

Godnatt


Allt sker av en anledning

Dag blev mer oplanerad än planerad. Drog in till stan och mötte upp Martina för en fika och massa prat, till skolan och gjorde extrem smikning som ni såg resultat av nedan. Sedan in till stan en sväng till och inhandlade då en långkjol, helt kär i den!
Tog mig hem till herrhagen och mötte upp Maja, sen tillbringade jag eftermiddagen och kvällen med henne. Försökte packa när jag kom hem, men de gick mindre bra. Märks väl under de dagar jag är borta vad som fattas.
Så imorgon efter skolan drar jag och Maja till hennes sommarstuga för att tillbringa helgen där och sedan på söndag ta mig till Torsby för morsdag firande och födelsedags firande!
Kommer antagligen ha fullt upp och ingen dator tänker jag ta med. Så uppdatering kommer när de kommer!



Mina vackra flickor!

Extrem!


Mot stan!

Ska snart ta mig in mot stan för att möta upp Martina för en förmiddags kaffe! Börjar inte skolan fören 20 över 1 idag heller, riktigt skönt.
Förkylningen sitter fortfarande i, känner mig som ett segt monster som snart ska explodera ungefär. Men jag får göra det bästa av situationen och slänga i mig en alvedon helt enkelt.
Efter skolan ska jag bara gå hem och lägga mig i sängen och se på nån bra film, försöka bli lite friskare! Åker ju trotts allt till Majas sommarstuga hela helgen, ska bli underbart skönt!

Vilket väder!

Vinden börjar avta och det börjar bli riktigt varmt ute nu så här på kvällen, synd bara att man inte orkar ut. Har dragit på mig en rejäl förkylning och tror till och med febrn smyger sig på. Så typiskt att lyckas med de nu när de är meningen att man ska vara ute.
Men det kanske är dags nu efter att varit frisk så länge, ja inte vet jag i alla fall.
Dagen har bjudit på en oerhört kort skoldag, mys på stan med Mikaela och Julia, sen hem till Julia för mer mys och god mat. Nu har jag just kommit ur duschen och tänkte jag skulle kolla på litte The big bang theory innan big brother börjar!
Får bli soffpotatis när man är sjuk faktiskt!

Imorgon väntas en rolig dag i studion, ska vara kreativa och jag ska göra en spännande sminkning, mer får ni se imorgon!

Onsdag!

Dagarna bara flyger förbi och det känns som måndag fast det är onsdag!
Idag ska Malin få ta tag i mitt hår så ska vi lägga i en till toning och även klippa det. Efter det ska jag till Julia på en mys eftermiddag/kväll och sen kommer Martina och delar säng med mig inatt.
Blir ingen träning för min del idag heller, himlans förkylning.. Ska mass äta c-vitamin!!!


It's on baby, let's get lost

En toppen dag!
Började dagen i rådrummet och där fick vi lyssna på en konsumentrådgivare, intressant och lärorikt. Sedan åkte vi till skolan för att fika och ha självvård i studion. Så jag passade på att färga ögonbryna och sen tvättade jag Jennys hår och stylade det.
Efter skolan tog jag och Julia en sväng in till stan och blev sittandes och prata hur länge som helst, alltid lika trevligt.
Tog mig hem och fixade lite mat innan pappa och Embla kom på besök och nu väntar jag på att Maja ska komma och mysa!




Vissa får känslor fortare än andra och vissa vet inte ens vad det är.. Haha

I wish I had missed the first time that we kissed

Godmorgon!
Halsen är inte riktigt som den ska idag, men ska försöka göra det bösta av situationen och bara ta en promenad senare.
Idag har jag sovmorgon så ska inte traska in till stan förens om en timme så vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. Äter i alla fall en stor frukost just nu och de är så himla skönt att kunna äta den i lugn och ro.
Inte många dagar kvar i skolan nu heller, bara räknar ner och de känns helt underbart att ett sommarlov väntar!

Idag åker även mina tjejer till Bulgarien och jag hoppas de tar dig dit och hem utan att behöva stöta på askmolnet!

Jag gör en tummen upp för er!

Jag önskar du hörde av dig även fast du hatar mig, snälla bara en enkel fråga som hur mår du?


Underbar dag!

Jag har haft sovmorgon och behövde inte ens ställa klockan för att gå upp! Kom till skolan och lämnade in ett arbete, sedan in till stan och så hem igen. Emil kom på besök och jag fick reda på att det blir Sunne vattenland i sommar! Så vi gick och firade med en glass, vilket vi gjorde väldigt rätt i för de smakade super bra!
Sedan fick jag lönebeskedet för månaden som gått och de satt inte heller helt fel, har även börjar boka in lite inför körkortet och är klar med allt i skolan nu!
Njuter riktigt av livet och känner att de blev en riktgit bra start på veckan!


Här taggade jag och Julia i lördags och jag är lika glad nu!

Söndag.

Ja ha då var den här helgen förbi sprungen den med!
Har hunnit med en del och igår blev ju som sagt Sunne och jag måste tack mina fina tjejer för en lyckad kväll! Låg i sängen runt 3 och var nöjd. Idag har jag inte gjort så mycket, ska snart ta mig in till Torsby för att träffa Max en sväng innan jag ska sätta mig på tåget mot stan. Blir en myskväll med Maja och imorgon har jag en skön sovmorgon som väntar.


Lördag

Gårdagen bjöd på en hel del faktiskt, jag och Sanna åkte in till stan och kollade lite, sätte oss vid prämen med en varsin kaffe och mådde gött! Sedan tog jag tåget hem till Torsby, åkte hem och pysslade lite, gjorde tre armband. Sedna åkte jag till Linette och beffan mig där resten av kvällen.
Idag har jag inte hunnit med så mycket än, ätit frukost och gjort klart stilanalysen. Fick respons på en annan uppgift vi gjort och allt va så bra så bra men ändå blev de ett VG, vad ska man göra för att höja sig då? Pucko.

Senare idag ska jag iväg på barnkalas, först ska jag göra lite fler armband och sedan laga mat till min familj och i kväll bär de av på roligheter i Sunne, är ju trotts allt första kolsnäs! Så vi ses väl i kväll hoppas jag?


Kliar i fingrarna!

Det är just vad det gör nu, vi bara göra en massa smycken! Är så otroligt sugen och har så otroligt många nya ideér äntligen.
Imorgon då ska jag sätta mig ner i några timmar och pyssla ihop en massa fint så fort jag kommer till Torsby.

Remember me, I´m your best friend!


Forever young

Godmorgon!
Här sitter jag och har inte mer än duschat och ätit frukost än idag, underbart med en ledig dag mitt i veckan!
Ska väl fixa mig lite, kanske plugga lite, bara må skönt och vila ut mig innan jobbet. Gör min sista dag idag också, ska bli lite tråkigt, men jag hinner inte med de just nu.
I natt hade jag besök av Martina också, super mysigt som vanligt, men hon va tvungen åka till skolan hon och här sitter jag kvar själv.

Rätt skönt att inte känna att man behöver göra något alls just nu, eller ja en uppsats men den hinner jag med.
11 dagar kvar i skolan, och då har jag räknat med avslutningsveckan, så 7 dagar kvar! Fatta snart är de sommarlov!


Bikini!


YES!

Min garderob är nu en garderob för kläder och inte en för lite bestick, flingor, makaroner, mjöl och kläder. Nej nu är de bara kläder där! De ni!

Before we meet.

Har haft en lugn och skön dag, var ute i naturen och kollade på en så kallad "sjö" i en timme, hade lite engelska då vi mest bara pratade och sen sist ett möte. Sen var de slut för dagen så jag gjorde mig en vända på stan och fick med mig en bikini hem, äntligen. Som jag har letat efter någon som passar. Nu har jag just lagat lite mat, lax och mos fick de bli idag.
Ska försöka plugga lite eller städa och sen blir de box ikväll.


Till helgen öser vi?

Åska...

Nu smäller de här och de tycker jag är så där trevligt faktiskt.
Regnet bara öser ner och jag såg ut som en dränktkatt när jag kom hem efter en 10 minuters promenad..
Men nu är jag lite gladare efter att ha fått lite mat i magen, så ska byta om och sen ta mig bort till friskis för att köra ett härligt pass.
Kvällen sen tänker jag tillbringa hemma hos Julia!


Vi kommer alltid ha Paris.

Godmorgon!
Klockan är halv 11 och jag börjar inte skolan fören kvart i 2 idag, så vad ska jag göra nu då?
Ska i alla fall dammsuga och äta frukost, sen får de nog bli en liten tur in till stan innan skolan börjar.
Efter skolan blir de ett aerobics pass med Maja och Karin, härligt härligt!


Hoppigalopp

Dagen idag bjöd på en kort historia lektion och den sista någonsin! Sen åkte jag hem för att ta de lite lugnt innan jobbet, tänkte plugga med tog hit Maja i stället och hade lite kul istället.
Efter jobbet blev jag oerhört arg på mamma så hoppade i löparskorna direkt jag kom hem och tog en springtur! Nu har jag just lagt mig i sängen efter en skön dusch och god kvällsmat! Är på lite bättre humör nu, men vi får väl se hur de går.
Imorgon har jag sovmorgon och sen prov, ser inte fram mot provetn men mot sovmorgonen. Hade tänkt att ta mig till Torsby imorgon med har ångrat mig och stannar här hemma istället.


Veronica Maggio, inga kläder

Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig


kvällen

Inte ett dugg trött och borde sova om jag ska orka upp till skolan imorgon. Men de kommer väl bara jag släcker ner och försöker somna.
Blev ingen Martina så jag såg på lite big brother och lite hockey själv, men de va ganska trevligt ändå, tack vare facebook.
Blev klar med uppsatsen också så nu har jag bara en kvar och sen är jag klar med allt! Och då blir det lugnt i skolan ända fram till sommarlovet!
Imorgon väntas en kort skoldag, men en kväll med jobb, ska kanske försöka klämma in ett träningspass eller en promenad också om de vill sig.

Har funnit min framtida man nu och denna gången går jag inte efter efternamn, så efternamns killen du ligger nu 2:a. Hahahah, jag borde sova.



Världens bästa tjej!

Plugghäst.

Gräver mig ner i en analys av en arbetsplats... Lyssnar på Veronica Maggio så kommer orka flera timmar till så länge hon sjunger för mig!
Kanske hinner bli klar idag om jag jobbar riktigt hårt!

Ungefär så här känner jag för plugg.


Hurtibulle!

Hejhopp i lingonskoge!
Söndagen är här efter en helg som gått hur fort som helst. Igår bjöd dagen på lite shoping och kvällen på tjejmys och massa gott. Hade en super trevlig kväll och hoppas det blir fler gånger!
Idag har jag tänkt mig att snart hoppa i löparskorna och ta en springtur och sen ta mig bort till pappa för umgänge. Efter de ska jag faktiskt ge mig fan på att skriva klart ergonomi uppsatsen så jag har den ur världen och ikväll kommer fina Martina hit och delar säng med mig inatt!



Bort ur mina tankar, jag vill ju inte ens tänka på dig!

Äntligen fredag!

Helgen är här eller ja om ca 4 timmar tar jag helg, ska till skolan först för att redovisa en samhälls uppsats på fredag den 13, yes lycka till!
Ikväll ska jag tillbringa mina timmar med Maja och kanske någon mer, vi hade tänkt grilla, spela kubb m.m om vädret vill sig då!


fullt upp!

Gårdagen bjöd på mycket roligt, va i skolan, åkte till pappa och fikade, åkte till Andrea och ut i solen, pluggade, åt god mat, åt god gruktsallad och gick en jäkla massa! En otroligt skön dag faktiskt.

Idag blev de en morgon fika med Martina och Andrea innan skolan, sen i skolan pratade vi lite om en uppsats som ska skrivas och jag ska försöka fixa iväg den imorgon för idag gjorde jag min sista ergonomi lektion! Sedan gjorde vi crazy sminkningar på yrkesämnet, har tyvär ingen bild men ska försöka ta en nästa gång då jag ska göra en helhetsbild. Har inte bestämmt mig än för om jag ska ha modell eller ska agera modell själv. Får se hur de blir.
Efter skolan blev de jobb och de är alltid lika mysigt att komma dit med alla goa folk!
Nyss kommit hem och nu ska jag städa, diska, plugga, se bb, förbereda tills imorgon och sen sova. Tur att jag har sovmorgon imorgon så jag hinner med allt även fast de blir sent, får ju faktiskt sova.


Fotsvett.

Helt ärligt, här sitter jag och nästan dör av min egen fotsvett. Inte konstigt man får de efter att gått i ett par skor hela dagen i den här värmen men ändå!
Gick in till stan och mötte upp Maja förut, sen Martina och så köpte vi glass. Sätte oss i solen och bara njöt av de underbara vädret och pratade en massa.
Tog en promenad hem och nu försöker jag få ihop lite skolarbete så jag har lite mindre kvar, ska ta mig ut på en promenad om en halvtimme också med Maja. Skönt!

Veronica Maggio förgyllar mina dagar!

Sola i Karlsta!

Den lyser och sommarvärmen är här! Love it!
Har gjort två prov idag så känner att jag ser ljuset i tunnel av prov, läxor och innlämningar!
Ska snart ta mig in till stan för att möta upp Maja, så blir de mys i solen och sen en promenad. Börja känna av en förkylning så ska va lite försiktig med träningen känner jag, men blir till att dra igång så fort den är över!
Den här veckan bjuder inte på så mycket känner jag och mina dagar är så vanligt, skola, träning eller jobb, hem sova, skola träning eller jobb sova... Ungefär!
Och så kommer helgen och vad händer då? Jo då sätter man sig på ett tåg till Torsby för att bara få panik på allt töl och allt som händer, så åker man ner på söndag igen för att bearbeta allt en vecka till. Hej possitiv tjej! Nej men faktiskt så har de känts lite så. Därför ska jag stanna i Karlstad nu i några helger och komma ur rutin lite, ska göra lite nytt, tänka på ett nytt sätt och se allt ur en annan vinkel!
Ska defenetivt komma ur den här formsvackan som hållt i sig i nån månad nu. Tappat mycket på de och de är mestadels bara mig själv det drabbat och varför plåga sig själv mer.
En peppande text för mig själv! Behöver säkerligen en massa pepp från andra men mest från mig själv just nu!


Hejdå

Nu lägger vi känslorna på posten och skickar dom till nått ställe där vi aldrig mer finner dom! Eller hur Martina?

Natt inlägg..

Dålig uppdatering här men har varit internetlös och nu är jag inte de länge. Men så är de, dagen har bestått av jobbintervju, massa fotboll och mys. Imorgon kommer dagen bestå av lite mer jobbintervjuer, tåg åkning och plugg.. Låter ju som en jätte rolig dag, kanske, kanske inte?
Har en fullbokad vecka måste jag säga med show, jobb, prov, träning, jobb och sen är de helg igen och så kommer de nog hålla igång fram till sommarlovet, så ingen tid att vila.
Men jag tar ingen skada av de, skönt när de går fort och finns mkt att göra!


Söndags ångest.

De är nog inte ens värt de och ha den här ångesten på söndagen. Men men de kan ju inte bli sämre utan bara bättre.
Känner att de här lovet vände upp och ner på allt, inget har riktigt varit som de ska. Men de var nog lika bra.

Nu är de 1 maj och nu vänder allt mot de bättre!
Ska ta mig till Karlstad om en halvtimme och där är jag internetlös, så jag är inte död den här veckan utan bara utan internet. Puss hej

RSS 2.0