Fredag och gud så härligt!

Idag är de fredag och de njuter vi av..
Gårdagen blev helt annorlunda än planerat, jag och Emma stack ut på sjön i stället och låg på bryggan hela dagen! Man måste ta vara på varenda liten soltimme man kan få. På kvällen åkte vi på bilbingo och de är alltid mysigt trotts att ingen av oss vann!
Idag är de därimot ingen sol, men jag täker ha shorts på mig ändå och ha en härlig dag i alla fall.

Imorgon börjar jag jobba igen men de är ju bara två dagar så de går fort!


3 dagars ledigt!

Nu har jag tre dagars ledigt tills jag ska igång och jobba igen..
Idag har jag umgåtts med familjen och Emma. Vi bestämde oss för picknick men de börja regna på oss så slutade hemma i soffan med en toppen film! Maria Wern, stum sitter guden. Vi har tänkte oss att se alla, men när vet vi inte än.
I morgon ska jag upp tidigt för lite körskola och sen ska jag åka och väcka Emma. Vi ska möta upp Majsan vid halv 11 och sen ska vi spela tennis vid 12. Kvällen sedan bjuder på bilbingo och så ska vi hitta på nått mer roligt eftersom Maja inte är i Torsby så ofta och jag inte är ledig så ofta!


Erkänner!

Att jag har haft en toppen helg!
Gårdagen bjöd på mycket bra saker och de har man fått känna på idag. Har även sett Harry Potter filmen, den sista alltså. Och jag har inte bestämmt mig än om jag tycker den är bra eller inte, men de väger åt de bra i alla fall!
 
Imorgon väntas körlektion och sen en heldag med jobb.


Redo för fest!


Fredag!

Idag har jag en ledig dag från jobbet, självklart regnar de och är super kallt ute. Men de hindrar inte mig, har fixat med lite grejer nu på förmiddagen, snart kommer de fina tjejer hit. Vi ska baka bullar och mysa. Sen ikväll blir det iväg på 18års kalas till lysvik. Blir en toppen dag helt enkelt.
Imorgon väntar en dag med jobb och sen blir de utgång eftersom de är contryfestivalen i Torsby och sist men inte minst, på söndag ska jag äntlige se Harry Potter filmen!


Min nya älskling!

Den är underbar!

Regnet bara öser ner..

Ja här i stan spöregnar de just för tillfället och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ingen är hemma och jag är så är lite ensam men de är rätt skönt ändå. Kanske får baka eller nått liknande. Ska i allafall se den första sex and the city filmen innan jag somnar ikväll.Jag saknar mitt hjärta lite också!

at home!

Äntligen i min älskade lägenhet, visst behövdes den städas lite, men de gör inge! Ska gå och köpa nått gott nu och sätta mig på en filt i gräset någon stanns och njuta av att de är super fint väder och varmt! Sen ikväll ska jag mysa ner mig i en nybäddad säng och se på en bra film med tända vanilj ljus!
Inhandlade en ny aprikosfärgad klänning förut och den är redan favoriten! Blev även en byxdress och en tunika. Känner mig som en nöjd tjej idag!


Mini semester!

Nu ska jag sätta mig i bilen och åka till Karlstad för en liten mini semester på 2 dagar ungefär. Tänkte va med mig själv, gå runt i stan, träffa vänner och må allmänt skönt!
På onsdag ska jag börja jobba igen och då är det även bio-premiär på den nya harry potter filmen! Veckan kommer bjuda på mycket bra annars, 18 års kalas, contryfestivalen, tjejkväll och massa mys!


Underbar dag!

Ja idag har de varit en toppen dag, har varit ledig så har tillbringat tiden tsm med Martina. Vi har cyklat, fikat, cyklat, sett på en film som va så frustrerande för jag fatta aldrig nått och sen spelat lite kort, självklart tog jag hem segern. Hahah!
Har fått många bra besked av alla olika idag så har varit super glad för alla andras skull, de är nästan den bästa glädjen!
Imorgon bär de av till vattenlandet, men inte för att jobba utan för att bada! Sen efter de blir de paintbal på kvällen, får väl se hur många blåmärken jag kommer ha. Sist men inte minst ska jag mysa tsm med mina tjejer hemma hos Julia!

Veckan kommer sen bjuda på lite karlstad resa och sen jobb plus en massa mys!
Som i alla andra inlägg tänker jag säga att sommarlov är underbart trots att jag inte träffar mina underbara tjejer varje dag!


RSS 2.0