överlevde

Dagen bjöd på en massa sol och jag blev lite brunare än jag var innan, skönt.
Blev en seg dag på jobbet med lite stå upp och mycket sitt ner. Jag tror jag blir knäpp på mig själv! De kan komma fram en tysk och börja prata engelska eller nått men jag fortsätter på svenska, klart dom inte förstår.. De är inte lätt när man inte varit i skolan på ett tag, hahah!
Efter jobbet handlade jag lite sen hem, nu ska jag räkna kassan, städa och sen äta lite. Imorgon väntas en 6 timmars dag till, sen blir de fotbolls träning och Östmark! Yes!

tiden går så fort!

Tiden går så fort så jag hinner inte ens med att blogga!
Jag har jobbat hela midsommar, fast på fredan var jag hem till Jullis och grillade. Super mysigt, tack för de trevligt folk. Så klart glömde jag min kamera så de finns inga bilder därifrån men.
Igår, söndag, åkte jag och Johan till Karlstad, handlade lite kläder, häldase på pappa, Sara och Embla. Vi hade de allmänt mysigt hela dagen helt enkelt. När jag kom hem åkte jag och kollade på fotboll, dom förlora med 1-2, men så är de ibland.
Nu vill jag att solen ska komma fram så jag får sola innan jag ska jobba 6 timmar.


Världens sötaste lillasyster!


Världens bästa pojkvän!


Så jävla sööööt!



Ni måste se ända till 2.40

15:27

En dag på jobbet avklarat, blir att jobba lite imorgon och hela fredagen med..
Har en hejdundrande magknip, men ska ändå försöka orka cykla hela vägen hem till Oleby. kanske inte blir nått friskis och svettis pass idag trotts allt... Hoppas de går över!!

Oj oj oj fullt upp!

Jag försöker hinna med allt men de går inte. Ska snart dra mig iväg på jobb, slutar 3 och då blir de hem för att hämta tränings kläder och sen iväg till kina restaurangen´, sist men inte minst ett friskis pass. Kommer bli en bra eftermiddag känner jag på mig!

21:23

Idag har jag jobbat mitt andra pass som jordgubbs försäljare och jag tycker då inte de blir roligare i alla fall. Hahah!
Efter jobbet cyklade jag till Julia, vi åt jordgubbar, gjorde midsommarkrans, färgade hår och myste. Imorgon är jag ledig så då blir de förmodligen mer Julia!!
Nu har jag cyklat till Johan och packat alla grejer för nu har mamma kommit hem så då ska jag också med hem.

Ovärd dag!

yas idag åkte vi på förlust.. Typiskt när man åker 40 mil... Blev en rätt seg och ovärd dag idag känner ja. Imorgon väntas jobb och ja är inte speciellt taggad, ska ta med mig en tidning som jag ska läsa om och om igen hela dagen! Sen ska jag nog få träffa min Julia som jag inte sett på år och dar. Äntligen!
Mamms kommer hem också, skönt!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och vänta på min kära pojkvänn!

lady gaga-teeth



Grym låt!

Vilken natt..

Inatt har jag inte sovit mkt.. Trött och irriterad blev jag när klockan blev 3, då orkade jag inge mer så la mig på soffan..
Nu har jag nyss ätit frukost och ska snart dra mig på match långt långt bort.. Först ska jag nog köpa mig en kexchoklad, yeeeah!



Dag 1, gjoooord!!

Nu är dag ett klar och de va en av de kallaste dagare jag varit med om. Frös som bara denn i hela 6 timmar. Inget sällskap fick jag heller. Men på söndag hoppas jag på bättre sällskap, nu ska jag nämligen dra mig till Linette och mysa hela kvällen lång!
Ímorgon väntas en match långt långt hemmifrån..


Jag borde få pris!

Så mycket som jag har cyklat den här veckan har jag inte gjort på år och dar. Inte märker jag någon skillnad att de går lättare heller, lika jobbigt varje gång jag kommer till den där förbannade kyrkbacken...

Idag har jag stekt vid kolsberg med Emma och Alexandra. De va skönt, men jag blir så fort rastös. Vi åkte och köpte dricka sen åt jag glass med Andreas och hans kusin. Åkte till Toria för att lära mig allt inför imorgon, så svårt verkade de inte vara i allafall. Ska nämligen sälja jordgubbar utanför Toria hela sommaren i en stor jordgubbe, kom och kööööp en massa!
Nu ska jag snart åka på fotbolls träning, sen ska jag hem och träffa min underbara pojkvän!


SOMMAR!!

Idag har jag njutit av solens underbara värme!
Gick upp runt halv 10 och fixade lite, åt frukost och va ute i solen redan kvart över 10. Sen låter jag bilderna tala för dagen!




Nu blir de friskis och svettis utomhus och sen blir de mys hos Emma! Puss

Ni är saknade!

Att förlora 3 av sina vänner innan man ens fyllt 18 händer inte ofta.. Det har inträffat här i Torsby.
Ni är nu fina änglar som svävar runt bland molnen och njuter av att vara fria, här nere saknar vi er alla otroligt mycket och ni kommer inte bli bort glömda!
Henric, Camilla och Tobias, ni är saknade!


Sol å denna underbara sol!

Idag ahr solen varit framme hela dagen, helt underbart. Jag ahr både hunnit med att sola, umgås, spela fotboll och äta mat. Gud vad härligt det är med sommarlov!!!
Nu sitter jag här med min lillasyster bradvid mig, hon ska nämligen sova i min säng inatt. Mysigt mysigt!
Imorgon ska vi ha en systermys dag, vi ska njuta av solen, baka, vara ute och kanske ta en glass! Vem vet de kanske blir en tur ner till badplatsen och känna på vattnet lite också!


Vad jag nu gjorde av min dag.

Jag sätte mig på min cykel och åkte in till mormor i Torsby. Där va Ebba, så vi tog en promenad alla tre plus hunden till min gamla gamla skola. Där jag gick 0-6 och där Ebba går nu. Hämtade lite grejer och sen gick vi hem igen. När vi kom hem bakade vi silvia kaka, såg på fotboll och byggde pussel. Hade en super mysig dag med mormor och kusin. Mamma hämtade upp mig och jag övningskörde hem, alltid nyttigt och kul.
Efter att varit hemma och hämtat lite grejer sitter jag nu hos Johan och är sugen på glass. Han är inte hemma och äta glass själv är inge kul....
Ska och se på fotboll sen med Johan och Emma, heja heja Torsby!

Get a taste!

Solen kikar fram lite bland molnen idag, yees!
Dagen lovar alltså fint väder, därför ska jag sätta på mig shorts och ett slappt linne eller kanske en klänning. Udnerbart!
De som är ett minus är att min kamera är helt försvunnen, hittar den inte någonstans alls ju! Någon sett min älskade rosa kamera???

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra av dagen, men ska kanske ta en promenad in till Torsby och hälsa på mormor, ikväll ska jag i alla fall se på fotboll.
Men nu först ska jag äta frukost, klä på mig och fixa lite..

SKULLE EGENTLIGEN VARIT I STAN NU MED MINA BRUDAR MEN DE GÅR JU INGE SEPE TÅG BRA!!!!!






Puss tjejen!

TOPPEN!

Dagen igår va helt toppen, kvällen vvar ännu bättre!
Måste takca för en underbar kväll alla som var där, va värt vart enda öre verkligen!
Idag blev de kebabtallrik, bowling, stääääda och träning. Nu städar jag mer och funderar på hur jag ska ta mig ner till stan imorgon. Är inte alls sugen på att komma dit typ halv 10 ioch så kommer inte dom andra fören 2....
Vad gör man???
Vill ju verkligen träffa mina tjejer också!


Åh hej!

Vi säger skål!"

TAGGGGAR




IKVÄLL SMÄLLER DE FOLKET

pic.

Emma va fiiiin!Bror med sin dejt va jätte fina tsm!Älskling och Karro var också super fina!

I morgon skiljs vi så lite tråkigt...

Sleeeeeeeeeeten!

Nu är jag helt slut känns det som, har hållt igång hela dagen. Febern har försvunnit men förkylningen sitter i.
Ska lägga in bilderna på den andra datorn sen så ska ni få se.
Imorgon ska jag övningsköra ända till Karlstad, så håll er borta från vägarna!
Men som sagt jag låter bilderna får tala för sig sen!

Klockan är 1

Här sitter jag och har tagit sommarlov!!
Igår var ja och kollade på balen, alla va så otroligt fina. På vägen hem kände jag hur ont jag hade i kroppen och de visade sig att jag fått feber. Somnade rätt tidigt igår och idag har de fortfarande inte gått över. Men de ska väl inte få stoppa mig, har tagit en alvedon och suttit ute ett tag. Gjort lite smycken och plockat undan lite här hemma.
Nu väntar jag på att Ina ska komma hit så jag ska få leka frisör. Kanske ska baka lite muffins innan också, skulle va gott!
Imorgon är de fullrulle! Upp och fixa lillasyster, bli med henne till kyrkan, hem fixa iordning tills folket kommer, in till byn och se på studenterna som springer ut, gratta alla och ge massa blommor, kolla när dom åker flak, hem och fixa fram, va trevlig mot allt folk, fixa sig, dra på fest och sen soooooova!

Kommer ha en fullspeckad dag imorgon så därför blir de otroligt lungt idag.

Usch förlåt!

Det är verkligen fullt upp morgon till kväll nu mina kära vänner!
Packar, plockar, städar, umgås, handlar, fikar, njuter i solen och bara är!
De är helt underbart va allt känns bra just nu, de är bra när de är fullt upp för när man då väl sätter sig ner för att sova ja då går all luft ur en.. Somnar som en gris och sover tills klockan ringer och så var de full rulle igen!

I morgon är det dags för att kolla på bal, flytta hem och TA SOMMARLOV!


You can't start a fire without a spark...

Plockar, packar, plockar, packar, plockar, packar, tittar ut,vart tog solen vägen?!?!?

Klockan börjar dra sig mot 9 och jag ska nog göra varm oboy, sätta på tv:n och plugga lite.. Kanske vira in mig i ett täcke också. Usch vad mysigt jag ska ha!
Finns på mobilen!

Här ska ni få se...


BRUN BRUN BRUN!

Oh yeees, dagen har varit super bra!
Hade ett prov på morgonen, gick igenom verben så kan de nästan nu och sen var de slut på den dagen! Åh vad sommarlovet är nära nu mina vänner, jag ÄLSKAR de!
Direkt jag kom hem blev de att ligga i solen med Julia i 3 timmar typ, oj oj vad skönt de va. Vi käka glass och blev bruna. Sen blev de lite kubb spel och sen glass igen. Nu har jag just tagit en dusch och märkt hur mkt solen har tagit idag är röd som en kräfta på vissa ställen, men vad gör de? Jag blir ju brun sen!
Imorgon är jag ledig och har därför lust att hitta på nått ikväll, någon som e på?

JAH ÄLSKAR SOMMAREN!!

Yeeah!

Haft en fin dag med mkt händelser. Dagen började med bokredovisning och sen var den slut, skööönt! Sen blev de stan i flera timmar med Emmy, blev present till syster, en tunika och ett linne till mig. Jag är nöjd och Emmy blev också nöjd. Åkte på lite bebis mys och de är ALDRIG fel. Sen hem och fixa lite, nu borde jag plugga men min mage gör ont så sängen lockar mer...

RSS 2.0