Söndag

Ja nu var snart även denna helg över. I fredags bjöd kvällen på härligt folk och utgång, nöjes va fullt med folk och jag hade svin kul! Igår va de upp ganska tidigt och iväg till teatern för att provsminka alla karaktärer till vinterpjäsen, gick snabbare än beräknat och vi var klara runt halv 4, mötte upp Oskar som kom från Sunne och så åkte vi hem. Bestämde oss senare för att åka till Mikaela i Skoghall, där myste vi hela kvällen med pizza, godis och tv-spel. Idag har jag betalat första handpenningen i studentresan, sen har vi åkt till Sunne och nu har Oskar åkt på samling och jag väntar på att få åka efter för att se matchen sen. Jag kommer bli en riktigt bra hpckey fru alltså! haha. Nu väntas snart ett skönt och långt höst lov och de ska bli sjukt skönt!

Hemlängtan!

Vill helt plötsligt väldigt gärna hem till mamma! Känner mig ganska ensam, har ingen teckning på mobilen så kan inte ringa eller sms nån.. Gjorde äcklig mat som jag måste äta imorgon med, gjorde muffins som bara är jätte söta men ganska fina... Sen har jag massa städning kvar att göra eftersom vi kör förfest här imorgon. Jag vill hem till mamma så jag kan få slappna av lite, njuta av god mat och av att ha sällskap hela tiden! Jag börjar känna att de är ensamt att bo själv!!!!

ohh så taggad tjej!

Ja nu har jag kommit fram till vad jag ska vara imorgon, INDIAN! Tjoho! Va och fixa massa fjädergrejs och pannband så nu är ja fullt laddad till i morgon! Ska bli riktigt kul att komma ut, de var ju trotts allt ett tag sen nu sist, haha. Håller på att tvätta också, de kommer nog ta en del av min tid ikväll, sen ska jag göra lite cupcakes att bjuda på imorgon eftersom de är sista dagen på praktiken och sen är de dags att ta höstlov! Ska även laga lite god mat hade jag tänkt och sen bara mysa med tända ljus och te senare ikväll, bara må lite!

Box

Idag på boxpasset glömde jag bort att jag skulle slå på kuddarna för de var så jobbigt. Blev tyvärr ganska snabbt påmind när jag slog till mig själv över näsan. Dock är jag inte ett dugg förvånad, skulle kunna skiva en bok om hur jäkla klumpig jag är! Yeeeeah


Stress, panik och skit väder...

Alla dessa händelser, vet inte riktigt vad som är rätt och fel för allt är upp och ner nu.. Idag har jag varit på praktik, tog en fika på stan med Elina och sen kolla vi runt i lite affärer. Åkte hem och kom på att jag faktiskt har lite bråttom, så har just lagat mat som jag försöker få i mig. Fixat matlåda, städat lite, men ska städa mer! Och om en timmer måste jag befinna mig på friskis för ikväll ska jag köra ett boxpass med Maja! Nu jävla ska energin komma tillbaka har jag tänkt i alla fall. Vill ha helg nuuu!

Halloween?

Vad ska man vara utklädd till?!?


If i can be like that..

Varför måste de va höst och vinter? Det är bara mörkt och man mister bara massa ork. Jag vill ha vår och sommar hela tiden!! Kommer bli långa månader fram till april, maj nu..


Älskade!

När nått sånt ofattbart händer förstår man att livet är för kort för att slösa bort. Man lär sig ta vara på sina nära och kära, man lär sig hålla hårt i det som verkligen betyder något.


Helg

Jag älskar att komma hem till Torsby bara för det är så fint!


Älskling

Underbart fin blus har jag köpt idag!


Don't be unhappy


Vilken skit dag.

Jag vet att saker blir vad man gör de till.. Idag försökte jag verkligen göra de bättre trotts en dålig start men de är inte alltid så lätt.
Att sättas i en situation man inte har hamnat i förut är lärorikt men kanske inte när den följer med en resten av dagen och in på natten. Det är en obehaglig känsla som är svår att stöta bort. Man kan inte alltid va stark tyvärr.


Ny dag

Gick riktigt segt att gå ur sängen idag, skulle vilja ligga kvar!


Lång dag men härlig

Idag har jag gjort första dagen på vecka 3 på praktiken. Efter jag slutat hoppade jag på bussen till pappa, har ätit mat där och pratat en massa. Riktigt trevligt. Nu sitter jag på bussen påväg hem, ska byta om och sen dra iväg på träning med Maja har jag tänkt.


Så här ser jag ut när jag sover!

Tänker inte berätta hur jag låter....


Lördag

Ligger i sängen än och har äntligen fått ordning på mobilen så det blir ett första inlägg härifrån. Idag ska jag nog se på lite hockey i Sunne annars har jag inte en aning. Ska äta en stor frukost!


RSS 2.0