no pic!

Tog tyvär inga bilder idag.. Men nu är jag helt slut i bena efter att ha stått i 3 timmar. Det har varit intressant och lärorikt. Har träffat jätte mycket nya människor och fått visat upp mig lite innom make up yrket.
Nu blir de sängen!

Tiden har stannat!

Känns inte som tiden går framåt alls.. Ska väl åka om ca 20 minuter hade jag tänkt.. SEEEEGT

Somna bredvid dig..

Är hemma nu i någon timme, har ätit lite mat och nu ska jag packa inför helgen. Ska snart dra mig in till stan och 6 börjar jag sminka inne på duvan huset som sagt. Vi ska fokusera på läppar och jag hoppas och ber till gud att mina händer inte kommer skaka!
Blev även klar med hela data kursen idag, de känns hur skönt som helst. Ingen mer press på de i alla fall!

Ne nu måste jag packa klart, men ska inte glömma kameran sen lovar!

dagens


In a young girl´s minde...

Klockan är 11:54 och jag inte åkt till skolan än, super skönt att ta de lugnt på morgen vakna när man själv vill och sen veta att man bara har två lektioner i skolan idag! UNDERBART.
Sitter här och lyssnar på Kalle Moraeus - underbart. Den låten är så fin och de har inte jag kommit på fören nu.
Är lite nervös inför ikväll faktiskt, men de kommer nog gå bra. Efter följer söt Andrea med hit och sover, mysigt!
Får inte glömma att ta med kameran sen heller, så ni får se!

Onsdag

De va riktigt skönt med sovmorgon i morse, de gjorde faktiskt en del.
Fast morgonen startade inge bra precis fick plocka upp soper utanför dörren eftersom fåglarna hade varit sepe och haft sönder våran soppåse!!! Fick cykla jätte snabbt till skolan.
Hade engelska och sen hälsopedagogik.
Åkte hem och fick mig mat i magen sen drog jag in till stan och köptet en klänning till valborg. Köpte även ett linne/klänning, ett halsband och en mascara.
Åkte hem och fixade mat, sen bar de iväg på ett  danspass. Nu sitter jag här och är helt förstörd, förrkylningen tar över!
Är även lite små spänd inför imorgon då ja ska sminka på duvanhuset mellan 6 och 9. Kom dit?
Men nu måste jag plugga, har en skön sovmorgon framför mig i morgon också. Börjar kvart i 1!

Dagens jag


We party like animal!

Idag har dagen gått riktigt fort. Hade ergonomi kurs hela förmiddagen och de va riktigt läraorikt, så nu ska jag hem och visa mamma och alla att jag är starkare än dom!!
Hade en kort matte lektion och sen bild o form. Blir ju galen på denna männsikan, hon vet knappt ut eller in. Men ja ja, får väl stå ut några veckor till sen är de ju faktiskt SOMMARLOV!
Åkte hem och pluggade lite, åt mat, såg på tv och sen drog jag på träning. Var på Johans medelpass idag som vanligt och de är skönt med en genomkörare för kroppen.
Har nyss gjort flätor i håret , jag ska va vågig i håret i morgon var de tänkt.


Sötnos!

Vi stekte i solen!

någon?

Är det någon i hela världen som vet vart jag kan köpa en ljusgrön regnjacka som passar till mina fina gröna gummistövlar?



Här sitter jag.

Är helt utsliten efter dagen, inte för den har varit jobbig så men den har varit riktigt lång.
Klockan ringde 05:00 och då var de bara att dra sig ur den varma gosiga sängen. Kom till Karlstad runt halv 8 och då mötte jag upp min girls på stationen. Åkte till skolan och hade service på förmiddagen, matte och sen ansikts massage och promenad. Riktigt mysig dag så sett. Åkte hem och lärde mig sjustegs metoden som antagligen kommer på provet på fredag.
Fick pannkakor när Julia kom hem och sen drog jag iväg på ett medelpass med Emmy.
Har nyss ett på svenska hollywood fruar och de är väl för roligt eller vad säger ni? Jag kan inte missa de på måndags kvällarna de går bara inte.

Men nu ska jag krypa i säng för i morgon är en lång dag. Fast ska på en kurs hela förmidagen, roligt!

Hide and seek

Underbar låt!




Är de säkert att du älskar mig?

Haft en helt okej söndag faktiskt. Blev att jag städade rummet och lite till i huset, hittade en massa gammla söta kort och längtade tillbaka till barndommen litegrann. Sen bakade jag chcklad muffins och va social med min familj. M&M kom på besök med sötnosen och de vart lite mys.
Åkte in till hallen och hade träning med ett barn. Lite ovärt med helt okej faktiskt. Lyssnade på musik och hade en rolig stud faktiskt.
Sen kom efterlängtade Johan och hämtade mig och vi åkte till bada. Fick mat i magen och glass, blev en onyttig dag idag alltså. Kom just hem men så klart glömde Johan en massa så de var bara för honom att åka iväg igen. Jag orkade verkligen inte, så hoppas han snabbar sig och kommer hem till mig! 
 
Klockan är ställd på 05:00 i morgon, inte ett dugg sugen. Men vad gör man inte för den man är kär i!

Så som vi krattar gången får vi gå, du och jag...

Dålig uppdatering nu under helgen, men de har gått i ett och jag har inte hunnit med datorn speciellt mycket.
På fredag var jag upp hos Ida i Lekvatten, alltid lika kul!
Lördag kom jag hem, blev frustreraad, cyklade till Linette och hade en super bra eftermiddag/kväll med henne.
Idag är de söndag och jag har varit vaken en halv timme redan. Vaknade och var pigg, tänkte att det är väl ingen ideé att ligga kvar, så drog mig upp och nu är jag skit pigg. Ska snart hoppa i duschen, sen ska jag äta en stor stor frukost. Kanske till och med ska baka scones. Det lät riktigt lockande faktiskt!
Ska få med mig min lilla syster yster ner och fixa ihop nått gott till oss alla nu!
Ikväll får jag träffa Johan också, underbart!


Hey, soul sister.

Torsdagen är gjord och de har gått i ett, imorgon är de den efterlängtade fredagen!
Hade sovmorgon idag i alla fall och vaknade innan klockan ringde och var riktigt pigg så jag gick upp och fick lite extra tid. De var skönt att inte behöva stressa. Hade ett jobbigt idrottspass på förmiddagen, sen lunch och som vanligt va det oätligt så de fick bli sallad.
Hade datakunskap och blev klar med powerpoint kursen, bara en del kvar nu så är jag klar med allt! Skönt.
Sist hade vi en rätt slapp matte lektion och nu gäller de att ligga i lite för är faktist nationella om 2 ½ veckor, ska plugga lite extra nu..

Efter skolan blev det in till stan och köpa ett par jeans och 2 par t-shirtar. Sen var jag sällskap i ca en halvtimme innan jag blev tvungen att rusa för jag skulle hinna hem och äta plus byta om innan träningen. Men som vanligt blev vi jätte tidiga dit, men jaja. Bättre att vara i tid än försent.
Blev ett stenhårt pass måste jag säga, jobbigare än vanligt så nu är jag trött i kroppen. Fick lite mat i magen när jag kom hem och nu ska jag snart krypa i säng.

Igår var svt och filmade a klassen och i dag var de med i tv, kolla kolla!
Och i morgon kommer Nwt och tar lite kort på våran klass. Ska bli riktigt kul faktiskt.

Nu är du borta... alldeles för länge.

Här sitter man då igen, men har haft en super mysig kväll.
Har nyss gjort peeling och fixat lite, de är så skönt att lägga sig och sova då och de är just vad jag snart ska göra även fast jag inte börjar fören 11:30 imorgon. Åh de ska verkligen bli riktigt skönt att få sova ut!

Lite bilder från början av skolan:


Kanske e lite sugen på blond igen...

Se mig, hör mig, jag är desperat....

Just nu sitter jag här och bara väntar...
De är jobbigt när man väntar på något riktigt bra så går tiden skit sakta, då blir man nästa frustrerad ju.

Dagen idag har varit helt ok, hade svenska och engelska på förmiddagen. Så klart blev jag sur och besviken på mig själv på engelskan bara för jag inte kan. KAN INGEN LÄRA MIG! Att man kan va så kass när man går i 1an.. *SUCK*
Sen var de ingen god mat utan fick äta sallad och sås idag.. Visst är de gott men inget jag blir speciellt mätt på.
Sedan hade jag lite hälsopedagogik och de gick rätt fort. Vi skulle ge varandra possetiva komplimanger och de är alltid kul att få, fast svårt att ta åt sig ibland.
Nu är jag i allafall hemma och har lite träningsvärk sen igår. Trodde verkligen jag skulle ha mycket mer, men stretchade väl nog bra igår för en gångs skull.


Onsdag

En dag närmare helgen, yeeees!



kass bild, men så har har jag gått klädd idag.

Tights - H&M
Svart linne - Ginatricot
Tunika- Ginatricot
Smycken är från blandade ställen.

Jag ska sakna dig imorgon..

Äntligen hemma mätt och belåten och ny duschad. Blev dubbel pass med Emmy idag, först ett hårt medelpass som alltid är lika jobbigt och roligt. Sen ett lite mindre jobbigt corepass, fast ska nog inte säga för mycket. Kommer ha sån träningsvärk i morgon så jag kommer inte klara gå. Blev riktigt trött idag faktiskt.
Nu ska jag snart krypa ner i min mysiga säng och läsa "bryta om" med Åsa Andersberg Strollo. En väldigt intressant bok faktiskt, har inte kommit så långt men nog långt för att ha hunnit komma in i den.

Här ska ni få en go låt att lyssna på ikväll.

Dagens:



Lack tights - bikbok
Kavaj - H&M
Vitt linne - Ginatricot
Vitt linne med jordgubb på - H&M

Sen hade jag lite smycken och så också, men dom åker av direkt jag kommer hem..

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Skoldagen idag har faktiskt varit lite seg, men de blir väl så när de är längsta dagen. I alla fall så fick lyssna på om "street walk" idag på svenskan och de va rätt intressant. Mycket man ska tänka på när man är ute på kvällarna fakitskt. Hade lite längre engelska än vanligt och eftersom jag är så himla kass i de så blir jag bara arg. Men idag försökte jag i alla fall, fast tror ändå jag blandade en massa tempus och skit.... Och inte får man någon extra hjälp heller när man suger så.. Åt lunch och sen hade vi matte. Jobbade på och humöret steg lite, sist var de bild och form. Men eftersom vi inte hade någon riktig sal att vara i för de hade blivit dubbelbokat så fick sluta tidigare, så jag tog och cyklade hem. Går riktigt fort nu, typ 10 minuter och de är uppför. Har inge speciellt plugg att göra idag heller så vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu innan träningen.
Kan ju alltid ta de lugnt med de är jag inte så sugen på. Kanske ska ringa Malin och se vad hon gör eller dra in till Emmy. Vi får se vad som händer.

Ska träna medelpass idag i alla fall och kanske ett corepass efter. Beror helt på hur trött jag är efter medelpasset.


Andrea sötnos i skolan! KOLLA BRUN MAGE!

Godmorgon godmorgon

Inte ofta det finns tid över till de här på mornarna. Men eftersom jag ska cykla idag så behöver jag inte åka än. Räcker om jag åker runt 20, kvart i. Idag är en av de drygaste dagarna i skolan har både svenska, engelska, matte och bild... Men jaja de får väl gå bra ändå, tänkte kanske köra dubbel pass ikväll men inte riktigt bestämmt mig än. Skulle vara skönt att köra slut på sig riktigt. Men nu måste jag nog gå, lite saker kvar att fixa. Cya!

NU BÖRJAR DE!

KOLLA PÅ TV NU GOTT FOLK DET ÄR SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR!

Fantasi... rullar vi runt bland mjuka kuddar.



Har gått utan smink hela dagen och de är så himla skööööönt! Vem vet om de blir de i morgon också.

Intressant dag.

Idag har varit en toppen dag, var inte ett dugg trött i morse när jag skulle kliva ur sängen. De är verkligen skönt när de är så.
Började dagen med yrkesämne och vi pratade om service i ca 2½ timme, de är verkligen jätte intressant. Även fast man tycker allt är självklart så är de mycket som folk inte gör som t.ex. jobbar i affärer.
Vi hade lunch, matte och efter de tog vi en promenad på 50 min och de var då på yrkesämnet. När vi kom tillbaka fortsatte vi att prata om service och vi spelade lite teater och så. Har alltså haft en väldigt mysig skoldag.
Efter skolan gick jag till sundsta och köpte mig en glass på donken.


Sedan gick jag till pappa och sätte mig i hans trapphus och vänta på han. Satt väl där i kanske 15 min och under den tiden hann jag äta upp glassen och tugga massa goda tuggemin.



Sen när äntligen pappa kom så fick jag hämta min pärla, min älskade rosa cykel. Var tvungen pröva direkt så tog och cyklade hem på en gång och den fick som ett skott. Tog mig hem på ca 10 min tror jag och då gick de väldigt fort.


Så underbart fin rosa glittrande färg!
Åkte och mötte Julia efter att jag hunnit hem och byta byxor till mjukis. Bästa som finns de, när man kommer hem och får sätta på sig mjukis byxorna.
Ska nu plugga lite, äta mat, plugga lite till och sen ska jag ta mig ut på en springtur. Sen blir de väl lite mer plugg i kväll och så TOP MODEL ofc!

Här kommer de lovade bilderna!



VART ÄR VI PÅVÄG?



Jo på nått ställe hamnade i alla fall denna sötnosen!



Det blev något med hjäl och sopkvast?



Ja de blev CURLING!



Alex blev SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lycklig!



Vi rockade lite och sen drog vi.



Det blev 5-kamp!


älskade Torsby if´s damlag!

äntligen hemma.

Åkte klockan 9 på lördag morgon utan att ha en aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Vi hamnade på Våxnäs i Karlstad och startade med CURLING. En lite anorlunda sport måste jag få säga men rolig eller ja de var roligt i alla fall den första timmen sen blev det lite segt. Men nu kan jag i alla fall kryssa curling på min att göra lista och de är bra. Fick min nya tränings overall också, som ni ska få se kort på sen när jag kommer ner till Karlstad. Men i alla fall, när vi spelat klart bar de av till Bergvik för att få lite mat i magen och det var ehövligt för mig eftersom jag ingen frukost hade ätit. Fick bli en fet go pizza, mmmmmm!
Vi kollade i lite affärer i ca 1 timme och för mig fick de bli en gos tröja inhandlat. Kanske inte va ett måste men den var jätte fin.
Sen drog vi vidare på vårat äventyr och hamnade i humle torp som ligger i östra ämtervik. Blev lite smått förvånad och tänkte, vad ska vi göra här. Men de blev en super lyckad kväll/natt med 5-kamp, bad i badtunna, basta, gjorde mitt första dopp för i år också och sen så bara myste vi med massa spel och godis. De har varit en toppen helg men de var skönt att komma hem också. Fast blev lite smått besviken/ ledssen direkt jag kom hem, men så är de väl ibland. Fick övningsköra lite med mamma så nu känns det bättre.

Men som sagt, bilder får ni ikväll när jag har landat i lägenheten. Nu ska jag packa om och sen ta en varm dusch!

Kvällen är ungen!

Här sitter jag nu hos Johan och har klämt i mig mat, varm banan med massa chocklad i och en halv chips påse. Nu börjar de faktiskt ta emot lite, men herregud jag kan ju inte lämna de som är kvar i påsen. Får se till att öppna upp lite plats!
Ikväll får bli en kväll hemma men för de behöver de inte vara ett dugg tråkigt utan tvärt om jätte roligt. Fast just nu har jag de mest mysigt.
Antar att många är på nöjes ikväll också, de skulle inte alls varit speciellt fel att vara där, men vad då? Jag tar igen de nästa helg eller i veckan. Hahah.

Ska gå och lägga mig i soffan med gospojken nu och sen får vi väl se vad som händer.

FREDAG!

Nu är de äntligen helg och fredag, underbart!
Idag hade jag en härligt lång sovmorgon, började inte fören 20 i 12 och så hade jag bara en lektion. Åkte in till stan och köpte en glass innan vi gick till tåget. Kom hem runt halv 4. Åkte hem och fixde lite mat, hjälpte till lite här hemma och sen bar de ut på vägarna med mig bakom ratten och mamma bredvid. Så himla mycket bättre de gick idag än sistgång går nog inte att beskriva. Inte mer än 2 så kallade "kärring stopp". Är otroligt stolt över mig själv.
Nu ska jag packa om lite för i morgon åker jag på kickoff eller vad det heter med fotbolls laget, vet inte vart vi ska, vad vi ska göra eller någonting. Det kommer bli skit svårt att packa verkligen, men får försöka.

Har en super söt valp utanför huset nu också, grannarna är här på besök. Jag vill verkligen ha en egen lite sötnos att ha med mig överallt!!

Trött

Just nu börjar jag på att bli lite sömnig. Har inte sätt på den där filmen som jag skulle se än, men vad gör de när kvällen är ung. Har en skönt sovmorgon tills 12 eller nått liknande i morgon och sen bara en lektion. Sen bär de av hem till älskade Torsby och älskade Johan! Inte för att de är något fel på Karlstad alls, men jag gillar att komma hem till min familj, det är riktigt skönt!
Va sägs som att ta bort sminket, vrida tven mot sängen ta en kärleksmums , lägga sig i sängen och se på en film bland massa mysiga kuddar? Jo jag tror de låter toppen för mig!
Hörs nog imorgon!

Bra låtar att taga till när man städar!


VÅR STÄDAT

Ja då var de nästan helt klart, har vår städat hela lägenheten tsm med Julia. Är helt slut i armarna efter att ha dammsugit. De är ju riktigt jobbigt de. Har tagit ca 3 timmar att få allt gjort och nu är de bara kvar att torka av golven och ta den sista disken. Ikväll ska vi se på någon film och ta de riktigt lugnt, men först ska de bli Julias hemma gjorda pannkakor. Malin jag vet att du skulle vilja vara här nu!

UNDERBART!

Hejsan!
Idag har jag hunnit med så otroligt mycket känns det som, har varit i skolan, solat, njutit, varit i stan, köpt en cykel och nu är jag hemma.
Skolan gick riktigt fort idag, slutade redan vid 12 efter att ha haft svenska, engelska och lite hälsopedagogik. Fått reda på lite resultat och är rätt nöjd med de. Åkte hem och sätta mig i solen efter att ha städat en kortis och slängt i en tvättmaskin.
Ringde till Sara och vi bestämde att träffas en timme senare så då bestämde jag mig för att göra en snabbis på stan. Tog bussen in och bestämde mig för att hitta en blus för de har jag dåligt med. I alla fall just en sån som jag ville ha idag. Och en sån hittade jag inne på Kappahl, dom har fått in jätte fina blusar, tunikor och klänningar. Tyvär har jag ingen bild på den jag köpt och hittar ingen på nätet heller men dom här två måste jag bara köpa, så otroligt fina!


Åkte hem till Sara och pappsen efter ett tag, då var hon redo att dra. Så vi tog bilen till Sprotex på Våxnäs och där såg jag min pärla direkt. Den bara stod där och lyste som bara den. Fick ett sånt där "AHHHHHHHHHHHHH WOW LYCKA" moment just då. Så nu har jag beställt en som pappa ska hämta på fredag då den är monterad och klar.


Kom nyss hem och ska väl snart fixa lite mat hade jag tänkt..

Hejsan hoppsan!

Idag har varit en jätte bra dag, jag tror vädret som har kommit gör väldigt mycket. Började dagen med svenska och engelska, två rätt så fina lektioner även fast jag är jätte dålig i de. Men aja, man kan ju inte vara bra i allt somsagt!
Hade lunch och så satt vi ute i solen och njöt av sommar värmen som börjar komma. Hade matte och sen på bild o form hade vi HLR ( hjärt lung räddning ). Åkte hem och fick lite mat i magen eller ja mat och mat, havregrynsgröt med mjölk och äppelbitar i. Det är en delikatess enligt mig faktiskt.
Tog mig iväg på träning även denna dag, blev ett medelpass på syrefabriken, underbart!
Kom hem och då stod maten på bordet, vilken duktig sambo jag har. Tack så mycket Jullan för den goda tacosen.
Har tagit en varmt lång dusch nu och ska snart krypa ner i min säng och sakna min Johan lite.

Beställer biljetter idag till Stockholm också, sticker 21-23 maj med mina brudar! Det kommer bli så jävla kul, läääängtar snart ihjäl mig.

Har inga bilder eftersom kameran är hemma i Torsby. Därför tar jag nån bild från Arbresha som är från igår i solen.


RSS 2.0