25 oktober.

Idag har varit en bra dag faktiskt, har varit i skolan med mina kära vänner, hälsat på pappa, fått pannkakor hos Julia, varit hos farbror och lekt med två underbara små tjejer. Jag kom hem för en timme sen och jag har hunnit slänga i en tvätt och nu ser jag på ullared, de är ju för roligt.


All the things I feel I need to say

Jag känner mig helt tom, de känns inte som de finns något innanför.. 
Ett år är en väldigt lång tid och de är många timmar, mer minuter och ännu fler sekunder. En vänn för livet och många minnen som kommer sitta i. Det har grävt djupa sår, men många många djupa och bra!

Rätt eller fel, de svare har jag inte än.


.

Det kanske inte var rätt beslut de vet jag inte än, det vet nog inte du heller. Men att somna gråtades och vakna gråtandes kan inte va helt rätt. Jag har nog aldrig känt så här på riktigt för någon. Men just för stunden har allt slocknat...

Du lär dig aldrig.

Jag vill verkligen inte de här något mer.. De funkar verkligen så.

Besviken eller? JA

Va iväg och köpte hallon och blåbärs fil förut för de är nog bland de enda jag kan äta just nu. Men tror ni den va go eller, nej! Massa klumpar och satt inte ihop och av helt äcklig bara så nu sitter jag här helt besviken.. Men något som jag har gjort bra idag är att jag är nästan klar med historie frågorna eller ja i alla fall 25 av dem.. haha!

Everbody´s changing.

Kanske de bara finns en plats, men än har jag bara inte funnit den.

Bara du.

Att klockan är kvart i 11 och jag har inte kommit ur mitt morgontrötta jag. Blev väckt kvart över 9 och orkade inte somna om. De ser kallt ut ute, men jag ska väl ändå försöka komma iväg och köpa lite små saker och sen ta och städa och plugga. Låter de inte som en rolig ledig dag? Nej, men vet inte vad jag ska göra annars. Först och främst ska jag ta en dusch och få ur all hårspray efter igår och även all toppering m.m...

Fick två jätte fina koftor av mormor igår också, en hemstickad och en köpt. Perefekt nu inför de kalla vädret!


Kill me!

Min hals dödar mig just nu och huvudet sprängs. Ah jo man kan faktiskt dö på olika sätt fast samtidigt, eller? haha!

Idag hade vi gymnasieforum på tingvallahallarna och de va riktigt kul,  var nervös på första sittningen då jag skulle prata men det flöt  på jätte bra efter ett tag. Jag var modell på eftermiddagen och jag ska försöka få tag på en bild så ni ska få se någon gång. Mitt hår är grymt topperat och jag vet inte hur jag ska få ur de ikväll. Men men thats life?
Just nu väntar jag på att min alvedon ska värka så jag ska orka ta mig till tåget som går raka vägen till Torsby. Sen ska jag väl kanske ta och plugga lite också. Men nu tar i alla fall jag lång helg!


Utan dina andetag

Kvällen igår var toppen och vi kom inte i säng fören klockan närmade sig 3. De va en toppen kväll och de har jag ingen mer än Madde och Jenny att tacka.
Efter en seg morgon sitter jag nu på tåget påväg hem till min älskling! Bilder från igår kväll kommer upp så småningom.


Fest folket fest!

Nu är de dags tjejer, nu är de fest!

Morrn morrn!

Vad bjuder dagen på idag då gott folk?
Jo de är helg vilket betyder inflyttnings fest och mys med älskling. Fast först måste jag ta itu med skolan, börjar morgonen med idrott och på de har jag träningsvärk. Den kanske försvinner, eller?


Skolkortet.

Sötis klassen!


Hali hallå!

Skolan idag gick hur fort som helst, hade ergonomi och då skulle vi testa hur det är att vara döv, blind och rullstolsburen. Så jag fick gå runt med ett par hörselskydd i hela skolan och testa lite, de va faktiskt en rolig uppgift och man märker att mycket måste anpassas för dom som har sådana handikap.
Sen hade vi yrkesämne och det menas med att vi var i studion och sminka. Jag gjorde en fest make up på Emmy men självklar hade jag ingen kamera med. Jag blev riktigt nöjd efter många om och men, men de är ju slutresultatet som spelar någon roll.
Jag fick skynda mig hem och fixa lite mat och så blev de träning vid 6. Ett station/medel pass på 75 minuter, härligt härligt. Så här ligger jag och är helt mööör i kroppen och får se om jag tar mig upp i morgon, hahah.


Skägg!

Godmorgon alla skönheter!
Jag har sovmorgon och börjar inte fören om en timme, hur skönt som helst. Så nu ska jag snart fixa en stor och mysig frukost till mig själv.
Tror faktiskt jag ska ta en promenad till skolan sen, skulle inte sitta aldeles fel faktiskt.

BEBIS GRÅTER!

Här sitter jag och lyssnar på en bebis som gråter någonstans i de stora huset. Stackars bebisen och inget kan man göra..

Är i alla fall glad jag och inte så nere, har tvättat, diskat, sett på en jäkla massa tv och nu ska jag snart ta mig en promenad till Friskis.
Imorgon väntas en sovmorgon så inge bråttom i säng allllllls!

Bilder från hårvisningen:

Men jäklar du!

Är de tusen minusgrader ute nu eller? Tror nästan de.

Aja, har nyss fått i mig två super goda kyckling mackor och nu ska jag ta med en apelsin, gött.
Idag är de även onsdag och den betyder DANS!
Mer har jag inte att skriva just nu.


Toppen!

Hårvisningen med Wella var toppen, vilka förändringar man kan göra genom att bara ändå frisyr. Han som klippte och pratade var både rolig och riktigt duktig.

Men nu är klockan mycke och jag skaförsöka sova lite så jag orkar upp imorgon då de är en dag med bara teoretiska ämnen.


För den delen har jag kommit på en sak, jag är dålig på att ta kritik!
Har svårt för när någon säger till mig.
Men man kan väl inte bara ha possetiva sidor eller? Ska försöka bättra mig!

Grattis mamma!

Ja just de, idag fyller mamma år, grattis!

Idag har jag haft en bra dag, skolan har gått fort och vi har haft produkt information med en från make up store. Super intressant och själavklart lärde man sig massor.
På vägen hem kände jag hur underbart höst väder det faktiskt är ute, helt fantastiskt faktiskt. Så egentligen kände jag för att ta en promenad idag men fick bli städa hela lägenheten istället. Men ska ta mig en promenad in till stan snart och de blir ju i alla fall nått. Klockan sju ska jag på hårvisning, ska bli intressant och även kul att se eftersom några från klassen är med. Kanske skriver mer om de ikväll för nu ska jag snart gå!

Och som vanligt är aldrig kameran med men kanske ska försöka idag!


Spya och tre rätters!

Har varit en bra måndag för mig, kort och gott om skolan. Hade historia och estet, de gick ju ganska fort ändå. Gick hem och pluggade, gjorde nästan klart stilikonen, har inte bestämmt mig än om jag ska ha något mer kort kanske eller inte, sen ska de även läsas igenom några gånger och så ska jag låta pappa eller någon läsa den. Vill du de pappa?
Efter de åkte i alla fall till pappa, Sara och Emblisen, myste och pratade tills klockan närmade sig kvart över 6. Då gick jag till Julia och så hade vi halv 7 hos henne. De bjöds på et tre rätters middag, först rostat bröd med räkröra, helt underbart! Sedan blev de past och kycklingröra a lá Julia och sist men inte minst varma bananer, smält chocklad och en massa massa glass!
Efter all god mat blev de självklart massa prat om allt mellan himmel och jord! Mina tjejer de!

På vägen hem såg jag massa poliser och de va ju lite halv trevligt, för då vet man att något har hänt. Ska hålla utkik i tidningen i morgon, gör de ni med"


Söndagsmys!

Haft en härlig söndag, har umgåtts med släkten och ätit massa massa gott. Sen blev de bara massa mys till tåget gick. Kom hem till min kära lägenhet och gjorde mig nudlar. Jag är sååå student!
Tog just tag i en läxa så nu är den helt klar och nu tänkte jag ta tag i en annan också, men får väl se hur långt jag kommer med den. Imorgon väntas halv sju hos Julia, toppen!

Helgen är över!

Igår myste jag bort hela eftermiddagen och kvällen. Gav mormor ansiktmasage och pysslade om henne lite, sen hem till min älskling!
Idag va ja en sväng hos Linette på förmiddagen och spelade lite Super Mario som jag aldrig kommer växa ifrån och bli för gammal för, sen hade jag lite ångest över kläder, men de är väl helt normalt antar jag? I alla fall, åkte och firade Johans mormor som fyllt år, de blev massa mat, tårta och bowling. Efter de åkte jag till Linette och vi hade en toppen kväll med mycket skratt och sånt som bara vi gör! hahah. Kanske kommer en härlig bild någon dag!
De va min helg kortfattad. Nu sitter jag här och väntar på att Johan ska komma hem så vi kan gå och lägga oss. Imorgon väntar mer tårta och kakor för vi ska fira mamma och morfar. Feting helg, yeeeahy!


Här linette!

Vad tror du om dom här bilderna?



Mysamys!

Idag har jag haft en rätt okej dag, har haft miljödag i skolan och pratat om allt som finns i mat som inte är de riktiga i mat. Rätt intressant faktiskt. Slutade runt halv 2 och då blev de fika på stan med Sara, Olivia och Julia. Vi satt väl och mys prata i si så däe 2½ timme. Gick hem och pluggade av lite av allt som står på listan, sen kom mamma och Josefin och jag drog iväg på dans. Nu ligger jag i sängen efter att fått varma smörgåsar serverade, så skönt när någon pysslar lite åt en.
Liggar och ser på nyheterna just nu och jag blir så irriterad på att alla ger SD så himla mycket uppmärksamhet, lägg dom åt sida och skit i dom. Då har dom ändå inget att säga till om!!


hej hoooo lets gooo!

Ligger i sängen som en död fisk just nu, har varit på ett ki box pass och mina armar skakar. D e gött!
Innan träningen gjorde jag mig en fet natcho tallrik här hemma och klämde i mig hela.
I skolan idag hade vi lite matte o lite svenska, sen va de ju yrkesämne fram till 4 och då pratade vi om skolforum m.m. Jag ska stå och prata om linjen tsm men Mickaela, lite nervös men de går nog bra. Är ju trotts allt ett tag kvar. Men nu har mina sista krafter tagit slut och ja ska sova för imorgon har jag miljödag i skolan! Fun!



Augusti blev plötsligt october och höööööst...

kort dag!

Idag hade jag bara ett historie prov som gick som de gick. Men hoppas nog på de bästa i alla fall. Slutade väl redan vid 10 men trodde jag skulle ha estet så var kvar i skolan i ca 1 ½ timme, så hade vi inte de. Då tog jag bussen in till stan och mötte upp pappa, tog en fick och sen strosade vi runt i nån timme. Var riktigt mysigt!
Fick skjuts hem och nu har jag gjort en läxa i väntan på att min tvätt tid ska börja så jag kan slänga i en maskin eller två. Ska även börja med lite av min tre rätters middag jag ska bjuda på ikväll när mina kära vänner kommer på halv 7 hos mig. Ska ta och grov städa lite också eftersom de behövs. På onsdag kommer mamma hit och då kan de ju inte heller se ut hur som helst!


Igår hade jag och min kära älskling 1 års dag och de firade vi på lördan med lite hockey och som tur va så vann ju färjesta! Toppen!


RSS 2.0